یکی از بزرگ‌ترین سوالات حال حاضر صاحبان مشاغل، بازاریاب ها و صاحبان ایده های کسب و کار آنلاین، این است که بهینه سازی برای موتورهای جستجو یا همان سئو چیست؟ چگونه کار می‌کند؟ مهم‌ترین فاکتور‌های سئو چیست؟ در این مطلب می‌خواهیم به آموزش سئو در سطح مقدماتی بپردازیم و پاسخ این سوال ها را با هم بررسی کنیم. این مقاله یک راهنمای کامل سئو همکاری در فروش است.

برای انجام فرآید های سئو(SEO)، معمولا نیاز است که تغییراتی در وب‌سایت ایجاد شود. به همین خاطر برخی کسب‌وکارهایی که تازه می‌خواهند وارد عرصه آنلاین شوند، بهینه سازی برای موتورهای جستجو را روندی بسیار سخت و ترسناک قلمداد می‌کنند و برای آموزش سئو مردد می شوند. در صورتی که اصلاً اینطور نیست. 

حتی بدون داشتن اطلاعات زیاد در زمینه سئو، و فقط با دانستن این که سئو چیست و الگوریتم‌های گوگل چگونه کار می‌کنند، می‌توانید تغییرات بسیار مثبتی را در سایت خود ایجاد کنید و جایگاه برند خودتان را در موتورهای جستجو بهبود ببخشید.

برای شما نسخه پی دی اف را آماده کرده ایم(PDF)

سئو چیست؟

سئو چیست؟

به طور خلاصه باید بگوییم که «سئو (SEO)» به معنی بهبود موقعیت و جایگاه شما در فهرست نتایج موتورهای جستجو است. به طور مثال اگر کسی عبارت “لباس مردانه” را سرچ کند با سایت‌هایی روبه‌رو می‌شود که به ترتیب رتبه‌بندی شده‌اند. حال با آموزش سئو و شناخت ابزارهای سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو، می توانید رتبه بالاتری در نتایج به دست بیاورید و بیشتر دیده شوید.

یادتان باشد موتورهای جستجو همواره دنبال این هستند که بهترین پاسخ ممکن را به کاربران خود بدهند. این باعث میشه موتورهای جستو دارای الگوریتم های مختلف و پیچیده ای باشند. پس اینکه «سئو چیست» و چه مواردی بر آن موثر است دارای ابعاد مختلفی است. فاکتورهای بسیار زیادی بر روی سئو تاثیرگذار است.

شما باید بهترین و جامع ترین پاسخ را برای کاربرانتان در بهترین شرایط فراهم کنید.

نمیدانم میدانید یا نه! ولی سئو ارزانترین راه برای رشد کسب و کار اینترنتی شما در دنیای دیجیتال مارکتینگ است. البته از آن جایی که از همه ارزان تر است خب به زمان بیشتری هم نیاز دارد.

اینکه کاربری یک چیزی را سرچ کند و وارد سایت شما شود، یک مسئله است ولی اینکه شما بتوانید بفروشید و اینکه شرایط سایت شما چگونه است یک بحث دیگر.

همیشه یادتان باشد درسته که SEO مخفف Search Engine Optimization است که به معنای بهینه سازی موتور جستجو است. اما اون موتور جستجو انسان نیست! حالا هر چقدر هم که هوش مصنوعی آن فوق العاده باشد.

لطفا عوض اینکه کل تمرکز خودتان را بر روی بهینه سازی سایتتان برای موتور جستجو بگذارید، بیشتر توان خود را برای بهینه سازی سایتتان برای کاربر و مقدار کمتر آن را برای موتور جستجو بگذارید.

همانطور که میدانید بزرگترین موتور جستجوی دنیا گوگل است. این شرکت بارها اعلام کرده که سایت خود را برای کاربر بهینه کنید. ببینید دوستان اگر کاربران از سایت شما رضایت داشته باشند و از کار با آن لذت ببرند، گوگل خیلی از فاکتورهای خودش را نادیده خواهد گرفت. چرا؟ چون کاربر به هر حال راضی است.

همانطور که می دانید بزرگترین موتور جستجوی دنیا گوگل است. این شرکت بارها اعلام کرده که سایت خود را برای کاربر بهینه کنید. ببینید دوستان اگر سعی شما بر ارائه تجربه کاربری عالی باشد، به طوری که کاربران از سایت شما رضایت داشته باشند و از کار با آن لذت ببرند، گوگل خیلی از فاکتورهای خودش را نادیده خواهد گرفت. چرا؟ چون کاربر به هر حال راضی است.

پیشنهاد دیگری که ما برای شروع کار میدهیم، توسعه کسب و کار با فعالیت در شبکه های اجتماعی است. سعی کنید مخاطبان خود را در شبکه های اجتماعی بیشتر و بیشتر کنید. همچنین می توانید روی ویدیو مارکتینگ و سئو ویدیو نیز سرمایه گذاری کنید. 

 سعی کنید مخاطبانتان را راضی و کاری کنید که آنها با خرید از برند شما لذت ببرند.

همچنببن بخوانید: safe search چیست

چه فاکتورهای در سئو تاثیر گذار هستند؟

فاکتورهای موثر در بهینه سازی موتورهای جستجو چیست؟

خب حالا که فهمیدیم سئو چیست بیایید درباره این صحبت کنیم که چه فاکتورهایی بر روی رتبه بندی موتورهای جستجو تاثیرگذار هستند. همانطور که گفتم گوگل غول موتورهای جستجو است. در نتیجه ما بیشتر درباره ی گوگل صحبت میکنیم. گوگل هیچ وقت نمیگوید که الگوریتم هایش چگونه و به چه شکل کار میکنند.

باتوجه به صحبت ها و تست های مختلف سایت های پژوهشی، یک سری اطلاعات درباره بعضی از عملکردهای الگوریتم های گوگل بدست می آید. اما هیچ کس نمیداند که الگوریتم های گوگل دقیقا چگونه کار میکنند!

به طول کل میتوان عوامل سئو را به دوبخش دسته بندی کرد:

  1. بازاریابی محتوا (Content Marketing)
  2. عوامل موثر درون صفحه (On Page Seo)
  3. عوامل موثر خارج از صفحه (Off Page Seo)

1- بازاریابی محتوا

تاثیر بازاریابی محتوا در سئو

پایه و اساس کسب و کار شما محتوا است!

شاید بگید خب تاثیر محتوا بر روی سئو چیست؟ علاوه بر کسب و کار، محتوا پایه و اساس سئو هم هست. شما با محتوای جامع، جذاب، کاربرپسند و مفید میتوانید جادو کنید. البته یادتان باشد که صرفا محتوای خالی کفایت نمیکند.

بازاریابی محتوا فراتر از داشتن محتوای جامع و کاربر پسند است.

در میان انواع بازاریابی، بازاریابی محتوا به این معنی است که محتوای شما به جای یک بازاریاب عمل می کند. محتوای شما یک فروشنده خواهد بود.

هرچه محتوای با کیفیت تر، دست اول و مرتبط تر با مفاهیم جستجو شده توسط کاربر را ایجاد کنید شانس شما برای کسب جایگاه بهتر، بیشتر است.

اولین قدم هم در Content Marketing، تحقیق کلمات کلیدی است. ابتدا باید به دنبال بهترین کلمات کلیدی در حوزه کسب و کار خود و تدوین استراتژی برای آن‌ها باشید.

همچنین هر چقدر محتوای شما جذاب و کاربر پسند تر باشد، کاربر شما مدت زمان بیشتری را در سایت شما میگذراند. در نتیجه همین مسئله نیز باعث بهبود جایگاه شما خواهد شد.

راز ایجاد محتوایی که هم به بهبود جایگاه شما کمک کند و هم باعث تحت تاثیر قرار گرفتن مخاطب شما شود، این است که محتوا هم کامل، جامع و دست اول باشد و هم در مورد موضاعاتی که کاربر سرچ میکند و به آنها علاقه دارد باشند.

در اینجا به چند مدل محتوا میپردازیم که میتواند به بهبود جایگاه شما در موتورهای جستجو کمک کند:

  • ایجاد پست و مقالات در بخش وبلاگ سایت
  • محتوای رسانه های اجتماعی
  • کتاب های الکترونیکی
  • محتواهای آموزشی و ایجاد راهنماهای مختلف
  • ضبط ویدئو و پادکست
  • اینفوگرافیک و سایر جلوه های بصری

نکته ی بعدی ای که در ایجاد محتوا بسیار مهم است دانستن کلمه کلیدی و مفهوم کلیدی است. تا چند سال قبل صرفا با دانستن کلمه کلیدی میشد کار کرد. اما امروزه با اضافه شدن جستجوی صوتی و محبوبیت و گستردگی آن، شما باید کلمات مختلف و مرتبطی را انتخاب کنید و مفاهیم آنها را بدانید، بعد شروع به تولید محتوا کنید.

شما باید بدانید که مخاطب چه چیزی را سرچ میکند و دقیقا دنبال چه چیزی است، تا بتوانید بهترین پاسخ ممکن به پرسش مخاطب خود را بدهید. این کار دقیقا همان بحث تحقیق کلمات کلیدی است.

نکته ی بعدی تازه بودن محتوای شما است. با توجه به الگوریتم تازگی محتوا، محتوای شما برای گرفتن جایگاه در گوگل باید به روز باشد. نمی شود شما درباره یک مطلبی که بروز رسانی ها زیادی دارد، محتوایی قدیمی تولید کنید و انتظار کسب رتبه هم داشته باشید. خیلی سادست، اگر محتوای شما بسیار قدیمی باشد، قطعا دیگر کاربرد نخواهد داشت. در نتیجه به درد کاربر هم نمیخورد.

توجه داشته باشید تنها راه ایجاد محتوای تازه، ایجاد محتوای مربوط به برند شما نیست. شما میتوانید درباره پست های قبلی خودتان بیشتر تحقیق کنید و همان پست را آپدیت کنید. اینطوری به راحتی میتوانید باعث ایجاد محتوای جدید و به روز بشوید. همچنین آن محتوا ها را جذاب و طبق تکنیک های روز بنویسید.

خب همانطور که مشخص است، ایجاد محتوا نیازمند زمان و هزینه است. موتورهای جستجو و کاربران عاشق محتوای جذاب، کامل، به روز و خاص هستند.

چیزی که ما پیشنهاد میکنیم این است که برای اوایل آنچنان نیازی به تولید محتوای زیاد برای وبلاگ نیست. شما میتوانید محتوای بلاگ خود را برای شروع، روزانه/روز درمیان/ دو روز درمیان و حتی هفته ای یک بار ایجاد کنید. نکته ای که باید در نظر بگیرید این است که سعی کنید این کار را به طور منظم انجام دهید.

مسلما هر چه بیشتر محتوا تولید کنید بیشتر هم نتیجه خواهید گرفت. اما نکته فوق العاده مهم، کیفیت است نه کمیت. به جای ایجاد تعداد بالای محتوای بی کیفیت، تعداد کمی محتوای با کفیت ایجاد کنید.

پیشنهاد دیگری که ما برای شروع کار میدهیم، فعالیت در شبکه های اجتماعی است. سعی کنید مخاطبان خود را در شبکه های اجتماعی بیشتر و بیشتر کنید. سعی کنید مخاطبانتان را راضی و کاری کنید که آنها با خرید از برند شما لذت ببرند.

مدل های مختلفی از محتوا را تولید کنید و سعی کنید تا میتوانید مخاطب خود را تحت تاثیر قرار دهید.

2- موارد موثر درون سایت (On Page Seo)

سئو درون صفحه و فاکتورهای آن

On Page Seo یعنی مواردی را که شما درون سایت خودتان بهینه میکنید. این موارد، مواردی هستند شما بر آنها تسلط کامل دارید. میتونید هر مدل که دلتان میخواهد آن ها را انجام دهید. این مطلب به این معنی است که شما در طول زمان میتوانید آنها را به بهترین شکل بهینه کنید.

حالا قراره به چندتا از مهم ترین عوامل موثر درون صفحه بپردازیم:

عنوان صفحه

عنوان صفحه در هر صفجه به موتور جستجو میگوید که این برگه موضوعش درباره ی چیست.

توجه داشته باشید اگر موضوع شما چیزی متفاوت از عنوانی که شما آن را انتخاب کردید، بازتاب دهد، آنوقت عنوان صفحه دیگر ارزشی نخواهد داشت.

طول عنوان صفحه نباید بیشتر از 70 کاراکتر باشد.بهترین حالت آن هم استفاده ی ترکیبی از کلمات کلیدی و هم چنین نام برند شما است.

به طور مثال: آموزش سئو | نام برند شما

توضیحات متا دسکریپشن

متا دسکریپشن دقیقا همان متن خاکستری رنگی است که در موتور جستجوی گوگل نمایش داده می شود. در گوگل،همه ی نتیجه ها بدون استثناء دارای 3 پارامتر هستند. ادرس صفحه (Url) – عنوان صفحه (title) – متا دسکریپشن. دقیقا طبق همین ترتیب هم هستند.

متن مشکی ای که زیر عنوان قرار دارد را متا دسکریشپن میگویند. این بخش به موتورهای جستجو اجازه میدهد که بخش بیشتری از عنوان را درباره ی مفهوم صفحه درک کنند. همچنین همه ی این بخش ها برای کاربر نیز باید مفید باشند.

متادسکریپشن باید شامل کلمه کلیدی های مربوط به همان صفحه و همچنین توضیح مقداری کوتاه درباره همان صفحه. طول این متن نیز حداکثر 156 کاراکتر است.

زیر عنوان ها

زیر عنوان ها فقط برای درک بهتر مخاطب از محتوای شما نیست. بلکه به بهبود سئوی محتوای آن صفحه نیز کمک بسیار زیادی میکند. زیر عنوان ها شامل H1-H2 …. H6 میشوند. توجه داشته باشید که ترتیب ارزش داشتن هر یک از عناوین بدین گونه است که H1 دارای بالاترین ارزش و H6 دارای کمترین ارزش است.

استفاده ی زیاد از کلمات کلیدی در زیر عنوان ها نه تنها کمک نمیکند که بسیار هم بد است. توصیه میشود به میزان کم و لازم از کلمات کلیدی خود و همچنین هم خانواده و مترادف های آن ها در این زیر عنوان ها استفاده کنید.

لینک های داخلی

ایجاد لینک های داخلی یعنی در یک صفحه لینک به سایر صفحات داده شود. این کار هم به موتور جستجو کمک میکند، هم به یادگیری بیشتر مخاطب.

نکته: در لینک سازی داخلی صفحه مبدا و مقصد باید از نظر مفهومی مرتبط به هم باشند. تعداد لینک داخلی نباید بیش از حد و نیاز ایجاد شود. از دادن لینک های زیاد به یک یا چند صفحه خاص خود داری کنید. لینک های خود را بین همه ی صفحات پخش کنید.

نام و متن جایگزین عکس

اگر شما از عکس داخل محتوای خودتان استفاده میکنید، باید در متن جاگیزن آنها (alt) و نام آنها (name) از کلمات و عبارات کلیدی خود استفاده کنید.

در این کار نیز باید در تعداد کم اینکار را کرد اگر 10 تا عکس دارید در همه ی آنها نباید از کلمات کلیدی آن صفحه استفاده کنید. در تعداد کم استفاده کنید.

موقعی که شما همه ی این کارها را انجام دادید یادتان باشد بهینه سازی بیش از حد یا همان Over Optimization انجام ندهید.

بهینه سازی بیش از حد یعنی چه؟ یعنی اینکه مثلا شما بیش از کلمات کلیدی خود در آن صفحه استفاده کنید، بیش از حد لینک سازی داخلی انجام دهید و غیره. گوگل و سایر موتورهای جستجو آن صفحه مدنظر را در صورت انجام چنین کاری جریمه خواهند کرد. پنالتی (جریمه) گوگل انواع مختلفی داره ولی به طور مثال اگر صفحه ی مورد نظر شما قبلا صفحه 1 بوده به صفحه 10 پرت میکند.

پس جدا از بهینه سازی بیش از حد خود داری نمایید.

علاوه بر این شما باید اطمینان حاصل کنید که هر قطعه از محتوای شما بر روی یک یا دو کلمه ی کلیدی تمرکز دارد. این کار باعث میشود محتوای شما به هم مرتبط و ارزشمند تر باشد.

اینکه محتوای شما بر روی چندین کلمه و محتوای کلیدی تنظیم شما اغلب باعث پایین آمدن کیفیت، ضربه به سئو و عدم تمرکز می شود.

در کنار محتوای سایت، ساختار سایت شما نیز بسیار اهمیت دارد. سایت شما باید به گونه ای طراحی شود که بررسی سایت شما توسط ربات های گوگل مشکل نباشد. باید خیلی مشخص و تا حد امکان سبک باشد.

ایجاد پیوندهای داخلی یا همان لینک سازی داخلی و ایجاد نقشه ی سایت و ارسال آن به موتورهای جستجو کمک بسیار زیادی به فهم و درک ساختار داخلی سایت شما توسط آن ها میکند.

یکی دیگر از نگرانی های بسیار مهم در این حوزه سازگاری سایت شما با موبایل است. طراحی Responsive یا همان واکنش گرا به شما این امکان را میدهد که سایت شما علاوه بر نسخه ی دسکتاپ در موبایل هم به درستی نمایش داده شود.

اگر سایت شما برای نسخه ی موبایل بهینه نشده باشد، شما دچار مشکلی بسیار بزرگ هستید. با توجه به الگوریتم Mobile First Index، سایت شما ابتدا توسط نسخه موبایل بررسی و رتبه بندی میشود.

پس اگر سایت شما برای موبایل بهینه نیست، همین الان آن را بهینه کنید!

3- موارد موثر خارج سایت (Off Page Seo)

سئو خارج صفحه و موارد موثر

یه تمامی فاکتورها و عواملی که شما در خارج از سایت خودتان برای بهبود سایتتان انجام میدهید، Off Page Seo گفته می شود. درسته که شما کنترل تمام و کمال و دقیقی بر این عوامل ندارید اما به هر حال از فاکتورهای بسیار کلیدی سئو هستند.

شما به وسیله ی بهبود سئو خارجی سایت خودتان شانس خود را برای حضور در رتبه های بالاتر و بهتر افزایش میدهید.

حال به چند فاکتور اساسی سئوی خارجی سایت میپردازیم و آن ها را بررسی میکنیم:

مورد اعتماد بودن سایت

اینکه سایت شما بسیار درست عمل کند و از روش های کلاه سیاه سئو، استفاده نکند و همچنین کاربران از آن رضایت داشته باشند، باعث میشود سایت شما نزد گوگل یک سایت مورد اعتماد قلمداد شود.

این مسئله باعث میشه که کار شما برای به دست آوردن رتبه بهتر در این موتور جستجو راحت تر شود.

یکی از بهترین راه های ایجاد اعتماد گوگل، ایجاد اصولی بک لینک های با کیفیت از سایت های دارای صلاحیت است.

بک لینک

از محبوب ترین و البته حطرناک ترین کارهای سئو است.

بک لینک یعنی لینکی که از سایت دیگه به سایت شما داده می شود.

ایجاد بک لینک ترفندهای بسیار پیچیده و خاص خودش را داردو در ایجاد و ساخت آن ها باید بسیار مراقب بود. زیرا بک لینک، هم میتونه باعث رسیدن شما به قله ی کسب و کار خودتان شود و هم باعث نابودی سایتتان.

پس هرگز بدون داشتن اطلاعات جامع و کامل دست به انجام چنین کاری نزنید و حتما از یک متخصص سئو کمک بگیرید.

تاثیر شبکه های اجتماعی

یکی از تاثیرگذارترین مسائل سئو که روز به روز تاثیر آن بیشتر میشود، بحث شبکه های اجتماعی است. ما در سئو به آن سوشیال سیگنال میگوییم. حالا شاید با خودتان بگویید که دقیقا تاثیر شبکه های اجتماعی در سئو و بهبود رتبه موتورهای جستجو چیست؟

موقعی که شما تعداد فالوورهای زیادی داشته باشید و میزان مشارکت کاربران و رضایتشان زیاد باشد، آن ها را به سایت خودتان هدایت می کنید. به نظرتان اتفاق مهمی نیست؟

حالا میفهمید که بازاریابی شبکه های اجتماعی چه تاثیر مهم و حیاتی ای برای سایت شما و بهبود رتبه آن در موتورهای جستجو دارند؟

معنی مفاهیم Black hat و White hat در سئو چیست؟

سئو کلاه سیاه و سفید

اصولا دو رویکرد در سئو وجود دارد که اشخاص و سازمان های مختلف از آن استفاده میکنند. سئو کلاه سفید یا همان White hat و سئو کلاه سیاه یا همان Black hat.

سئو کلاه سفید: تمامی راهکارهای کاملا قانونی واصولی سئو که با انجام آن ها هیچ گونه خطر و جریمه ای شما را تهدید نخواهد کرد.

سئو کلاه سیاه: تمامی راهکارهایی که گوگل آنها را غیر مجاز اعلام کرده و انجام آنها باعث جریمه سایت شما خواهد شد.

خب پس چرا بعصی ها از کلاه سیاه استفاده میکنند؟ خب دلیلش این است که بسیار زود به نتیجه میرسند. در عوض خطرش را نیز به جان میخرند. در واقع این افراد خیلی به خوانندگان توجه نمیکنند و میخواهند هر چه سریع تر بالا بیایند اما به چه قیمت؟

لینک سازی بسیار توصیه می شود اما نظر ما روش اصولی آن است. لینک سازی باعث رشد چشمگیر رتبه ی سایت شما خواهد و بدون شک در خیلی از موارد شما مجبور به استفاده از آن خواهید بود.

نکته: اگر مجبور شدید از لینک سازی استفاده کنید.

نتیجه گیری

حالا که می دانید سئو چیست و چه عواملی در بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو دخیل هستند، وقت آن است که به سراغ سایت خود بروید و تغییرات سئویی مورد نیاز را در آن اعمال کنید. البته دنیای مفاهیم سئو بسیار گسترده است و برای گرفتن بهترین نتیجه، باید برای آموزش سئو به صورت تخصصی سرمایه گذاری کنید. برخی تکنیک های سئو در صورت اجرای صحیح، می توانند مانند یک هک رشد عمل کنند و تاثیر زیادی در رشد سایت شما داشته باشند. البته بهتر است انجام این تکنیک ها را به متخصصین سئو بسپارید.

سوالات متداول

چه میزان طول میکشد تا سایت من رتبه ی خوبی پیدا کند؟

به هیچ عنوان نمیشه یک عدد برای کلیه سایت های دنیا را در نظر گرفت. هر سایتی با هر استراتژی و عملکرد و رقابتی، میزان زمان رسیدن آن به یک رتبه ی مناسب متفاوت است.

سئو تضمینی چیست؟

بعضی از افراد سعی میکنند به شما تضمین دهند که شما را به عنوان لینک اول در کلمات مورد نظر شما خواهند آورد. راستش را بخواهید از نظر ما این کار کلاه برداری است و پایه و اساس علمی ندارد.

سئو را چگونه یاد بگیریم؟

خب مقالات داخلی و خارجی، همچنین دوره های بسیار زیاد و مختلفی در سراسر دنیا وجود دارد که شما میتوانید برای آموزش سئو از آن ها بهره ببرید و از ترفندهایب که معرفی می کنند استفاده کنید.

مهم ترین فاکتور سئو چیست؟

کسی نمیداند که مهم ترین فاکتور برای رسیدن به رتبه های برتر چیست. به طور مطلق کسی نمیداند که بالاترین و مهم ترین فاکتور موثر در سئو چیست. همانطور که در این مقاله خواندیم فاکتورهای زیادی که در حدود 210 فاکتور هستند وجود دارد.

قیمت حدودی خدمات سئو چقدر است؟

هر سایتی، هر فردی، هر شرکتی، هر استراتژی ای باعث میشه که قیمت های این خدمات متفاوت باشد. در واقع سئو یک پکیج خاص نیست که بگوییم ما آن را خریداری میکنیم و رتبه ما بهبود پیدا میکند. خیر این طور نیست، هیچ پکیج یا محصولی در کار نیست. در نتیجه قیمت آن اصلا مشخص نیست.

مقالات مرتبط:
نصب گوگل آنالیتیکس در وردپرس
افزودن مکان در گوگل مپ

امتیاز بدهید.

موضوع مرتبط

پیشنهاد میکنیم این مقالات را هم بخوانید

18 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • مجید عابدی
    اسفند 19, 1398 3:25 ب.ظ

    میشه لطفا درباره تحقیق کلمات کلیدی بیشتر توضیح بدید؟ ابزار خاصی داره؟

    پاسخ
  • سامان عبدی
    اسفند 20, 1398 3:35 ب.ظ

    تعداد استاندارد کلمات کلیدی که می توان در زیرعنوان ها به کار برد چند تا است؟

    پاسخ
    • مدیر سایت
      اسفند 20, 1398 7:28 ب.ظ

      هیچ جایی ننوشته است که تعداد کلمه مجاز برای استفاده در زیرعناوین چقدر است اما نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که باید زیرعناوین را توصیفی و در عین حال کوتاه بنویسید.

      پاسخ
  • سئو کردن ویدیو هم سئو on page حساب میشه؟

    پاسخ
    • مدیر سایت
      اسفند 23, 1398 5:26 ب.ظ

      بله ویدئو هم یک نوع از انواع محتوا است، در نتیجه سئو ویدئو شامل سئو محتوا خواهد بود. سئو محتوا در زیر مجموعه سئو ON PAGE است.

      پاسخ
  • امید محمدی
    فروردین 1, 1399 3:48 ب.ظ

    فقط با سئو کلاه سفیدم میشه رتبه گرفت؟؟؟

    پاسخ
    • ببینید به طور مثال شما وقتی رپورتاژ میزنید عملا وارد بلک هت میشید. چیزی به عنوان کلاه سفید واقعا میشه گفت حداقل تو ایران در رقابت های متوسط به بالا نداریم. چون گوگل گفته لینک به دست آورید، و وقتی شما لینک میسازید، عملا دیگه میشه کلاه سیاه.

      پاسخ
  • روش صحیح لینگ سازی چیه؟ این بسته های پولی بک لینک که بعضی سایت ها می فروشن به درد می خورن؟

    پاسخ
    • ببینید در حوزه لینک سازی خارجی داستان واقعا پیچیدست و نمیشه یه نسخه قطعی و کلی گفت، اما این پکیج های بک لینک رو تقریبا همه دیگه رد میکنن.

      پاسخ
  • سلام
    حالا واقعا روش های کلاه سیاه باعث جریمه میشن؟ چقدر تاثیر منفی میزاره تو سایت؟

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      نه، خیلی ساده مثلا شما رپورتاژ که بخری میشه کلاه سیاه ولی باعث جریمه شدن که نمیشه
      بستگی داره از چه تاکتیکی در چه شرایطی استفاده کنید. به قول معروف it depends

      پاسخ
  • در مورد لینک سازی داخلی مطلبی ندارید یا منبعی که بشه اصولی و درست لینکسازی داخلی رو یاد گرفت؟؟؟؟؟

    پاسخ
    • سرچ کنید pillar content
      یا internal linkbuilding
      سایت های خیلی خوبی برای یادگیری وجود دارند .
      البته ما خودمون لینک سازی داخلی رو به روش پیلار کلاستر انجام میدیم. به این صورت که مثلا ما یک محتوای مادر مثل سئو چیست داریم، بعد میایم و در کنار اون مقالاتی مثل سئو کلاه خاکستری چیست، بلک هت و کلاه سفید چیست، سئو تکنیال یعنی چی و غیره و این موارد رو به عنوان کلاستر در نظر میگیریم.
      اینطوری میتونیم یک لینک سازی خیلی دقیق، مرتب و با استراتژی خیلی خوبی داشته باشیم.

      پاسخ
  • سلام خسته نباشید
    من یه وبلاگ شخصی دارم که توش در مورد تمترینهای دانشگاهیم مطلب میذارم برای بعضی کلمه ها بعضی وقتا تا صفحه دو میام ولی اکثرا روی صفحه5 و 6
    بنظر شما مشکل چیه؟ خیلی جابجایی رتبه دارم

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      ببینید سوال خیلی کلی هستش و خب من هم طبیعتا مجبورم خیلی کلی جواب بدم
      1- وضعیت لینک سازی خودتون رو بررسی کنید. آیا به درستی مهم ترین صفحاتتون به هم لینک دارن؟
      2- آیا محتوای شما نسبت به رقباتون برتری دارد؟
      3- محتوای خودتون رو آپدیت میکنید؟
      4- آیا از کلمات کلیدی به خوبی در title/description/h1/ پاراگراف اول / پاراگراف آخر / h2 ها و … استفاده کردید؟
      5- آیا در قیاس به رقبای خود کلمه کلیدی اصلیتون رو خیلی تکرار کنید؟
      6- آیا از مترادف ها، هم خانواده و هم معانی کلمات کلیدی خودتون استفاده کردید و به اصطلاح توجه به entity کردین؟
      7- آیا محتوای خودتون رو در شبکه های اجتماعی هم share میکنید؟
      8- رقابت روی کلمات کلیدیتون خیلی سخت است؟
      9- آیا برای محتوای خودتون لینک سازی خارجی کردنی؟
      این ها بخشی از سوالاتی هست که باید از خودتون بپرسید و در صورت بهینه بودن این موارد باید سایت شما مورد بررسی قرار بگیرد.

      پاسخ
  • سلام
    سئو بهتر است یا تبلیغات در گوگل ادوردز؟

    پاسخ
    • مدیر سایت
      تیر 8, 1401 3:29 ب.ظ

      سلام
      ازونجایی که هرکدوم مزایا و معایب خودش رو داره نمیشه نظر قطعی داد. از یک طرف سئو روشی تقریبا رایگانه و هزینه ای نیاز نداره و به نسبت هزینه پایینش سختی کارش هم زیاده و دیر بازده است از طرف دیگه گوگل ادز در زمان کمتری نتیجه موردنظرتون رو میده. بنابراین به طور کلی این بستگی به زمان و هزینه ای میذارین و نتیجه ای که در نهایت می خواین داره

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست