قبل از این که بخواهیم درباره این که “گوگل تگ منیجر چیست” و “مزایا google tag manager چیست” و “علت استفاده از google tag manager چیست” نکات مربوط به آن صحبت کنیم، بگذارید تا مسئلهای را برای شما روشن بکنم:
حتماً این را میدانید که در طبیعت، آب مایه حیات است و بدون آن زندگی نمیتواند جریان داشته باشد. خوب، حالا این را هم بدانید که در دنیای بازاریابی، به ویژه دیجیتال مارکتینگ، “داده” مایه حیات است و کمپینهای بازاریابی بدون داده مناسب نمیتوانند به حیات خود ادامه دهند و به موفقیت برسند. پس فکر میکنم الان دلیل اهمیت گوگل تگ منیجر (google tag manager) رو خیلی بیشتر متوجه شده باشید.
کمپینهای موفق بازاریابی با تحلیل دادههای درست شروع میشوند.
اما منظور از داده چیست؟ مثلاً این که مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند، از کجا به سایت شما آمدهاند، از لحظه ورود به سایت تا لحظه خروج از آن چه کارهایی میکنند، کدام قسمت از سایت برایشان جذابتر بوده است و…
مجموع این دادهها به شما کمک میکنند که بتوانید رفتار کاربر را در هر صفحه ردیابی کنید و بفهمید که او به دنبال چه چیزی است. حالا چالش مهم شما به عنوان بازاریاب این است که در زمینه جمعآوری دادهها (هم از نظر مقدار و هم از نظر کیفیت) به جایی برسید که بتوانید بر اساس آنها تصمیمات هوشمندانه بگیرید و بازدیدکنندگان سایت را به خریدار تبدیل کنید.
چطور میتوان این اطلاعات ارزشمند را بدست آورد؟
در دنیای بازاریابی آنلاین، بازاریابان برای جمعآوری اطلاعات در مورد بازدیدکنندگان سایت، از تگ های JavaScript استفاده میکنند.
این تگ ها در واقع قطعه کدهای کوچکی هستند که در ساختار صفحات وب جاگذاری میشوند و میتوانند با ثبت دادههای خاص، رفتار کاربران را ردگیری کنند. چشمههای کوچک مایه حیات در دل منبع کد سایت شما!
این تگ ها مفید هستند، اما نوشتن و وارد کردن دستی کد آنها در سورس کد سایت و همچنین نگهداری از آنها وقتگیر و خستهکننده است.
بهعنوانمثال، بازاریابی را در نظر بگیرید که باید چند رویداد مختلف را همزمان اجرا کند و برای هر کدام به تگ های مختلفی نیاز دارد. ارتباط با یک توسعه دهنده وب و پیگیری او برای نوشتن هر کدام از این کد ها، تست و ارزیابی، اجرا و … می تواند برای بازاریاب، بسیار سخت و وقتگیر باشد.
خوشبختانه این ماجرا چند سالی است که دیگر تکرار نمیشود. از آن جا که نیاز به وجود یک ابزار تخصصی برای ایجاد و مدیریت تگهای بازاریابی و پایش رفتار کاربران شدیداً احساس میشد، گوگل مثل همیشه به داد کاربران خودش رسید و این ابزار تخصصی خود یعنی “گوگل تگ منیجر (Google Tag Manager)” را ارائه کرد. در ادامه به این میپردازیم که google tag manager چیست و بطور جامع به آموزش گوگل تگ منیجر و طریقه نصب گوگل تگ منیجر می پردازیم و بعد از آن خواهید فهمید که ” اکانت منیجر چیست؟ ” پس با ما همراه باشید.
برای شما PDF این مقاله را تهیه کرده ایم
گوگل تگ منیجر چیست؟
او از همه برویم سراغ اینکه گوگل تگ منیجر چیست. گوگل تگ منیجر ابزاری رایگان است که توسط شرکت گوگل ارائه شده و به شما امکان میدهد تگهای ردیابی رفتار کاربر را به راحتی در وب سایت خود بگنجانید. علاوه بر این میتوانید آنها را از طریق رابط کاربری تگ منیجر، مدیریت و بهروزرسانی نیز بکنید.
همانطور که قبلاً هم اشاره کردیم، به هر قطعه کد رهگیری رفتار کاربر یک تگ گفته میشود. حال شما میتوانید از طریق رابط کاربری گوگل تگ منیجر، تگ های مختلف را در وب سایت خود مدیریت کنید.
گوگل تگ منیجر به بازاریابها، دیجیتال مارکترها و اعضای تیم مدیریت وب سایت کمک میکند تا بدون نیاز به اعمال تغییرات عمده در سورس کد وب سایتشان (و بدون نیاز به دستبهدامن شدن یک توسعهدهنده وب برای انجام این کار)، به جمعآوری اطلاعات درباره رفتار کاربران در سایت خود بپردازند.
فقط کافی است که کد گوگل تگ منیجر را در سایت خود قرار دهید. پس از این دیگر نیازی به ورود دستی تگهای گوناگون (مثل کدهای گوگل آنالیتیکس، گوگل ادز و تگ های دیگر مانند فیسبوک پیکسل و …) در سایت نیست. تگ منیجر کار وارد کردن و مدیریت همه این تگ ها را برای شما انجام میدهد. همچنین این کد فشرده میتواند سرعت سایت شما را بهبود ببخشد.
در این قسمت میخواهیم بگوییم مزایا استفاده از google tag manager چیست؛ چرا که دانستن آن بخش مهمی از آموزش گوگل تگ منیجر به حساب می آید. در ادامه برای شما 11 تا از مهم ترین مزایا استفاده از تگ منیجر گوگل آماده است و در پایان این بخش بطور کامل خواهید فهمید که تگ منیجر گوگل چیست.
در این قسمت میخواهیم بگوییم مزایا استفاده از google tag manager چیست؛ چرا که دانستن آن بخش مهمی از آموزش گوگل تگ منیجر به حساب می آید. در ادامه برای شما 11 تا از مهم ترین مزایا استفاده از تگ منیجر گوگل آماده است و در پایان این بخش بطور کامل خواهید فهمید که تگ منیجر گوگل چیست.
اکانت منیجر چیست؟
اکانت منیجر به فردی می گویند که رابط بین سازمان ها و مشتریان آنهاست. اکانت منیجر یک ارتباط دوطرفه با مشتریان و صاحبان مشاغل یا سازمان ها دارد و کار او رسیدگی به نیاز های دو طرف است.
پس در ابتدا اکانت منیجر نیاز های مشتریان را بررسی میکند؛ سپس آنچه برای رفع نیاز مشتریان لازم است را به سازمان مربوطه منتقل میکند تا استراتژی مناسب چیده شود. کار اصلی اکانت منیجر تحلیل و بررسی داده ها و در نهایت ارئه گزارش صحیح به سازمان مربوطه است تا در نهایت استراتژی درست برای داده ها طراحی شود و به مرحله اجرا برد تا فروش آن سازمان افزایش یابد.
آموزش اتصال سایت به گوگل تگ منیجر
1.برای اتصال سایت به تگ منیجر google tag manager، اولین کاری که باید بکنید نصب فیلتر شکن است.
2.حال google tag manager را گوگل کنید و وارد سایت google tag manager شوید.
3.سپس روی گزینه create account کلیک نمایید و نام وبسایت هدفتان را تایپ کنید.
4.حال باید مشخص کنید که از google tag manager برای سایتتان مایلید استفاده کنید.
5.بعد از پذیرفتن policy گوگل تگ منیجر، وارد داشبورد سایت می شوید و کد تائید ارسالی را در هد سایت وارد کنید.
6.حال اتصال سایت به تگ منیجر google tag manager انجام شده است.
آموزش گام به گام نصب گوگل تگ منیجر GTM
1.ابتدا وارد سایت گوگل تگ منیجر بشوید
2.در سایت برای خود اکانت google tag manager و سپس containerایجاد کنید
3.در گوگل تگ منیجر، روی Workspace کلیک کنید.
4.حال در بالای پنجره شناسه containerمنحصر به فرد خود را مانند شکل زیر، پیدا کنید.
5.روی شناسه container تان کلیک کنید تا صفحه install tag manager برایتان باز شود.
6.طبق راهنمای صفحه، کد را کپی و تمامی صفحات را نصب کنید.
7.در آخر container خود را منتشر کنید.
پس از اتمام نصب تگ منیجر، تمامی پیکربندی تگ ها از داخل رابط کاربری Tag Manager انجام می شود.
گوگل تگ منیجر یا گوگل آنالیتیکس؟ بررسی تفاوتها و شباهتها
با کمی دقت میبینید که تفاوت این دو ابزار کاربردی گوگل، در نامگذاری آنها کاملاً مشهود است. در واقع گوگل نمیتوانست از این واضحتر آنها را نامگذاری کند.
گوگل آنالیتیکس ابزاری برای تحلیل وب سایت است
گوگل آنالیتیکس یکی از بهترین ابزارهای سئو است که میتواند سایت شما را از جنبههای مختلف مورد تحلیل و بررسی قرار دهد. این غول تحلیل سایت، همچنین میتواند نتایج این تحلیلها را با جداول و نمودارهای متنوع و دقیق نمایش دهد.
همانطور که در مطلب آموزش گوگل آنالیتیکس گفته شد، میتوانید میزان بازدید صفحات مختلف وب سایت خود را اندازهگیری کنید، تعداد صفحاتی که بازدید شدهاند را بدانید و بررسی کنید که بازدیدکنندگان از کجاها به سایت شما آمدهاند. یا میتوانید نسخه تلفن همراه وب سایت خود را اسکن کنید و عملکرد آن را بسنجید.
همچنین بسیار دیگری از دادهها و پارامترها که آنالیتیکس به راحتی و با دقت بالا در اختیار شما میگذارد که در این مقاله به آنها نمیپردازیم.
احتمالاً شما هم یکی از میلیونها نفری هستید که از Google Analytics برای بررسی عملکرد وب سایت خود استفاده میکنند.
گوگل تگ منیجر ابزار مدیریت تگهای بازاریابی است
اما گوگل تگ منیجر به نوعی یک ابزار دیجیتال مارکتینگ است که کمتر شناخته شده است و جا دارد که توجه بیشتری به آن بکنید.
این ابزار به شما امکان میدهد تگ های بازاریابی مختلف را در وب سایت خود مستقر و آنها را از طریق یک پنل کاربری مدیریت کنید.
تگ بازاریابی چیست؟
قبلاً با تگ های بازاریابی آشنا شدیم و گفتیم که تگ بازاریابی یک قطعه کد (جاوا اسکریپت) است که به شما امکان میدهد یک ویژگی تحلیل رفتار کاربر را در وب سایت خود فعال کنید.
برخی تگ های معروف:
- کد رهگیری گوگل آنالیتیکس
- کد بازاریابی مجدد (Remarketing) Google Adwords
- کد پیگیری تبدیل گوگل ادوردز
- کد رهگیری نقشههای حرارتی مانند Heatmap، Hotjar، CrazyEgg و …
- کد ریتارگتینگ (Retargeting) با Facebook Pixel
- بررسی رفتار کاربران در میزان پر کردن و ارسال فرمهای مختلف
برای اینکه هرکدام از این برنامهها بهدرستی در سایت شما کار کنند، باید کد کوچکی را برای هر برنامه در سایت خود وارد کنید.
با استفاده از گوگل تگ منیجر، بدون ایجاد تغییرات دستی در سورس کد سایت خود، میتوانید به راحتی همه این تگ ها را از یک رابط کاربری مدیریت کنید. (البته ابتدا نیاز است که قطعه کد گوگل تگ منیجر را در سایت خود نصب کنید.)
به زبان ساده، Google Tag Manager جعبه بزرگی است که تمام تگ های بازاریابی شما در آن قرار دارند.
آیا میتوان از گوگل آنالیتیکس و گوگل تگ منیجر با هم استفاده کرد؟
پاسخ ساده است: بله، و ما به شما توصیه میکنیم که از هر دو ابزار با هم استفاده کنید.
در واقع گوگل تگ منیجر حاوی کد گوگل آنالیتیکس است. گوگل آنالیتیکس یک تگ در کنار سایر تگ های موجود در گوگل تگ منیجر خواهد بود.
مزایای استفاده از Google Tag Manager چیست؟
در این قسمت میخواهیم بگوییم مزایا استفاده از google tag manager چیست؛ چرا که دانستن آن بخش مهمی از آموزش گوگل تگ منیجر به حساب می آید. در ادامه برای شما 11 تا از مهم ترین مزایا استفاده از تگ منیجر گوگل آماده است و در پایان این بخش بطور کامل خواهید فهمید که تگ منیجر گوگل چیست.
1. وارد کردن سریع تگ های بازاریابی
بیایید کمی به عقب برگردیم و روش کلاسیک نحوه مدیریت تگ های ردیابی را مرور کنیم:
یک بازاریاب (تحلیلگر یا هر شخص دیگری) تصمیم میگیرد که از یک بستر بازاریابی جدید برای ردیابی رفتار کاربران استفاده کند.
بازاریاب کد رهگیری مناسب برای این کار را پیدا میکند و آن را برای یک توسعهدهنده وب ارسال میکند تا آن را در صفحه موردنظر به کار ببرد و نتایج را به او گزارش دهد.
توسعهدهنده در پاسخ به او میگوید که اکنون مشغول است و هفته آینده این کار را انجام میدهد.
فرض کنید این بازاریاب بخواهد رویدادهای دیگری را نیز به صورت همزمان اجرا کند. در این صورت، باید یک پروژه با جزئیات زیاد تعریف کند و با توسعهدهنده کدها، ایمیلهای زیادی را ردوبدل نماید تا بتواند نتایج موردنیاز خود را برای رهگیری رفتار کاربران در هر رویداد به دست آورد.
که این، خود میتواند هفتهها طول بکشد. حال تصور کنید به این بازاریاب بگوییم که میتواند بدون نیاز به کار کردن با یک توسعهدهنده وب (در بیشتر موارد)، خودش تگ های موردنیاز را در سایت پیادهسازی کند. به نظر شما چه حالی پیدا میکند؟
Google Tag Manager همان ابزاری است که این رؤیا را محقق میکند.
گوگل تگ منیجر بسیاری از فرایندها را تسریع میکند. تگ های جدید میتوانند بهسرعت اضافه شوند و برای ورود بسیاری از آنها نیازی به تغییر سورس کد وب سایت خود ندارید.
که این یک مزیت عالی برای بازاریابان است؛ زیرا میتوانند هر تغییری را خودشان به راحتی آزمایش کنند و جایگذاری سریع تگ ها در سایت میتواند سرعت اجرای کمپینها را بالا ببرد.
دقیقاً به همین دلیل است که این مورد را در ابتدای فهرست مزایای استفاده از گوگل تگ منیجر قرار دادهایم. البته فهرست ادامه دارد.
2. مدیریت همه تگها در یک مکان
درگذشته و در زمانی که مدیریت تگ ها فقط یک اصطلاح ناشناخته بود، همه کدهای رهگیری مستقیماً در سورس کد وب سایت قرار داده میشدند و ممکن بود که قطعههای کوچک کد، در فایلها و قسمتهای مختلف، پراکنده شوند؛ بنابراین اگر شما نیاز به انجام یک تغییر جزئی داشتید، توسعهدهنده سایت شما مجبور بود کد موردنظر خود را از میان همه کدهای دیگر پیدا کند و بعد آن را بهروزرسانی نماید.
اما امروزه و با تشکر از گوگل تگ منیجر، این روند آسانتر شده است؛ چراکه همه تگ ها در یک مکان کنترل میشوند.
3. ابزارهای مختلف تست و ارزیابی
عیبیابی و تصحیح خطاهای مختلف تگ ها از طریق Google Tag Manager Preview و حالت رفع باگ آن، برای کاربران سادهسازی شده است. این ابزار نشان میدهد کدام تگ ها در صفحه بهخوبی کار میکنند و کدامیک دچار اشکال هستند. همچنین شامل اطلاعاتی درباره تریگرهایی (Triggers) که تگ ها را به کار میاندازند و دادههای موجود در آنها است.
چرا استفاده از آن مهم است؟ چون با راهحلهای اختصاصی رفع اشکال گوگل تگ منیجر، قبل از انتشار تگ های خود در سایت، میتوانید مطمئن شوید که آنها درست کار میکنند.
4. ایجاد الگو با قابلیت استفاده مجدد
یکی از مزایای جالب و کاربردی Google Tag Manager این است که میتوانید در آن همه تگ ها، Trigger ها و متغیرهای خود را به یک فایل مجزا (که بعداً میتواند دوباره استفاده شود) انتقال دهید. فایده این کار چیست؟ خوب، شما به ین ترتیب میتوانید الگوهای پرکاربرد خود را با استفاده از تگ ها و تنظیماتی که معمولاً بیشتر از آنها استفاده میکنید تشکیل دهید و به جای این که هر دفعه تک تک آن ها را به صورت جداجدا به کار ببرید، از الگوی خود استفاده کنید.
این بهویژه برای شرکتهایی که مجبورند رویدادهای استاندارد Google Analytics (مثلاً ردیابی بازدید پیج، کلیکهای لینک خروجی و …) را بارهاوبارها پیادهسازی کنند، مفید است.
5. رایگان بودن
این مورد نیاز به توضیح زیادی ندارد. درست مانند گوگل آنالیتیکس، گوگل تگ منیجر نیز رایگان است. اگرچه نسخه کاملتر آن در Google Analytics 360 Suite برای خرید وجود دارد، اما نسخه رایگان آن برای بسیاری از کسبوکارها (کوچک و متوسط) کافی است و کارشان را راه میاندازد.
6. ردیابی ساده تعامل ها با ویژگی “ردیابی خودکار تعامل”
همانطور که قبلاً اشاره کردیم، برای ردیابی تعاملات کاربران با قسمت های سایت خود به کدهای جاوا اسکریپت سفارشی نیاز دارید. این کدها برای ردیابی تعاملاتی مانند کلیک، ارسال فرم، باز کردن ویدئوها و … به وب سایت اضافه میشوند. برای سهولت انجام این کار، Google Tag Manager به ویژگیای به نام ردیابی خودکار رویداد مجهز شده است.
هنگامیکه عملگرهای ردیابی خودکار را در گوگل تگ منیجر فعال کنید، آنها به طور خودکار تعاملات خاصی را در یک صفحه وب بررسی میکنند. البته برخی تنظیمات را باید خودتان انجام دهید، اما با این وجود کار کردن با آن آسان است. میتوانید از این ابزار برای فعال کردن کدهای ردیابی خاص (مثل کد گوگل آنالیتیکس) استفاده کنید.
رویدادهایی که بر اساس موارد زیر باشند را میتوانید (به طور پیشفرض) در گوگل تگ منیجر ردیابی کنید:
- کلیکها
- کلیکهای یک لینک
- ارسال فرمهای ثبتنام
- زمان صرف شده در یک صفحه
- و …
به لطف جامعه روبهرشد کاربران و علاقهمندان گوگل تگ منیجر، تعداد عملگرهای ردیابی خودکار تعامل، به طور مداوم در حال افزایش است. همچنین میتوانید این عملگرهای را بر اساس نیاز خودتان سفارشیسازی کنید. مثلاً میتوانید مواردی مانند بررسی عمق پیمایش (اسکرول) و موارد دیگر را ایجاد کنید.
در این جا دوباره اهمیت بهدستآوردن بینش درست از عملکرد کاربران در وب سایت را به شما یادآوری میکنیم. مثلاً باید بدانید که آیا آنها با محتوا درگیر میشوند؟ آیا فرمهای شما را پر میکنند؟ و …
سپس میتوانید از بررسی نتایج این رویدادها برای ایجاد اهداف خاص (بر اساس نیازهای شغلی خود) در Google Analytics استفاده کنید.
7. پشتیبانی از قالبهای متفاوت برای تگ
گوگل تگ منیجر دارای چندین قالب (Template) تگ مهم داخلی برای گوگل آنالیتیکس، تبدیلهای GoogleAds (منظور از تبدیل زمانیست که یک بازدیدکننده یک عمل خاصی را در سایت شما انجام می دهد؛ مثلا فرمی را پر می کند یا چیزی می خرد) و موارد دیگر است. این ویژگی به بازاریابان با دانش برنامهنویسی کم یا بدون دانش برنامهنویسی اجازه میدهد تا تگ ها را بدون اجرای کدهای پیچیده یا درخواست کمک از برنامهنویس، سفارشی کنند.
در حال حاضر، گوگل تگ منیجر بیش از 80 الگو را در اختیار شما قرار میدهد و انتظار میرود این تعداد در آینده افزایش یابد.
8. دارای انواع فضاهای کاری
هر بار که تغییری در یک container (جایی که کدهای رهگیری شما ذخیره میشود) ایجاد میکنید، تگ منیجر نسخه جدیدی از آن را ایجاد میکند. اگر در هر زمان نیاز به بازیابی نسخه قبلی (یا هر نسخه موجود دیگر) پیدا کردید، میتوانید خیلی راحت این کار را انجام دهید.
مثلاً ممکن است به طور تصادفی و درحالیکه هنوز تگهایتان کامل نیستند، تغییراتی در آنها اعمال کنید و در سایت قرار دهید. مشکلی نیست. فقط به صفحه Versions بروید و نسخه قبلی را دوباره منتشر کنید. بهاینترتیب میتوانید اشتباهات خود را به راحتی جبران نمایید.
در مورد دو ویژگی دیگر (فضای کاری و محیط) باید بگوییم که این ویژگی برای شرکتهای دارای تیمهای مختلف که هر کدام قابلیت ایجاد تغییر را در بخشهای مختلف وب سایت دارند، بسیار مناسب است. مثلاً شرکتهایی که با فروشندگان خارج از کشور کار میکنند یا پروژههایی که هفتهها یا ماهها طول میکشد و افراد مختلفی باید روی آن کار کنند.
ویژگی ایجاد محیطها (Environments) در گوگل تگ منیجر به شما امکان میدهد تا تغییراتی که در تگ های خود اعمال کردهاید را، قبل از انتشار در سایت اصلی، در یک محیط آزمایشی کنترل کنید؛ بنابراین میتوانید تگ های خود را بدون نیاز به تغییر سایت اصلی، آزمایش کنید و از این که هرکدام بهدرستی کار میکنند، مطمئن شوید.
امکان ایجاد فضاهای کاری مختلف (Work Flows) در تگ منیجر چندین عضو یک تیم را قادر میسازد تا همگی به طور همزمان در یک Container گوگل تگ منیجر بر روی تگ ها کار کنند و در کارشان هم تداخلی ایجاد نشود. پس از اتمام کارها هم، تغییرات اعمال شده در فضاهای مختلف ادغام شده و به صورت واحد، در سایت اجرا میشوند.
9. امنیت بالا
گوگل همه کدهای ردیابی رفتار کاربران را که با تگ های دستی HTML وارد حسابهای گوگل تگ منیجر میشوند بررسی میکند و درصورتیکه با دامنه، آدرس IP یا URL یک ویروس شناخته شده مطابقت داشته باشد، آن را متوقف میکند.
علاوه بر این، میتوانید افرادی را که به حسابهای Google Tag Manager شما دسترسی دارند کنترل کنید و دسترسی آنها را هر زمانی که خواستید، قطع کنید.
10. امکان ایجاد سطوح دسترسی مختلف
گوگل تگ منیجر به شما اجازه میدهد که سطوح دسترسی متفاوتی مانند مشاهده، ویرایش و انتشار را به افراد مختلف بدهید.
این ویژگی برای کسبوکارهایی مناسب است که میخواهند به چندین کارمند خود دسترسیهای مختلف بدهند. یا میخواهند درحالیکه تنها افراد خاصی دسترسیهای اصلی را دارند، دسترسیهای جزئی به مشتریان خود بدهند.
میتوانید از سطوح مجوز دسترسی زیر استفاده کنید:
- عدم دسترسی
- خواندن
- ویرایش کردن
- انتشار
- تأیید
11. محبوبیت روبهرشد و تعدد منابع آموزشی
گوگل تا کنون محصولات زیادی را راه اندازی کرده است و بعد از مدتی خودش به کار آن ها پایان داده. مثل Google Glasses ، RSS Reader و … اما به نظر میرسد Google Tag Manager به این زودیها از بین نخواهد رفت؛ چراکه محبوبیت این ابزار کاربردی در حال افزایش است و هر روز افراد بیشتری از آن استفاده میکنند.
از طرفی هرچه تعداد افراد بیشتری از گوگل تگ منیجر استفاده کنند انواع منابع آموزشی (مثل پستهای وبلاگ، ویدئوها و …) بیشتری از آن در دسترس خواهد بود، که این امر استفاده از گوگل تگ منیجر را برای شما راحتتر میکند.
سخن پایانی
در این مقاله آموزش نصب گوگل تگ منیجر دیدید و دانستید اکانت منیجر چیست؟. همچنین از اهمیت داده در اجرای صحیح و موفقیتآمیز کمپینهای بازاریابی صحبت کردیم و گفتیم که مانند آب در زندگی ما، نقش حیاتی دارد. همچنین اکنون می دانید گوگل تگ منیجر چیست و با این ابزار قدرتمند ایجاد و مدیریت تگ های بازاریابی آشنا شدید و فهمیدید که چطور میتوانید رفتار کاربران خود را در صفحات مختلف سایت ردیابی و بررسی کنید. پس منتظر چه هستید؟ Google Tag Manager را اجرا کنید و با جمع کردن دادههای باارزش جان تازهای به کمپینهای بازاریابی خود ببخشید.
تگ منیجر به کمک وبمستران و مدیران سایت ها آمده تا به بهترین شکل بتوانند سایت های خود را با کمک تگ های مختلف مدیریت کنند. وبمستران می توانند بدون انجام کد نویسی، در کوتاه ترین زمان ممکن و با بیشترین دقت تگ هایی را که لازم دارند ایجاد کنند و سایت های خود را به بهترین شکل مدیریت کنند.
اکانت منیجر به فردی است که به شکلی رابط بین سازمان ها و مشتریاناست. او باید از نیاز ها و خواسته های مشتریان مطلع باشد، آنها را بررسی و آنالیز کند و نتیجه را به سازمان ها منتقل کند تا بتوانند استراتژی مناسب را جهت برطرف کردن نیاز مشتریان طراحی کنند و به افزایش فروش در نهایت برسند.
1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
بهترین قسمت بلاگ قسمتی بود که گوگل انالیتکس رو با تگ منیجر مقایسه کرده بودین. خیلی واضح توضیح داده بودین خسسته نبااشید میگم بهتون