آیا می توانم کسب و کار اینترنتی در منزل بدون سرمایه اولیه داشته باشم؟ سرمایه لازم برای هرکدام از مشاغل در خانه چقدر است؟ اگر شغل مناسبی برای شما پیدا نمی شود و سرمایه راه اندازی یک کسب و کار جدید را ندارید، اصلا نگران نباشید! هزاران روش برای کسب درآمد اینترنتی بدون سرمایه وجود دارد که با کمترین تخصص، می توانید از آن‌ها برای درآمدزایی، استفاده کنید.

یکی از این راه ها افیلیت مارکتینگ است که در ادامه مطلب با آن بیشتر آشنا خواهید شد. امروزه، با دسترسی همگانی به اینترنت پرسرعت در سرتاسر دنیا، کسب درآمد بدون سرمایه از اینترنت بسیار ساده شده و هر کسی، تنها با یک اتصال پرسرعت به اینترنت و یک گوشی هوشمند می تواند در فضای مجازی، درآمدزایی کند.

روش های درآمدزایی بر بستر وب، بسیار متنوع هستند. بعضی از این روش ها، خیلی تخصصی هستند و طبیعتا، شانس موفقیت و رسیدن به درآمدهای بسیار بالا با این روش ها بیشتر است. در مقابل، روش های بسیار ساده ای نیز برای درآمدزایی به کمک اینترنت وجود دارند که شاید حتی یک فرد کاملا بی سواد و بدون هیچ تخصص و مهارتی نیز بتواند از این روش ها، پول در بیاورد.

درآمدزایی اینترنتی، یک روش عالی کسب درآمد برای نوجوانان در خانه است که وقت آزاد زیادی دارند، با فناوری آشنا هستند و حوصله یادگیری موضوعات جدید را دارند. با این حال، در هر سنی که باشید، با هر میزان سواد و هر سطحی از آشنایی با فناوری، می توانید با استفاده از اینترنت، درآمد زایی کنید.

در این مقاله می خواهیم رایج ترین و ساده ترین روش های کسب درامد اینترنتی بدون نیاز به سرمایه اولیه را به شما معرفی کنیم. اگر می خواهید از جدیدترین روش های درآمدزایی اینترنتی با خبر شوید، تا انتهای این مقاله، ما را همراهی کنید. برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی در منزل بدون سرمایه یکسری نکات را باید بدانید، بنابراین توصیه می کنیم که تا آخر این مطلب را مطالعه کنید و نکات ذکر شده را به خاطر بسپارید.

این PDF را در خصوص «کسب و کار اینترنتی در منزل بدون سرمایه اولیه» از دست ندهید.

۳ روش اصلی کسب درآمد از اینترنت بدون سرمایه

روش های کسب درآمد اینترنتی بدون نیاز به سرمایه اولیه

تمامی روش های کسب درآمد اینترنتی بدون سرمایه را می توان در سه دسته زیر قرار داد:

انجام کارهای پروژه ای آنلاین

به کسانی که در فضای مجازی، پروژه های موقتی را از کارفرماهای مختلف، قبول می کنند و انجام می دهند، فریلنسر و به این کار، فریلنسینگ یا فریلنسری گفته می شود که در بخش های بعدی، بیشتر در رابطه با آن صحبت می کنیم. شغل های فریلنسری هم می تواند از شغل های پر درآمد بدون سرمایه باشد ولی چالش های زیادی پیش روی آن قرار دارد.

راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی

با اینکه راه اندازی یک کسب و کار بزرگ و حرفه ای، حتی به صورت اینترنتی، نیازمند سرمایه های هنگفتی است اما کارهایی نیز وجود دارند که بتوانید آن ها را بدون سرمایه قابل توجهی، راه اندازی کنید. البته این مدل شغل اینترنتی بدون سرمایه شما را به درآمدهای فوری نمی رساند و بنابراین، باید در کنار آن، به فکر یک منبع کسب درآمد بدون سرمایه در ایران برای گذران زندگی خود باشید.

راه اندازی کار اینترنتی بدون سرمایه می تواند به سادگی کسب درآمد از موبایل با ساخت اصولی یک پیج پرطرفدار در اینستاگرام یا یک کانال دارای اعضای فراوان در تلگرام باشد و برای راه اندازی چنین کسب و کارهایی، هیچ نیازی به سرمایه اولیه ندارید.

بلاگری برای پذیرش تبلیغات اینترنتی یا برای افیلیت مارکتینگ نیز یک کسب و کار اینترنتی عالی است که نیاز به تخصص و تجربه بیشتری دارد.

استخدام تمام وقت و دورکار

امروزه، با توسعه ابزارهای دورکاری، بسیاری از سازمان ها، برای صرفه جویی در هزینه های خود و دسترسی به استعدادهای بیشتر، فارغ از فاصله فیزیکی، کارکنان خود را به صورت دورکار و تمام وقت، استخدام می کنند.

در این نوع مشاغل، شما یک قرارداد تمام وقت و کاملا قانونی با سازمان منعقد می کنید ولی به جای حضور در محل شرکت، کارهای محوله را در منزل انجام می دهید.

حالا که سه دسته اصلی مشاغل اینترنتی بدون نیاز به سرمایه را به شما معرفی کردیم، در رابطه با هر یک از این نوع مشاغل، به تفصیل صحبت خواهیم کرد.

مقاله مرتبط: مجوز کسب و کار

کسب درآمد اینترنتی به روش فریلنسینگ

درآمدزایی و کار به روش فریلنسینگ

یک کسب و کار اینترنتی در منزل بدون سرمایه، فریلنسری است. عبارت فریلنسینگ (freelancing) برگرفته از واژه freelance است که ریشه ای تاریخی دارد. در قرن نوزدهم، در اروپا، جنگجویانی وجود داشتند که با دریافت پول، برای هر حاکمی، می جنگیدند. به این جنگجویان، freelance گفته می شد.

امروزه، به کسانی که به صورت پروژه ای برای کارفرمایان مختلف کار می کنند و تعهد بلند مدتی به هیچ کارفرمایی ندارند، فریلنسر (freelancer) گفته می شود.

در واقع، فریلنسرها، فقط در حد یک پروژه به کارفرمای خود متعهد می شوند و پس از پایان پروژه و دریافت دستمزد خود، می توانند با هر کارفرمای دیگری کار کنند. در مقابل، کارفرما نیز ملزم به اجرای تعهداتی مثل بیمه و دیگر مزایای قانونی کار، مثل عیدی، سنوات و … نیست.

امروزه با گسترش دسترسی به اینترنت پر سرعت و توسعه ابزارهای دورکاری، فضاهای ابری و پیام رسان ها، فریلنسینگ به یک روش رایج برای به دست آوردن درآمد اینترنتی بدون سرمایه تبدیل شده است.

می توان تمامی کارهایی را که نیازی به ابزارها و ماشین آلات خاص یا محیط کارگاهی ندارند، به صورت فریلنسینگ انجام داد. همه مشاغل دیجیتال، مثل برنامه نویسی، تولید محتوا، طراحی گرافیک و دیگر مشاغلی که برای انجام آن‌ ها، فقط به یک کامپیوتر نیاز است، گزینه های بسیار خوبی برای کسب درآمد از اینترنت به صورت فریلنسینگ هستند.

مزایا و معایب کسب و کار اینترنتی بدون سرمایه به روش فریلنسینگ

مهم ترین مزیت های کار کردن به صورت فریلنسینگ به شرح زیر هستند:

  • انعطاف پذیری شغلی و تعادل مناسب بین کار و زندگی: تنها وظیفه فریلنسر بعد از دریافت پروژه از کارفرما، انجام پروژه در مدت زمان تعیین شده است و فریلنسر، هیچ تعهد دیگری به کارفرما ندارد. فریلنسرها می توانند هر ساعتی از شبانه روز که دوست داشته باشند، روی پروژه کار کنند و هر زمانی که لازم بود، به کارهای شخصی خود، برسند. به علاوه، فریلنسر می تواند شغل ثابت خود را در ساعت اداری داشته باشد و پس از پایان ساعات اداری، روی پروژه کار کند. در واقع، فریلنسینگ، برای خیلی از فریلنسرها، شغل دوم محسوب می شود.
  • دورکاری: فریلنسینگ نیز همانند اکثر شغل های اینترنتی بدون سرمایه اولیه، به صورت دورکاری انجام می شود.

فریلنسر می تواند در هر مکانی به انتخاب خودش، روی پروژه هایی که می پذیرد، کار کند و نیازی به رفت و آمد به محل کار ندارد. بسیاری از فریلنسرها در منزل کار می کنند و در نتیجه، نیازی به رفت و آمدهای پر هزینه، خسته کننده، زمان بر و گاها، پر از خطرات مختلف (مثلا در هنگام شیوع بیماری های عفونی مثل کووید-۱۹) به محل کار ندارند.

گذشته از همه این ها، کار کردن در راحتی منزل، با لباس راحت، در کنار خانواده و گوش دادن به موسیقی مورد علاقه بدون هندزفری، این نوع شغل را بسیار جذاب می کند.

بعضی از فریلنسرها نیز ترجیح می دهند در مکان های دیگری مثل کتابخانه های عمومی، کافی شاپ ها یا حتی در دل طبیعت کار کنند. فریلنسر می تواند لپ تاپ خود را بردارد و با یک کوله پشتی، به دل طبیعت بزند و در آغوش طبیعت، کار کند و درآمد داشته باشد.

  • کار نکردن برای دیگران: یکی از بزرگ ترین مزیت های کسب درآمد اینترنتی بدون سرمایه به روش فریلنسینگ این است که فریلنسر، برای کسب و کارهای دیگر، کار نمی کند، بلکه کسب و کار خودش را دارد. بنابراین، یک فریلنسر موفق می تواند به درآمدهای بسیار بالایی برسد و نیازی ندارد که به یک حقوق ثابت اکتفا کند و بله قربان گوی رئیس خودش باشد.

البته فریلنسینگ با تمامی مزایایی که در بالا به آن ها اشاره کردیم، معایبی نیز دارد که به شرح زیر هستند:

  • مشکلات شروع کار: اگر شما یک پروژه داشته باشید که بخواهید آن را به یک فریلنسر بسپارید، ترجیح می دهید یک فریلنسر بی تجربه کار شما را انجام دهد یا کسی که کاملا شناخته شده است و نمونه کارهای متعددی دارد؟ در صورتی که مشکلی با قیمت بالای انجام پروژه توسط فریلنسر باتجربه تر نداشته باشید، قطعا پروژه را به او می سپارید.

بنابراین، فریلنسرها در شروع کار خود، به سختی می توانند پروژه ها را شکار کنند و در نتیجه، باید با قیمت بسیار پایین کار خود را شروع کنند تا اعتبار خودشان را در بازار بالا ببرند و چندین نمونه کار برای ارائه به مشتریان بعدی داشته باشند.

درآمد فریلنسرها در شروع کار، اصلا خوب نیست و باید حتما برای شکار پروژه ها، به سختی کار کنند تا بتوانند هزینه های زندگی روزمره خود را تأمین کنند. البته روش هایی برای کسب درامد اینترنتی بدون سرمایه به روش فریلنسینگ در شروع کار وجود دارد که در بخش دیگری از این مقاله، به آن ها اشاره خواهیم کرد.

  • نداشتن امنیت شغلی: از دیگر معایب کار کردن به صورت فریلنسینگ، نداشتن امنیت شغلی است. حتی اگر مهارت های بسیار خوبی داشته باشید و شبکه گسترده ای از مشتریان برای خود ساخته باشید، ممکن است در بعضی از بازه های زمانی، پروژه ای به تور شما نخورد و هیچ درآمدی نداشته باشید یا در بعضی از بازه های زمانی دیگر، تعدادی زیادی پروژه وجود داشته باشد که تنها بتوانید بعضی از آن ها را قبول کنید.
  • نداشتن بیمه و مزایای قانونی کار: تمامی کارهایی که به صورت فریلنسینگ انجام می شوند، بدون بیمه و مزایای قانونی کار هستند. یک فریلنسر، برای روزهای تعطیل، حقوقی دریافت نمی کند و هر چقدر که کار کند، همانقدر دستمزد دارد و خبری از عیدی، سنوات، اضافه کاری، حق اولاد و … نیست.
  • انزوا و جدایی از جامعه: با اینکه دورکاری مزیت های بسیار زیادی دارد اما به قیمت از دست دادن روابط حرفه ای و اجتماعی در محیط کار تمام می شود. چنین روابطی که تنها در کارهای حضوری دیده می شوند، می توانند زمینه ساز پیشرفت حرفه ای باشند و با پیدا کردن دوستان در محیط کار، می توانید زندگی بهتر و هیجان انگیزتری داشته باشید. در مقابل، یک فریلنسر، روابط اجتماعی و حرفه ای کمتری دارد و عملا، چه در زندگی شخصی، چه در زندگی حرفه ای، تنهاتر از کسی است که به صورت حضوری کار می کند.

همچنین بخوانید: Google Opinion Rewards

راه اندازی یک کسب و کار برای درآمدزایی اینترنتی بدون سرمایه

راه اندازی کسب و کار اینترنتی بدون سرمایه

آیا می دانستید که می توانید کسب و کار اینترنتی در منزل بدون سرمایه اولیه داشته باشید؟ اگر کمی صبورتر هستید یا نیازی به یک منبع درآمد فوری برای گذران زندگی ندارید، می‌ توانید برای کسب درآمد از اینترنت، کسب و کار خودتان را بدون نیاز به سرمایه زیادی راه بیاندازید. حتی برای شروع و توسعه بعضی از کسب و کارها بر بستر اینترنت، نیازی به کوچکترین سرمایه ای ندارید.

مهم ترین چیزی که برای ایجاد یک کسب و کار اینترنتی ضرورت دارد، یک ایده خوب است. در صورتی که ایده خوبی نداشته باشید نیز می توانید با کپی برداری از ایده های دیگران کسب و کار خودتان را راه بیاندازید اما نباید انتظار موفقیت چشمگیری داشته باشید.

داشتن یک ایده کسب و کار اینترنتی منحصر به فرد می تواند سبب شود که کسب و کار شما به اولین کسب و کاری تبدیل شود که آن ایده را پیاده سازی می کند و در صورت اجرای اصولی ایده، تضمین کننده موفقیت بسیار چشمگیری خواهد بود.

در  ادامه می خواهیم بعضی از راهکارهای به دست آوردن درآمد اینترنتی بدون سرمایه به روش راه اندازی کسب و کار را به شما معرفی کنیم. همچنان با ما همراه باشید.

کسب درآمد از اینستاگرام

شاید پیش پا افتاده ترین روش کسب درآمد از اینترنت، کسب درآمد از اینستاگرام بدون سرمایه باشد. در صورتی که یک ایده خوب داشته باشید و بتوانید یک پیج پرطرفدار بسازید، می توانید خیلی راحت، تنها با یک اتصال اینترنت و یک گوشی هوشمند، زندگی خود را زیر و رو کنید.

اگر ایده خیلی نابی نداشته باشید، باز هم می توانید از اینستاگرام به درآمد برسید ولی باید بتوانید سخت کار کنید که در رقابت با پیج های اینستاگرامی دیگر، موفق شوید.

حتی اگر یک ادمین شبکه های اجتماعی باشید و ایده شما بسیار ناب باشد، تا زمانی که نتوانید آن را به صورت اصولی و به درستی اجرا کنید، به درآمدزایی نخواهید رسید.

روش اصلی کسب درامد اینترنتی بدون سرمایه در اینستاگرام، ساخت یک پیج با فالوورهای بسیار زیاد و گرفتن سفارش تبلیغات اینستاگرامی است. روش های مختلفی برای این کار وجود دارد که پایه و اساس همه آن ها، تولید محتوای اورجینال و با کیفیت است.

برای ساخت یک پیچ دارای فالوئرهای زیاد و کسب درآمد در اینستاگرام می توانید مطابق با مراحل زیر، پیش بروید:

۱- ایده پردازی

گاهی اوقات، ایده های خوب، ناگهانی به ذهن ما می رسند؛ از این ایده ها غافل نشوید و آن ها را یادداشت کنید. با این حال، ممکن است یک عمر، هیچ ایده خاصی به صورت اتفاقی به ذهن شما نرسد اما این موضوع به این معنی نیست که شما نمی توانید به یک ایده ناب برای راه اندازی یک پیج اینستاگرامی به منظور به رسیدن به درآمد اینترنتی بدون سرمایه برسید.

شما باید زمان های مشخصی را برای فکر کردن به و رسیدن به ایده های ناب، اختصاص دهید. برای این کار، خیلی ساده اینستاگرام را باز کرده و وارد اکسپلورر شوید.

پیج های موفق را ببینید و از ایده های آن ها، الهام بگیرید. همچنین، می توانید لیستی از علاقه‌ مندی ها و توانایی های خود برای تولید محتوای با کیفیت تهیه کرده و ساعت ها روی ارائه یک ایده خوب فکر کنید.

۲- پرسونای مخاطب را بسازید

پس از اینکه ایده اولیه راه اندازی یک پیچ اینستاگرامی به ذهن شما خطور کرد، وقت آن است که مخاطبان واقعی خود را شناسایی کنید.

البته با توجه به اینکه شما نمی خواهید برای کسب درآمد از اینترنت در اینستاگرام، سرمایه‌ گذاری کنید، طی کردن مسیر اصولی و حرفه ای ساخت پرسونای مخاطب، برای شما امکان پذیر نیست و فقط با پاسخ دادن به سوالاتی مشابه با سوالات زیر، مشخص کنید که قرار است برای چه کسی، محتوا تولید کنید:

  • مخاطب من چند سال دارد؟
  • سطح تحصیلات و رشته مخاطب من چیست؟
  • شغل مخاطب من چیست؟
  • مخاطب من در کجا زندگی می کند؟
  • مخاطب من متأهل است یا مجرد؟ دختر است یا پسر؟
  • مخاطب من به چه چیزهایی علاقه دارد؟
  • مخاطب من چه قیافه ای است؟
  • مخاطب من به چه چیزهایی نیاز دارد؟

شما با پاسخ دادن به این سوالات و مستندسازی آن ها، در واقع، یک پرسونای مخاطب ساخته اید. منظور از پرسونا (persona)، یک شخصیت نیمه خیالی – نیمه واقعی است که نماینده ای از تمامی مخاطب های شما است.

اهمیت داشتن پرسونا این است که شما می دانید باید برای چه کسی محتوا تولید کنید. در نتیجه، محتواهای شما مورد پسند مخاطب ها قرار می گیرند و روز به روز به تعداد فالوورهای شما اضافه می شود.

۳- یک پروفایل حرفه ای در اینستاگرام بسازید

مرحله بعدی، ساخت یک پروفایل حرفه ای است که باید با در نظر گرفتن پرسونای مخاطب، انجام شود. برای این کار به نکات زیر، توجه داشته باشید:

  • انتخاب یک نام کاربری جذاب، منحصر به فرد، کوتاه، به یادماندنی و مرتبط با زمینه فعالیت شما
  • انتخاب یک عکس مرتبط، ساده، با کیفیت و دایره ای، بدون جزئیات زیاد، به عنوان عکس پروفایل (عکس پروفایل اینستاگرام دایره ای شکل است و اندازه کوچکی دارد).
  • توضیحات کافی، جذاب و کوتاه در بیو همراه با استفاده از هشتگ های مرتبط
  • نوع پیج شما باید business انتخاب شود تا بتوانید از Instagram Insights که ابزار خود اینستاگرام برای تحلیل رفتار مخاطبان است، استفاده کنید.

۴- تولید محتوای با کیفیت و حرفه ای

حالا باید برای پرسونای مخاطب خود، محتوای با کیفیت و حرفه ای تولید کنید. دقت داشته باشید که عکس ها و ویدئوهای شما باید کیفیت خوبی داشته باشند و همگی از یک الگوی ثابت پیروی کنند تا نمایی حرفه ای به پروفایل حساب کاربری شما بدهند.

به علاوه، کپشن نویسی جذاب و هوشمندانه نیز می تواند تأثیر زیادی روی جذب کردن مخاطب داشته باشد. استفاده از هشتگ ها فرآموش نشود.

۵- انتشار منظم محتوا

برای کسب درآمد اینترنتی بدون سرمایه به کمک اینستاگرام باید به طور پیوسته و منظم، محتوای با کیفیت خود را در اینستاگرام، منتشر کنید. با در نظر گرفتن پرسونای مخاطب خود، به سوالات زیر پاسخ دهید:

  • مخاطب من روزانه چند ساعت در اینستاگرام می گذراند؟
  • مخاطب من چه زمان هایی اینستاگرام خودش را باز می کند؟
  • مخاطب من چند بار در روز اینستاگرام خودش را باز می کند؟

با در نظر گرفتن پاسخ سوال های فوق، باید مشخص کنید که چند پست و استوری در روز نیاز دارید و این پست ها و استوری ها باید در چه ساعت هایی در روز، منتشر شوند. برای این کار می توانید از اپلیکیشن های برنامه ریزی زمانی انتشار محتوا در اینستاگرام استفاده کنید.

۶- جذب فالوور

پس از انتشار تعدادی پست جذاب در حساب کاربری اینستاگرام خود، از دوستان و آشنایان بخواهید که شما را فالو کنند و پیج شما را در اینستاگرام خودشان، به اشتراک به بگذارند. با این کار، رفته رفته تعداد فالوورهای شما زیاد می شود.

۷- تحلیل رفتارهای مخاطبان

یکی از گام های مهم کسب درآمد از اینترنت در اینستاگرام، تحلیل رفتار مخاطبان با استفاده از Instagram insights است. شما باید بدانید که مخاطبان شما، چگونه به هر پست و استوری شما واکنش نشان داده اند و با توجه به رفتار آن‌ها، در مورد محتواهای بعدی خود، تصمیم گیری کنید. با این استراتژی کسب و کار ساده می توانید پس از مدتی، یک پیج اینستاگرام با تعداد زیادی فالوور داشته باشید.

۸- تبلیغات بگیرید و درآمدزایی کنید

حالا که تعداد فالوورهای شما در اینستاگرام زیاد شده و به چندین هزار نفر رسیده، پیشنهادهایی برای تبلیغات دریافت می‌کنید. البته خود شما هم باید پست و استوری هایی در رابطه با پذیرش تبلیغات منتشر کنید.

در نهایت، برای کسب و کارها و پیج های دیگر، تبلیغات می کنید و پیج شما به درآمد زایی می رسد. در آخر نیز می توانید با درآمد حاصل از پیج خود، یک کسب و کار مرتبط با زمینه فعالیت خود در اینستاگرام راه بیاندازید.

برای مثال، در صورتی که پیج شما، یک پیج آموزشی در رابطه با پرورش گل و گیاه بوده است، حالا که مخاطبین زیادی دارید و کمی هم پول جمع کرده اید، می توانید وارد کسب و کار فروش اینترنتی گل و گیاه شوید.

درآمدزایی در اینستاگرام، دقیقا به همین سادگی است. با این حال، نباید در هیچ مرحله ای از کار، نا امید شوید و همواره با آزمون و خطا، یک پیج عالی برای مخاطبان مورد نظر خود بسازید تا روز به روز به تعداد آن ها اضافه شود و پیج شما به منبعی برای کسب درآمد از اینترنت تبدیل شود.

کسب درآمد از روبیکا

روبیکا یک اپلیکیشن ایرانی است که مطرح کنندگان طرح به اصطلاح «صیانت از کاربران در فضای مجازی» که اخیرا در مجلس شورای اسلامی مطرح شده، خیلی روی شباهت آن با اینستاگرام تأکید می کنند.

با وجود اینکه این اپلیکیشن، فضایی بسیار شبیه به اینستاگرام دارد و دارای قابلیت های مشابهی مثل پست و استوری است اما به دلایلی که در زیر برای شما می آوریم، پیشنهاد می کنیم که وقت خود را برای اینکه چگونه از روبیکا کسب درآمد کنیم؟ تلف نکنید.

دلیل محبوبیت جهانی اینستاگرام، فقط قابلیت های این اپلیکیشن نیست، بلکه محتواهایی است که در این فضا به اشتراک گذاشته می شود.

پر واضح است که یک اپلیکیشن ایرانی مثل روبیکا، حتی اگر از نظر فنی نیز کاملا با اینستاگرام برابری کند (که چنین چیزی واقعا غیر ممکن به نظر می رسد!)، هرگز حاوی محتواهای جذاب برای مخاطبان نیست زیرا فقط تعداد معدودی از کاربران ایرانی از آن استفاده می کنند.

این در حالی است که اینستاگرام، یک اپلیکیشن جهانی است که سرشناس ترین افراد دنیا در آن دارای پیج های رسمی هستند و در نتیجه، محتوای کم و بی کیفیت موجود در روبیکا به هیچ وجه قابل نزدیک شدن به گرد پای اینستاگرام هم نیست.

همچنین، چند وقت پیش، خبرها و شایعاتی مبنی بر ساخت پیج های فیک در روبیکا برای سلبریتی ها و حتی شخصیت های گمنام و اعطای تیک آبی روبیکا به پیج سلبریتی ها، حسابی سر و صدا به پا کرد و حتی روبیکا حاضر به پیگیری و حذف این صفحات نشد.

چنین اقدامی، به وضوح نقض حقوق کسانی است حتی کاربر روبیکا نیز نیستند. بنابراین، یک اپلیکیشن معلوم الحال با چنین شرایطی، هرگز نمی تواند فضای مناسبی برای درآمدزایی بدون سرمایه باشد.

درآمد اینترنتی بدون سرمایه از تلگرام

پیام رسان تلگرام، حتی با وجود فیلتر شدن توسط جمهوری اسلامی ایران، همچنان یکی از محبوب ترین پیام رسان ها در ایران است و خیلی از مردم از آن استفاده می کنند. به دلیل تعداد بالای کاربران تلگرام در کشور ما، کانال های تلگرامی به ابزارهای بسیار خوبی برای تبلیغات تبدیل شده اند.

برای کسب درآمد از تلگرام، باید یک کانال با تعداد بالای مخاطبان در این پیام رسان، راه بیاندازید. مراحل راه اندازی یک کانال در تلگرام، به شرح زیر و دقیقا مشابه مراحلی است که در بالا برای راه اندازی یک پیج دارای تعداد بالای فالوورها در اینستاگرام، برای شما توضیح دادیم:

۱- ایده پردازی

۲- ساخت پرسونای مخاطب

۳- ساخت یک کانال حرفه ای

۴- تولید محتوای با کیفیت

۵- انتشار منظم محتوا

۶- جذب عضو

۷- تحلیل رفتار اعضاء کانال

با هم ببینیم که چگونه پولدار شویم

کسب درآمد از اینترنت با ساخت یک کانال یوتیوب

روش دیگر، ساخت یک کانال در یوتیوب است. یوتیوب نیز در کشور ما فیلتر شده ولی خیلی از مردم، به ویژه برای تماشای کلیپ های آموزشی، از آن استفاده می کنند.

یوتیوب به ازای تعداد مشخصی از بازدیدها، مبالغی با صاحب کانال پر داخت می‌کند. البته این نوع کسب درآمد از یوتیوب به دلیل تحریم های بانکی علیه جمهوری اسلامی ایران، برای کاربران ایرانی کمی دشوار است.

اگر ایده بسیار خاصی دارید که احتمالا در پلتفرم یوتیوب موفق خواهد بود، می توانید به کمک بعضی از شرکت های واسطه، شرکت های خدمات ارزی یا بعضی از صرافی ها، یک حساب گوگل ادسنس داشته باشید و تا از یوتیوب، درآمدزایی کنید. این کار، دردسرهای خودش را دارد و باید به شرکت واسطه نیز کارمزد پرداخت کنید.

همکاری در فروش بدون سرمایه

یکی از روش های بسیار رایج برای درآمدزایی اینترنتی، افیلیت مارکتینگ (affiliate marketing) یا مشارکت در فروش است.

در این روش، شما لینک یک محصول در یک فروشگاه اینترنتی مثل آمازون، دیجی کالا، eBay یا هر فروشگاه دیگری را در ایران یا خارج از ایران، در شبکه های اجتماعی یا وبلاگ خود به اشتراک گذاشته و به ازای هر خریدی که به واسطه آن لینک از آن فروشگاه انجام شود، پورسانتی به شما پرداخت می شود.

برای اینکه درآمد چشمگیری از افیلیت مارکتینگ داشته باشید، نیازمند یک کانال دارای مخاطب زیاد در اینترنت هستید. بری مثال، شما می توانید یک پیج دارای فالوورهای زیادی در اینستاگرام، یک کانال دارای اعضای متعدد در تلگرام یا یک وبلاگ دارای بازدیدهای فراوان داشته باشید.

کسب درآمد از سایت های ایرانی مثل دیجی کالا با این روش، بسیار ساده است و پیچیدگی فنی زیادی ندارد ولی برای کسب درآمد از سایت های خارجی، به دلیل تحریم های بانکی، موانعی وجود دارد که از طریق واسطه هایی، قابل دور زدن هستند.
برای کسب درآمد از آمازون به شیوه افیلیت مارکتینگ، باید با شرکت های واسطه ایرانی مثل شرکت های خدمات ارزی یا صرافی ها همکاری کنید.

این شرکت ها بخشی از پورسانت فروش شما را بر می دارند اما باز هم مبلغی که برای شما باقی می ماند، با توجه به اینکه کار خاصی انجام نداده اید، به ازای تعداد زیادی فروش، مبلغ بالایی خواهد بود.

یکی از بهترین روش ها برای درآمدزایی از طریق افیلیت مارکتینگ، ساخت وبلاگ است. برای مثال، اگر می خواهید در فروش یک دستگاه رطوبت ساز مشارکت داشته باشید، می توانید با نوشتن یک مطلب در رابطه با اهمیت مرطوب ساختن هوای منزل برای پوست و برای گیاهان آپارتمانی، مخاطبان هدف را وارد وبلاگ خود کرده و سپس با استفاده از انکر تکست های هوشمندانه و لینک دهی درست، آن ها را به صفحه خرید رطوبت ساز هدایت کرده و پورسانت خود را به ازای خرید دستگاه رطوبت ساز، دریافت کنید.

این مقاله را حتما بخوانید: بهترین روش سرمایه گذاری در ایران

کسب درآمد از اینترنت به صورت استخدام تمام وقت و دورکار

امروزه، به لطف دسترسی همگانی به اینترنت پرسرعت، پلتفرم های مکالمه تصویری مثل اسکایپ، گوگل میت و زوم، فضاهای ابری مثل گوگل درایو و دراپ باکس، سیستم های مدیریت پروژه مثل ترلو، کلیک آپ، ایر تیبل و خیلی از ابزارهای اینترنتی دیگر، سازمان ها این امکان را دارند که بسیاری از کارکنان خود را دورکار کرده یا بعضی از پروژه های خود را برون سپاری کنند.

معمولا، سازمان های بزرگ و معتبر، از ابزارهای دورکاری، بهترین استفاده را کرده و به جای برون سپاری کارهای خود به شرکت های دیگر یا به فریلنسرها، کارکنانی را به صورت تمام وقت و کاملا دورکار، استخدام می کنند.

استخدام کارکنان دورکار، مزیت های متعددی برای سازمان ها دارد که مهم ترین آن ها به شرح زیر هستند:

  • صرفه جویی در هزینه ها: هزینه دورکاری در مقایسه با کار حضوری برای سازمان بسیار کمتر است زیرا وقتی پرسنل در سازمان کار کنند، هزینه هایی مثلا تهیه مکان، امکانات کار مثل میز، میز صندلی و کامپیوتر و هزینه های جاری مثل هزینه برق و آب و … به سازمان تحمیل می شود.
  • بازدهی بالاتر کارکنان: وقتی کارکنان در منزل کار می کنند، نیازی به رفت و آمدهای خسته کننده و زمان بر به محل کار ندارند و می توانند در راحتی منزل خود، بازدهی بسیار بالاتری داشته باشند.

اما چرا سازمان های بزرگ و موفق، به جای کار کردن با فریلنسرها و برون سپاری پروژه های خود که هر دو مزیت بالا را دارند، ترجیح می دهند نیروهای تمام وقت و دورکار استخدام کنند؟

وقتی یک سازمان با یک فرد به صورت تمام وقت و دائمی قرارداد می بندد، حتی اگر آن فرد، دورکار باشد، متعهد به همکاری با سازمان است و نمی تواند به راحتی سازمان را در شرایط حساس، رها کند. به علاوه، کیفیت کاری که کارکنان خود سازمان انجام می دهند، به دلایل متعدد، در مقایسه با کیفیت کارهای برون سپاری شده، بسیار بالاتر است.

به دلایلی که در بالا گفتیم، امروزه بسیاری از سازمان ها، برای حوزه هایی مثل برنامه نویسی، تولید محتوا، دیجیتال مارکتینگ، سئو، طراحی گرافیک، مدیریت شبکه های اجتماعی، مدریت وبسایت و … کارکنان دورکار ولی تمام وقت، استخدام می کنند.

این مطلب را نیز بخوانید: کسب درامد از شیپور

جمع بندی

امروزه، اینترنت به ابزاری برای کسب درآمد تبدیل شده و در کشوری مثل ایران با اقتصادی در حال فروپاشی و فرصت های شغلی بسیار معدود، یک فضای حیاتی برای کسب درآمد و اشتغال زایی است.

روش های بسیار زیادی برای کسب درآمد از اینترنت وجود دارد که به طور کلی می توان آن ها را به سه دسته فریلنسینگ، راه اندازی کسب و کار اینترنتی و استخدام تمام وقت و دورکار، تقسیم بندی کرد.

با اینکه عموم جامعه تصور می کنند که پردرآمدترین شغل ایران، پزشکی یا دندانپزشکی است اما مشاغل اینترنتی دارای درآمد منفعل مثل افیلیت مارکتینگ و دیگر انواع کسب و کارهای اینترنتی که بدون کوچکترین سرمایه می توانید آن ها را شروع کنید، این ظرفیت را دارند که به کسب و کارهایی با درآمدهایی نجومی تبدیل شوند.

یک مثال عالی از درآمدزایی نجومی به روش راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی بدون سرمایه، یک اینفلونسر بسیار مشهور در اینستاگرام به نام «خابی» است که احتمالا همه شما، اگر داستان آن را نشنیده باشید، قطعا ویدئوهای طنزش را در اینستاگرام دیده اید. اگر این جوان، با ایده ای عالی برای تولید محتوا و تنها با راه اندازی یک پیج اینستاگرامی توانست در مدت کوتاهی از فرش به عرش برسد، هیچ دلیلی وجود ندارد که شما نیز نتوانید چنین کاری انجام دهید.

تنوع مشاغل اینترنتی بسیار زیاد است و حتی روش هایی برای کسب درآمد از بازی های کامپیوتری و کسب درآمد کلیکی دلاری نیز وجود دارد. «کسب درآمد اینترنتی بدون سرمایه»، با هر سطحی از سواد و آشنایی با فناوری، با هر شغلی و در هر سنی، امکان پذیر است. فقط کافی است همین امروز، گوشی خود را بردارید و شروع کنید.

همچنین بخوانید:
محاسبه درامد ماینر
کسب درآمد با دیدن تبلیغات

سرمایه لازم برای راه اندازی کار اینترنتی در منزل چقدر است؟

خوشبختانه برای شروع کار در منزل، نیاز به سرمایه خاصی ندارید بخصوص اگر قصد دارید کسب و کار اینترنتی در منزل داشته باشید. پس می توان گفت کسب و کار اینترنتی در منزل بدون سرمایه اولیه هم شدنی است. آنچه برای شروع کسب و کار اینترنتی خود لازم دارید، لپ تاپ و اینترنت نسبتاً پرسرعت است. با همین دو ابزار می توانید به درآمد باورنکردنی دست یابید.

چگونه بدون سرمایه کار خانگی اینترنتی داشته باشیم؟

کسب و کار اینترنتی در منزل بدون سرمایه است؛ بنابراین می توانید فقط با داشتن لپ تاپ یا موبایل و اینترنت کار خود را در منزل شروع کنید. همانطور که می بینید کار اینترنتی برخلاف اکثر مشاغل نیاز به سرمایه خاصی ندارد.

2.7/5 - (6 امتیاز)

موضوع مرتبط

پیشنهاد میکنیم این مقالات را هم بخوانید

6 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • راحت ترین و بی دغدغه ترین روش کسب درآمد بدون سرمایه از اینترنت، روش فریلنسری و استفاده از سیستم های همکاری در فروش است.
    فقط با ایجاد یک کانال تلگرامی و یا صفحه اینستاگرمی و جذب مخاطب، می تونید از سیستم های همکاری در فروش به کسب درآمد مشغول بشید. فقط کافیه تا محصول مورد نظر رو در صفحه تون قرار بدید و با تبلیغ اون و ایجاد محتوای جذاب، افراد به خرید اون محصول ترغیب کنید.

    پاسخ
  • به نظر من کسب درآمد اینترنتی بدون هیچ و هزینه و سرمایه، شدنی نیست؛ حداقل هزینه ای ک لازم داره صرف زمان و انرژی هست، عده ای فکر می‌کنند با هیچ می‌توانند پول به دست بیاورند، دست کم از راه‌های پول درآوردن بدون سرمایه آگاه بشوند، بدون داشتن تخصص امکان پول درآوردن نیست، اگر تخصصی داشته باشی میتوانی از طریق اینترنت کسب درآمد کنی ولی بدون آن امکانش نیست، راهای پول درآوردن حداقل ب ذره ای هوش و پشتکار نیاز دارد

    پاسخ
    • مهشید گوهری
      آذر 22, 1400 3:55 ب.ظ

      هنگامی که می گویند سرمایه منظور همان سرمایه مالی است وگرنه برای هر کاری باید زمان و انرژی صرف کرد تا در اون موفق شد. ولی واقعا می شود با کمترین هزینه ممکن کار رو توی اینترنت شروع کرد

      پاسخ
  • سلام
    ببخشید فریلنسر ها بایدمالیات بدن؟

    پاسخ
    • سلام
      صحبت هایی هست که شاید بزودی مالیات برای فریلنسر ها و بلاگر ها اجباری بشه ولی تا الان ازشون مبلغی دریافت نشده.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست