وبلاگ های اینترنتی جزو بهترین پلتفرم ها برای انتشار محتوای متنی و حتی محتوای چندرسانه ای در برخی زمینه ها به شمار می روند. احتمالا به همین دلیل شما هم می خواهید اقدام به ساخت وبلاگ کنید. اگر نگران هزینه درست کردن وبلاگ هستید، باید خیالتان را راحت کنیم. در مقاله پیش رو از سایت همکاری در فروش دایان افیلیت، می خواهیم ساخت وبلاگ رایگان را آموزش دهیم. پس با ما همراه باشید تا آموزش ساخت وبلاگ آن هم به صورت کاملاً رایگان را از صفر تا صد بیاموزید.

بلاگ نویسی در وبلاگ

شروع هر سیستم کسب درآمد اینترنتی، با بلاگ نویسی آغاز می شود. مهم نیست که در چه حوزه ای می خواهید فعالیت کنید، باید قادر باشید تا محصول یا خدمات خاصی را به خوبی به مخاطبانتان معرفی کنید.

یافتن مخاطب هدف اولین گام و بهترین ایده کسب وکار در جهت پیشرفت است. زمانی که به بلاگر معروفی تبدیل شوید، روش های مختلفی برای کسب درآمد پیش روی شما به وجود می آید. کسب درآمد کلیکی، دریافت تبلیغات اسپانسری یا حتی فروش محصولات و خدمات شخصی خودتان نیز می تواند جزو منابع درآمدتان باشد.

بخوانید: افزایش ترافیک سایت

وبلاگ چیست؟

وبلاگ چیست

وبلاگ تلفیق دو واژه لاگ و وب است. در واقع می توان گفت که وبلاگ صفحه شخصی یا همان گروهی است که به صورت روزانه یا در فواصل زمانی خاص می توانید مطالب شخصی را روی آن قرار دهید.

در فارسی، وبلاگ را می توان به عبارت «وب نوشت» ترجمه کرد. البته کمتر کسی از چنین ترجمه ای استفاده می کند. با کمک رعایت قواعد تولید محتوا، سئو و سایر ملزومات تولید محتوا، محتوایتان در بستر اینترنت وایرال می شود و شهرت پیدا می کند. به این ترتیب می توانید به بلاگری موفق تبدیل شوید.

در حقیقت وقتی می پرسید « چطور وبلاگ نویس بشوم؟» در ابتدا باید پلتفرم وبلاگ خودتان را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که وبلاگ بهترین گزینه برای تولید محتوای متنی به حساب می آید. پس اگر در زمینه نوشتن تخصص دارید، می توانید اقدام به راه اندازی وبلاگ شخصی کنید.

همچنین ببینید: راه اندازی فروشگاه اینترنتی

بهترین سایت برای ساخت وبلاگ چیست؟

بهترین سایت برای ساخت وبلاگ

در حال حاضر وبسایت های مختلفی برای درست کردن وبلاگ وجود دارند. در گذشته چنین تنوعی وجود نداشت؛ اما این روزها تنوع وبسایت های عرضه کننده انواع خدمات وبلاگ بسیار بیشتر از قبل شده است. به همین خاطر می توانید وبسایت های مختلف را با هم مقایسه کنید و بهترین را انتخاب نمایید.

حال سؤال اینجاست که بهترین وبسایت ارائه دهنده خدمات وبلاگ کدام است؟ اگر با دنیای وبلاگ آشنایی کافی نداشته باشید، حتماً سؤال برایتان پیش می آید که پیش از ساختن وبلاگ، به چه نکاتی دقت کنیم؟ در ادامه با ما همراه باشید تا برخی مهم ترین نکاتی که درباره سایت وبلاگ باید در نظر بگیرید را بشناسید.

ساخت وبلاگ رایگان

رایگان فقط یک واژه است که گاهی از آن استفاده ابزاری در دنیای بازاریابی می کنند.

برای مثال برای خدمات رایگان هستند؛ اما زمانی که می خواهید از تمامی امکانات آن استفاده کنید، مجبور به پرداخت هزینه های جانبی خواهید بود.

در حال حاضر بسیاری از وبسایت ها، برای ساخت وبلاگ، خدمات رایگان ارائه می دهند. با وجود آن، مراقب باشید در دام سایت های ساخت وبلاگ رایگان نیافتید. فقط کافیست مراحل ثبت نام خودتان را تکمیل نمایید، بعد ورود به مدیریت وبلاگ، بخش های مختلف آن را بررسی نمایید.

همچنین گاهی امکان دارد که سرویس رایگان فقط محدود به دوره زمانی خاصی باشد. برای مثال ممکن است فقط تا 1 ماه قادر به استفاده از سرویس رایگان باشید و پس از آن باید بهایی بابت آن بپردازید. پس پیش از اقدام به ساختن وبلاگ، حتماً این مسائل را به خوبی بررسی نمایید.

فضای ذخیره سازی

وبلاگ نویسی فقط محدود به تولید محتوای متنی نیست.

در حقیقت داخل محتوای متنی نیز برای جذاب تر شدن، حتماً چند عکس یا فیلم قرار می دهید.

در صورتی که وبسایت مدنظرتان این امکان را در اختیارتان قرار ندهد، مجبور خواهید بود تا فایل های چندرسانه ای خودتان را در وبسایت های شخص ثالث بارگذاری کنید و سپس لینک آن را در محتوای خودتان قرار دهید. این موضوع می تواند مشکلات متعددی را همراه داشته باشد.

در عین حال برخی وبسایت ها، به بلاگر فضای ذخیره سازی اختصاص می دهد. به این ترتیب بلاگر می تواند تا حد خاصی از فضای ذخیره سازی استفاده نماید. اگر وبسایتی که قصد ساخت وبلاگ در آن را دارید، فضای ذخیره سازی در اختیارتان قرار ندهد، بهتر است به دنبال گزینه بهتری باشید.

اعتبار وبسایت

اگر قصد دارید تا به صورت کاملاً حرفه ای بلاگ نویسی کنید، بهتر است حتماً به دنبال وبسایت معتبر و البته قدیمی باشید.

ساخت وبلاگ رایگان شاید پیشنهادی باشد که هر کسی را به خود جلب می کند؛ اما برخی وبسایت ها تازه تأسیس هستند و اعتبار کافی ندارند. به همین خاطر امکان دارد پس از مدتی به صورت کامل این وبسایت تعطیل شود و در نتیجه وبلاگتان نیز از بین برود.

وبلاگ می تواند به محل کسب درآمد دلاری شما تبدل شود. پس هیچگاه نباید وبلاگ خودتان را در وبسایت تازه تأسیس یا غیرمعتبر بسازید.

بازدید وبسایت

مهم ترین مؤلفه را برای آخر نگه داشتیم. بازدید وبسایت مادر یا همان وبسایتی که خدمات ساخت وبلاگ را ارائه می دهد، مهم ترین مؤلفه ای است که باید آن را در نظر بگیرید. بازدید مهم ترین هدفی است که باید به آن دست پیدا کنید.

هرچه بازدید وبلاگتان بیشتر باشد، درآمد بیشتری نیز خواهید داشت. به این ترتیب حتی می توانید به کسب درآمد در خواب نیز دست یابید! پس حتماً زمانی که قصد ساختن وبلاگ را پیدا می کنید، بازدید وبسایت مادر را در نظر بگیرید.

حتما بخوانید: ایجاد سایت افیلیت

آموزش ساخت وبلاگ رایگان حرفه ای

آموزش ساخت وبلاگ حرفه ای

خب به نقطه اوج مقاله و بخشی که انتظارش را می کشیدید رسیدیم. در این بخش قصد داریم درباره آموزش ساخت وبلاگ و در نهایت کسب درامد از وبلاگ صحبت کنیم.

در حال حاضر وبسایت های مختلف داخلی و خارجی، خدمات راه اندازی وبلاگ را به کاربران خود ارائه می دهند. از طرفی نحوه ساختن وبلاگ در هر کدام از آن ها با دیگری تفاوت دارد. البته نگران نباشید. ساختار تمامی آن ها یکسان است.

برای مثال آموزش ساخت وبلاگ در بلاگفا با درست کردن آن در میهن بلاگ تفاوت خاصی ندارد. پس در این بخش کلیات آموزش وبلاگ درست کردن حرفه ای را به شکلی با شما عزیزان در میان می گذاریم که از عهده راه اندازی وبلاگ در هر وبسایتی بر بیایید.

مرحله اول: یافتن گزینه ثبت نام

پس از تحقیقات مختلف، وبسایتی که می خواهید وبلاگتان را در آن بسازید پیدا می کنید. بعد از آن وارد وبسایت شرکت ارائه دهنده خدمات وبلاگ می شوید. معمولاً گزینه ثبت نام وبلاگ یا حتی گزینه های دیگری همانند «امروز شروع کنید» در چنین وبسایت هایی به چشم می خورد. باید این گزینه را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید.

مرحله دوم: نام کاربری و کلمه عبور

درباره نام کاربری باید چند نکته را در نظر بگیرید. اول اینکه نام کاربری در آدرس وبلاگتان به نمایش در می آید. برای مثال اگر در وبسایت بلاگفا ثبت نام کرده باشید، نام کاربری تان به شکل www.username.blogfa.com خواهد بود. همچنین برای ورود به مدیریت وبلاگ نیز باید از همین نام کاربری استفاده کنید.

همان طور که می توانید حدس بزنید، نام کاربری باید منحصر به فرد و یکتا باشد. یعنی دو نفر نمی توانند از یک نام کاربری مشابه استفاده کنند. پس امکان دارد در وبسایت های مختلف، نام کاربری که در ذهنتان است، قبلاً استفاده شده باشد. پس باید چند گزینه جایگزین نیز آماده داشته باشید.

کلمه عبور نیز واژه ای است که دسترسی به بخش مدیریت وبلاگ را ایجاد می کند. در صورتی که کسی کلمه عبورتان را داشته باشد، می تواند به راحتی وارد پنل مدیریت وبلاگتان شود و هر تغییراتی را انجام دهد. پس کلمه عبورتان را با هیچ کس به اشتراک نگذارید و حتماً از کلمه عبوری طولانی، ترکیبی و قدرتمند استفاده کنید.

مرحله سوم: مشخصات شخصی

مرحله سوم در آموزش ساخت وبلاگ رایگان وبسایت های مختلف کمی تفاوت دارد.

برخی وبسایت ها برای این منظور، مشخصات شخص حقیقی را دریافت می کنند و تکمیل فیلد مشخصات اجباری است. ب

رخی دیگر فقط به دریافت ایمیل یا شماره تماس سازنده بلاگ بسنده می کنند.

توجه داشته باشید که حتماً ایمیل یا شماره تماس واقعی خودتان را وارد کنید. ایمیل یا شماره تماسی که وارد می کنید، به عنوان ایمیل یا شماره بازیابی ثبت می شود. به این ترتیب در صورتی که کلمه عبورتان را فراموش کردید، می توانید از ایمیل یا شماره تماس بازیابی کمک بگیرید.

مرحله چهارم: مشخصات وبلاگ

در تمامی وبسایت های ساخت وبلاگ، چنین بخشی وجود دارد. پس نگران نباشید که مربوط به کدام وبسایت است.

در حقیقت حتی در وبسایت های وبلاگ خارجی نیز باید این بخش را تکمیل کنید و سپس ادامه دهید. در بخش مشخصات وبلاگ، باید به وبسایت ارائه دهنده خدمات اعلام کنید که قصد فعالیت در چه حوزه ای را دارید.

در ابتدا با بخشی با نام عنوان وبلاگ رو به رو می شوید. عنوان وبلاگ می تواند تکراری باشد؛ اما توصیه می شود که از عناوین تکراری استفاده نکنید.

برای مثال نام کاربری اینستاگرامتان باید یکتا باشد؛ اما امکان دارد که میلیون ها علی در دنیا وجود داشته باشند. پس محدودیتی در انتخاب عنوان برایتان وجود ندارد؛ اما بهتر است از عناوینی جذاب و کاملاً یکتا استفاده کنید. به این ترتیب مخاطبانتان وبلاگتان را با چنین نام یکتایی می شناسند و همین موضوع باعث شهرت وبلاگتان خواهد شد.

عنوان وبلاگتان در بخش بالایی صفحه به کاربر نشان داده می شود. پس حتماً در انتخاب آن وسواس بسیاری به خرج دهید.

در بخش بعدی باید نام نویسنده را قید کنید. مهم نیست این نام واقعی یا مستعار باشد؛ اما در هر صورت باید نام نویسنده را درج نمایید. به این ترتیب هر پست و محتوایی که تولید می کنید، با درج نام نویسنده داخل وبلاگتان قرار می گیرد.

فیلد نام نویسنده حتماً باید تکمیل شود و جزو فیلدهای اجباری است. پس می توانید نامی حقیقی یا مستعار برای آن انتخاب کنید. فقط به یاد داشته باشید که نام نویسنده پایین تمام پست ها درج می شود. پس در انتخاب آن دقت کنید.

در بخش بعدی با شرح وبلاگ یا همان Description رو به رو می شود.

منظور از شرح وبلاگ، توضیحی مختصر از حوزه فعالیت وبلاگ یا به صورت کلی معرفی وبلاگ است. برای مثال می توانید در بخش شرح وبلاگ توضیح دهید که چه کسی هستید یا قصد دارید در چه زمینه ای فعالیت داشته باشید. شرح وبلاگ را می توان توضیحات مختصر درباره وبلاگ دانست. به این ترتیب مخاطب می تواند شناخت بیشتری درباره وبلاگتان داشته باشد.

مرحله پنجم: تنظیمات پنل مدیریت

در مرحله پنجم باید تنظیمات پنل مدیریت را شخصی سازی کنید. برای مثال منطقه زمانی دلخواهتان را می توانید مشخص کنید یا اینکه از زبان خاصی استفاده نمایید. رنگ قالب، فونت و سایر تنظیماتی که دارای امکان شخصی سازی هستند را می توانید در بخش تنظیمات تغییر دهید.

مرحله ششم: قوانین وبلاگ

چه در بحث آموزش ساخت وبلاگ داخلی و چه در زمینه وبلاگ خارجی، باید به قوانین وبسایت پایبند باشید.

پیش از نهایی شدن ثبت نام و ساخت وبلاگتان، باید قوانین را مطالعه کرده و آن را تأیید کنید.

زمانی که روی گزینه تأیید قوانین کلیک کنید، یعنی قوانین را مو به مو خوانده اید و آن ها را قبول دارید. پس در صورتی که خلاف قوانین فعالیت کنید، وبسایت مجاز است با شما برخورد قانونی داشته باشد. در چنین شرایطی به هیچ وجه ابراز به بی اطلاعی مثمر ثمر نخواهد بود و وبلاگ طبق قوانین با شما برخورد می کند.

بسیاری از کاربران در مرحله قوانین، فقط صفحه را تا انتخاب می کشند و روی گزینه تأیید کلیک می کنند. توصیه ما به شما این است که حتماً قوانین را به خوبی بررسی کنید تا درباره آن شناخت داشته باشید. به این ترتیب دیگر دچار مشکلات قانونی از قبیل پاک کردن کلی وبلاگ نمی شوید.

نحوه ورود به مدیریت وبلاگ

پس از ساخت وبلاگتان باید وارد داشبورد یا همان صفحه مدیریتی شوید. برای بسیاری از افراد این سؤال به وجود می آید که چطور باید وارد صفحه مدیریت وبلاگ خودشان شوند.

در حقیقت باید بدانید که نحوه ورود به مدیریت وبلاگ تقریباً در تمامی وبسایت ها یکسان است. البته شاید از عبارت های متفاوتی برای گزینه ورود به مدیریت وبلاگ استفاده کنند.

در وهله اول باید وارد وبسایت اصلی وبلاگتان شوید. برای مثال اگر در بلاگفا ثبت نام کرده اید و دارای آدرس www.username.blogfa.com هستید، باید وارد وبسایت Blogfa.com شوید.

در صفحه اصلی تمامی وبسایت های ارائه دهنده خدمات وبلاگ، گزینه ای با عنوان ورود کاربران یا مشابه آن وجود دارد. در وبلاگ های خارجی نیز می توانید به دنبال گزینه Login بگردید. زمانی که روی این گزینه کلیک کنید، وبسایت از شما می خواهد تا نام کاربری و کلمه عبورتان را وارد کنید. با وارد کردن آن ها، وارد صفحه مدیریت وبلاگتان می شوید. در پنل مدیریتی، امکانات مختلفی در اختیارتان قرار می گیرد. این بخش را می توان سکان کشتی دانست. از این بخش می توانید بخش های مختلف وبلاگتان را مدیریت کنید.

بهترین سایت برای راه اندازی وبلاگ

هنگام درست کردن وبلاگ شاید این سؤال برایتان به وجود بیاید که بهترین سایت برای درست کردن وبلاگ چیست؟ در اصل باید بدانید که وبسایت های مختلف داخلی و خارجی متفاوت، خدمات راه اندازی وبلاگ رایگان را به مخاطبان خودشان ارائه می دهند. در ادامه شما را با بهترین وبسایت های داخلی و خارجی برای راه اندازی وبلاگ آشنا می کنیم.

بهترین سایت های داخلی ساخت وبلاگ رایگان

همان طور که اشاره کردیم، هم وبسایت های داخلی و هم وبسایت های خارجی را می توانید برای وبلاگ انتخاب کنید. بر اساس موقعیت جغرافیایی، بهتر است سایت های داخلی را برای راه اندازی وبلاگ انتخاب کنید. در ادامه چند سایت برتر برای درست کردن وبلاگ رایگان در ایران را معرفی خواهیم کرد:

بلاگفا

بلاگفا را می توان جزو محبوب ترین، معروف ترین و پرکاربردترین سرویس های وبلاگ دهی فارسی و ایرانی دانست. همچنین بلاگفا از جمله قدیمی ترین وبسایت های ارائه دهنده خدمات وبلاگ به حساب می آید.

سالیان سال است که این وبسایت به فعالیت خود ادامه می دهد و اعتبار بسیاری دارد. افرادی که به دنبال ساخت وبلاگ رایگان هستند، می توانند بلاگفا را انتخاب کنند.

بر اساس نظر کاربران، بلاگفا امکانات مطلوبی را در اختیار کاربران خود قرار می دهد و پشتیبانی مناسبی دارد. البته بسیاری بر این باور هستند که طی چند سال اخیر، بلاگفا آن طور که باید از نظر امکانات پیشرفت نداشته است. با وجود این هنوز هم جزو برترین سرویس های ارائه دهنده خدمات وبلاگ به حساب می آید.

بلاگ. آی آر

سایت Blog.ir در مقایسه با بلاگفا، قدمت چندانی ندارد. وبسایت بلاگ چند سالی است که فعالیت می کند؛ اما طی همین مدت کوتاه توانسته کاربران و طرفداران بسیاری پیدا کند.

دلیل اصلی محبوبیت وبسایت بلاگ را می توان ارائه امکانات جدید و متنوع به کاربران دانست.

در حقیقت وبسایت بلاگ جزو به روزترین وبسایت های ارائه دهنده خدمات وبلاگ است. به همین خاطر مخاطبان به سرعت جذب آن شدند و از خدمات بلاگ استفاده می کنند.

همچنین لازم به ذکر است که وبسایت بلاگ، شبکه ابری با حجم مناسب را در اختیار کاربران قرار می دهد. به این ترتیب کاربران می توانند از فضای ذخیره سازی کافی بهره مند شوند. این مزیتی عالی به حساب می آید که بسیاری از کاربران را به سمت وبسایت بلاگ می کشاند.

بلاگ اسکای

بلاگ اسکای نیز جزو وبسایت های معروف ارائه دهنده خدمات وبلاگ به حساب می آید.

بلاگ اسکای در مقایسه با سایر سایت های وبلاگ از قبیل بلاگ، بلاگفا یا میهن بلاگ، طرفداران و البته شهرت کمتری دارد؛ اما این دلیل بر نقص در کیفیت خدمات نمی شود.

بلاگ اسکای قابلیت منحصر به فرد و مخصوصی دارد. در این وبلاگ کاربر می تواند با یک اکانت، بیشمار وبلاگ مختلف داشته باشد و از طریق پنل مدیریت کاربری خود، تمامی وبلاگ ها را کنترل نماید. همین موضوع باعث شهرت بیشتر بلاگ اسکای شده است. در حالی که در وبسایت های دیگر، هر نام کاربری مربوط به یک و فقط یک وبلاگ می شود. بلاگ اسکای از جهات دیگر تفاوت چندانی با وبلاگ های دیگر ندارد و می توان آن را جزو بهترین سایت های وبلاگ ایرانی دانست.

رز بلاگ

رز بلاگ نیز جزو بهترین سایت های ارائه خدمات وبلاگ در ایران به حساب می آید.

برای آموزش درست کردن بلاگ در رز بلاگ نیز به تخصص خاصی ندارید. در عرض کمتر از 3 دقیقه هر کس می تواند در رز بلاگ، وبلاگ شخصی خودش را داشته باشد.

از نظر برنامه نویسی و کلیات، تفاوتی بین رز بلاگ و سایر وبلاگ های فارسی وجود ندارد؛ اما اگر به دنبال گرفتن بک لینک مناسب برای وبسایت خود هستید، می توانید از رز بلاگ استفاده کنید. رز بلاگ به کاربر این امکان را می دهد تا از دامنه ای جدید برای سایت خود بک لینک ایجاد کند. همین مسئله باعث شهرت رز بلاگ شده است. پس اگر قصد گرفتن بک لینک با دامنه ای جدید برای وبسایت خود را دارید، رز بلاگ برایتان گزینه مناسبی محسوب می شود.

بهترین سایت های خارجی ساخت وبلاگ رایگان

برخی افراد ترجیح می دهند برای کسب درآمد با وبسایت های خارجی کارشان را شروع کنند. از نظر روش ساخت وبلاگ در وبسایت های خارجی، تفاوتی با سایت های داخلی وجود ندارد. فقط باید تسلط کافی بر زبان انگلیسی داشته باشد. در ادامه بهترین سایت های خارجی ساخت وبلاگ رایگان را معرفی خواهیم کرد:

  1. Wix
  2. Squarespace
  3. Network Solutions
  4. Suare Online
  5. Web.com
  6. WordPress.com
  7. BigCommerce
  8. Site123

وبلاگ داخلی بهتر است یا خارجی؟

شاید این سؤال نیز ذهنتان را درگیر کرده باشد. جالب است بدانید بسیاری از وبسایت های ارائه دهنده خدمات وبلاگ، بدون در نظر گرفتن موقعیت جغرافیایی کاربر، خدمات خودشان را به صورت رایگان ارائه می دهند. پس می توانید بین وبسایت های داخلی و خارجی هر کدام را که می خواهید انتخاب کنید؛ اما کدام بهتر است؟

در حقیقت باید بدانید با توجه به شرایط تحریم های مختلف اقتصادی و فشارهای جهانی، برخی سایت های خارجی قادر به ارائه خدمات به کشور ایران نیستند. شاید بتوانید با ترفندهای مختلف در چنین سایت هایی نیز ثبت نام کنید؛ اما گاهی نیاز به احراز هویت به صورت تلفنی خواهید داشت. همچنین در دریافت خدمات پشتیبانی دچار مشکل می شود. این در حالی است که برخی سایت های خارجی سرعت بسیار مطلوبی دارند یا فضای ذخیره سازی بیشتری را در اختیار کاربر قرار می دهند؛ اما با توجه به شرایط کنونی، بهتر است از وبسایت های داخلی استفاده کنید.

خب دوستان عزیز، نظرتان درباره «ساخت وبلاگ رایگان» در وبسایت های داخلی چیست؟ شما کدام را ترجیح می دهید؟ آیا به نظرتان روش ساخت در سایت های مختلف با یکدیگر تفاوت خاصی دارند؟ نظرات و تجربیات خود را با ما و سایر دوستان به اشتراک بگذارید.

مقاله مرتبط: 14 ویژگی که یک وب سایت خوب باید داشته باشد

سؤالات متداول

بهترین سایت وبلاگ داخلی کدام است؟

بلاگفا را می توان بهترین سایت وبلاگ داخلی دانست.

بهترین سایت وبلاگ خارجی کدام است؟

سایت Wix بهترین سایت وبلاگ خارجی در سطح جهانی به حساب می آید.

امتیاز بدهید.

موضوع مرتبط

پیشنهاد میکنیم این مقالات را هم بخوانید

3 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • کاش راهنمای تصویری اضافه میکردین اینجوری مطلبتون مفید تر میشد یا مثلا اینفوگرافی چیزی اضافه میکردین

    پاسخ
  • موسی احمدی
    آذر 21, 1400 11:49 ق.ظ

    یادش بخیر یک زمانی چقدر وبلاگ نویسی رو بورس بود و تقریبا تمام افرادی که با اینترنت آشنایی داشتند، در کنار فعالیت هاشون یک وبلاگ هم داشتند. در نظر گرفتن محیطی که می خواهید شروع کنید بسیار مهم است، برای مثال همونطور که در متن اشاره شد، بعضی از سرویس ها بعد از مدتی پولی می شن و خیلی سخته از ایران بتونید برای حق عضویت دلاری اون سرویس هزینه بپردازید. پیشنهاد می کنم از سرویس های وبلاگ ها نویسی رایگان استفاده کنید تا بتونید مدت ها بدون هیچ دغدغه ای بنویسید.

    پاسخ
  • سرویس بلاگیکس رو پیشنهاد می‌کنم عزیزانی که قصد ساخت وبلاگ دارند بررسی کنند تا متوجه بهتر بودن کیفیت این سایت نسبت به سایر سایت بشن. ممنون از مقاله تون.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست