اینستاگرام مارکتینگ و دانستن استراتژی بازاریابی اینستاگرام که از جمله رایج ترین اصطلاحات اینستاگرام است، مفهوم پیچیده و جذابی است که به دلیل پتانسیل بالای اینستاگرام و تعامل خوب مردم با این فضا به وجود آمده است.این پلتفرم با بیش از ۸ میلیون پروفایل، فرصتی عالی برای بازاریابی است! اما در این همه شلوغی و میان این همه برند دیگر، آیا برند شما از طریق تبلیغات و بازاریابی در اینستاگرام (Instagram marketing) دیده خواهد شد؟

جواب ساده است: با تدوین یک استراتژِی عالی، بله! پس اگر به یک استراتژی بازاریابی اثر بخش اینستاگرامی نیاز دارید که ضامن موفقیت برند شما در اینستاگرام باشد؛ این مقاله کلید موفقیت استراتژی اینستاگرام مارکتینگ را در دستان شما می‌گذارد.

بازاریابی اینستاگرام چیست؟

اینستاگرام از سال 2010 راه اندازی شد و از آن زمان دنیای رسانه های اجتماعی را تحت تاثیر قرار داد. کاربران وفادارش از نزدیک تکامل آن را طی این یازده سال از برنامه ای ساده برای اشتراک گذاری عکس تا تبدیل شدنش به عنصری مهم برای کسب و کارها تحت عنوان اینستاگرام مارکتینگ به چشم دیده اند. این بازارِ خوب سبب شده کسب و کارها به خصوص بویتک های مدلینگ و شرکت های لوازم آرایشی به این پلتفرم هجوم بیاورند.

کار به اینجا ختم نمی شود. امروزه هر کسب و کاری با هر ماهیتی یکی از ضروریاتش را در این می بیند که بازاریابی شبکه های اجتماعی به ویژه اینستاگرام ورود پیدا کند و برای برندینگ یا فروش و ارائه خدمات از اینستاگرام بهره ببرد.

این روزها، بسیاری برندها از طریق تولید محتوا در اینستاگرام، با مخاطبان هدف خود ارتباط برقرار می‌کنند و محصولات و خدمات‌شان را تبلیغ می‌کنند.

به این روش ها، بازاریابی در اینستاگرام گفته می‌شود. این گونه عملکردها امروزه به روش هایی بسیار مؤثر و جذاب برای برقراری ارتباط با مشتریان، معرفی محصولات و افزایش فروش در اینستاگرام تبدیل شده است.

حتما بخوانید:
ترفندهای اینستاگرام
گذاشتن چند لینک در بیو اینستاگرام

نمونه افیلیت مارکتینگ در اینستاگرام

اینستاگرام مارکتینگ راهی برای کسب درآمد افرادی که خودشان صاحب برند نیستند هم تبدیل شده‌است! به این صورت که بسیاری از افراد که خودشان صاحب برند نیستند، در اینستاگرام با این برندها همکاری می‌کنند و به همکاری در فروش در اینستاگرام می‌پردازند، که به این کار افیلیت مارکتینگ می‌گویند.

برای نمونه، تصور کنید که شما با یک برند فروش محصولات آرایشی همکاری می‌کنید و محصولات آن برند را تبلیغ می‌کنید. آن برند نیز در ازای هر محصولی که شما می‌فروشید، به صورت پورسانتی به شما پول پرداخت می‌کند. ای موضوع نمونه‌ای بسیار خوب از کسب درآمد از اینستاگرام است که این روزها بسیار رایج شده‌است.

بخوانید: مشارکت پولی اینستاگرام

فوت و فن‌های موفقیت در استراتژی اینستاگرام مارکتینگ!

با بخت و اقبال نمی‌توان در اینستاگرام بازاریابی کرد! برای موفقیت بازاریابی و تبلیغات در اینستاگرام، باید فوت و فن‌های کار را بلد باشید. جای نگرانی نیست چرا که در این مقاله ما تمام فوت و فن‌های کار را به شما آموزش می‌دهیم.

درآمد بلاگر ها چقدر است؟

مخاطب هدفتان را مشخص کنید

اول از هر چیز، از خودتان این سؤال را بپرسید: از طریق بازاریابی اینستاگرام، به چه مخاطبانی می‌خواهید دست پیدا کنید؟ آیا اطمینان دارید که مخاطبان شما از این اپلیکیشن استفاده می‌کنند؟ خوب است بدانید که ۶۸٪ از کاربران اینستاگرام خانم هستند و به‌طور کلی اکثر کاربران، زیر ۳۰ سال سن دارند.

قبل از این که تولید محتوا و اینستاگرام مارکتینگ را شروع کنید، حتماً در مورد جامعه هدف‌تان تحقیق کنید و شرایط را بسنجید. سن، جنسیت، محل زندگی و علایق جامعه هدف‌تان را بدانید. به این صورت می‌توانید اطمینان حاصل کنید که محتوایی که تولید می‌کنید، برای این افراد مناسب است.

زمانی که این اطلاعات را به دست آوردید، یک قدم جلوتر بروید و در مورد پاسخ این سوالات نیز تحقیق کنید:

  • مخاطبان شما از چه هشتگ‌هایی استفاده می‌کنند؟
  • آن‌ها در چه مکان‌هایی بیشتر رفت و آمد می‌کنند؟
  • نسبت به چه برندهای دیگری علاقه‌مند هستند؟
  • چه افرادی را در اینستاگرام فالو می‌کنند؟

تحقیق در مورد این مسائل زمان زیادی نخواهد برد، اما برای بازاریابی و تبلیغات در اینستاگرام بسیار ضروری است. در حقیقت، شناخت الگوریتم اینستاگرام برای لایک، پست و دیگر فاکتورها جزو اولین مراحل در تدوین استراتژی است.

لینک مستقیم دیلیت اکانت اینستاگرام را از اینجا دریافت کنید.

اهداف تان را مشخص کنید

از طریق اینستاگرام مارکتینگ می‌خواهید به چه هدفی دست پیدا کند؟

زمانی که آموزش دیجیتال مارکتینگ را شروع می کنید، باید اهداف قابل دست‌یابی برای خود تعیین کنید. به این صورت از هدر دادن وقتتان جلوگیری خواهید کرد.

لیستی از اهدافی که مایل هستید از طریق بازاریابی اینستاگرام به آنها دست پیدا کنید را یادداشت نمایید.

این اهداف بسته به بیزینس شما و صنف کاری‌تان، متفاوت خواهند بود. اما می‌توانند شامل هر چیزی باشند. از “دست یابی به جامعه ای از مخاطبان فعال” گرفته تا “افزایش آگاهی عمومی در مورد برند” و…

هر کدام از این اهداف، معیارهای خاص خود را دارند؛ بنابراین محتوایی که باید برای رسیدن به هر کدام از این اهداف تولید شود نیز متفاوت است.

بهتر است هر چه زودتر اهداف خود را به‌طور واضح و دقیق مشخص کنید. به این صورت شما و تیم‌تان می‌توانید در مسیر درست پیش بروید. (به یاد داشته باشید که منحرف شدن از مسیر درست، هنگام اینستاگرام مارکتینگ بسیار راحت است!)

محتوای رقبایتان را تحلیل کنید

تحقیق کردن در مورد مخاطبان‌تان ضروری است. اما تحقیق کردن در مورد رقبایتان نیز به همان اندازه ضروری است.

به یاد داشته باشید که بازاریابی در اینستاگرام، مثل یک رقابت است و شما همه بازیکنان این رقابت هستید!

بنابراین، زمانی که یک استراتژی بازاریابی اینستاگرام تدوین می‌کنید، بازیکنان حرفه ای را شناسایی کنید. سپس، تحقیق کنید که چه نقاط قوتی در کار آن‌ها وجود دارد. از خودتان بپرسید که شما چه کاری را می‌توانید از آن‌ها بهتر انجام دهید؟

به یاد داشته باشید که مخاطبان هدف آن‌ها، مخاطبان هدف شما نیز هستند؛ بنابراین در جستجوی پاسخ این سوالات باشید:

  • میزان اینگیجمنت آن‌ها چقدر است؟ (لایک‌ها+کامنتها+تعداد فالوورها * ۱۰۰)
  • آیا آنها به کامنت‌ها جواب می‌دهند؟
  • فالوورهای آن‌ها چه سوالاتی می‌پرسند؟
  • از چه هشتگ‌هایی استفاده می‌کنند؟
  • آن‌ها معمولاً از چه نوع محتوایی استفاده می‌کنند؟
  • “فراخوان به عمل” یا همان (CTA) آن‌ها چیست؟

لیمیت شدن در توییتر چیست

یک استراتژی محتوا تدوین کنید

تدوین استراتژی محتوایی در اینستاگرام

حیاتی‌ترین قسمت از استراتژی بازاریابی اینستاگرام برای شما، این است که تصمیم بگیرید چه نوع محتوایی باید پست کنید؟

چه نوع محتوایی برند شما را به بهترین شکل نشان می‌دهد و باعث می‌شود به اهداف بازاریابی‌تان نزدیک‌تر شوید؟ تولید محتوا به منابع و انرژی زیادی نیاز دارد؛ بنابراین باید به نحو صحیح آن را انجام بدهید که از اتلاف منابع جلوگیری کنید.

گونه‌های مختلف از محتوا، شامل موارد زیر، را بررسی کنید. از خود بپرسید که واکنش مخاطبان شما به هر کدام از این روش‌های تولید محتوا در اینستاگرام چیست؟

  • تصویر
  • ویدیو
  • استوری
  • محتوای تولید شده توسط کاربر

سپس، تکنیک‌های دیگر برای بازاریابی و تبلیغات در اینستاگرام را نیز در نظر بگیرید:

در عین حال، اطمینان حاصل کنید که صفحه اینستاگرام شما از انسجام و زیبایی کافی برخوردار است.

بر اساس تحقیقاتی که در مورد مخاطبان و رقبایتان کرده‌اید، حتماً تا به حال به خوبی می‌دانید که چه نوع محتوایی برای بازاریابی اینستاگرام شما مناسب است.

برای مثال، اگر شما محصولی را می‌فروشید که قابل عکس برداری است به‌طور طبیعی محصول شما پایه و اساس محتوایتان خواهد بود.

در حالی که اگر خدمات آنلاین یا حضوری ارائه می‌دهید، اشتراک گذاری اطلاعات مفید یا آپدیت‌های پست‌های متنی می‌تواند محتوای مناسبی برای شما باشد.

بنابراین اینستاگرام مارکتینگ می‌تواند به طرق بسیار متفاوتی انجام شود.

برند GATO یک برند فروش محصول (دسرهای نیمه آماده) است که از صفحه اینستاگرام خود برای نشان دادن دسرهایش به نحوی جذاب و خلاقانه استفاده می‌کند.

در حالی که کمپانی SaaS که خدمات نرم‌افزاری ارائه می‌دهد، از صفحه اینستاگرام خود برای اشتراک گذاری اطلاعیه‌های کاری و موضوعات مربوط به کمپانی‌شان استفاده می‌کند.

این دو کمپانی، هر دو استراتژی‌های قابل قبولی برای بازاریابی اثر بخش در اینستاگرام دارند که هر کدام برای برند خا ص خودشان و مخاطبان خاص خودشان مناسب است.

یک تقویم محتوایی درست کنید

وقتی صحبت از استراتژی تولید محتوا در اینستاگرام به میان می‌آید، “تقویم محتوایی” بسیار ضروری است.

تا اینجای کار شما باید بدانید که چه محتوایی می‌خواهید پست کنید. حال، قدم بعدی بازاریابی در اینستاگرام شما این است که تصمیم بگیرید این محتوا، “کجاً و “چه زمانی” باید منتشر شود.

قطعاً نمی‌خواهید که کارتان لحظه آخری پیش برود؛ بنابراین، داشتن یک تقویم محتوایی به شما کمک می‌کند که منظم و مرتب باشید و محتواهایی که باید در رابطه با رخدادهای پیش رو، اطلاعیه‌ها، و … پست کنید را از قبل برنامه‌ریزی کنید.

بنابراین تصور کنید که چه پست‌هایی در چه زمانی باید منتشر شوند، و سپس آن‌ها را در تاریخ مشخص شده بنویسید.

یکی دیگر از فواید تقویم محتوایی، این است که به شما کمک می‌کند دقیقاً بدانید که در چه تاریخ‌هایی هیچ پستی نگذاشتید. به این صورت می‌تواند به شما کمک کند که به‌طور مستمر پست‌های تان را منتشر کنید.

استمرار، یکی از مهم‌ترین عوامل برای ارتباط گرفتن با مخاطبین‌تان و جلب اعتماد آن‌ها است.

چطور باید در مورد استمرار انتشار پست‌های تان برنامه‌ریزی کنید؟

بهترین راه این است که ببینید فالوورهای شما در چه زمان‌هایی در هفته فعال تر هستند! و سپس برنامه‌ریزی‌تان را بر آن اساس انجام دهید.

اپلیکیشن‌هایی نیز وجود دارند که می‌توانند در پیدا کردن بهترین زمان برای اشتراک گذاری پست در اینستاگرام، به شما کمک کنند. اگر عبارت “Best Time To Post On Instagram” را سرچ کنید، می‌توانید این ابزارها و اپلیکیشن‌ها را پیدا کنید.

حتما بخوانید: حل مشکل سن در اینستاگرام

در مورد کپشن‌ها برنامه‌ریزی کنید

یکی دیگر از عوامل بسیار مهم در استراتژی بازاریابی اینستاگرام، کپشن‌ها است.

کپشن، در واقع همان جایی است که شما می‌توانید از طریق آن با مخاطبان تان صحبت کنید.

مخاطبان، شما را از طریق کپشن‌های تان خواهند شناخت. به عبارتی می‌توان گفت که کپشن، صدای برند شما است؛ بنابراین باید اطمینان داشته باشید که کپشن‌های مناسبی انتخاب می‌کنید.

اگر اکانت شما از طریق چند نفر هدایت می‌شود، حتماً باید همگی بر روی این موضوع مشورت کنید و تصمیم نهایی را بگیرید. همه افراد باید بر روی یک لحن صحبت در کپشن، و همین‌طور جزئیاتی مثل استفاده کردن یا استفاده نکردن از ایموجی‌ها و … به توافق برسند.

هشتگ‌ها نیز یکی از حیاتی‌ترین بخش‌های استراتژی بازاریابی در اینستاگرام هستند.

کپشن شما (یا کامنت اول‌تان) جایی است که باید هشتگ‌ها را قرار دهید.

در طی تحقیق در مورد مخاطبان و رقبای تان، حتماً باید به خوبی دریافته باشید که چه هشتگ‌هایی در زمینه کاری شما داغ‌ترین هستند! اما کمی تحقیق بیشتر، همیشه ارزشش را دارد.

استفاده از ابزارهایی مثل Hashtagify به شما کمک می‌کند که آمار دقیق هر کدام از هشتگ‌ها را بدانید. به این صورت می‌توانید متوجه شوید که کدام یک از هشتگ‌ها مناسب تر هستند! به یاد داشته باشید که هشتگ‌ها بسیار مهم هستند و نباید آنها را از روی شانس و اقبال انتخاب کنید.

همچنین بخوانید: چگونه اکانت اینستاگرام را برگردانیم

استراتژی برندینگ کسب و کارتان را مشخص کنید

خطوط هدایت یا همان گایدلاین‌های برند، برای تدوین استراتژی حیاتی هستند! (به خصوص اگر تیم کاری شما بزرگ است). این موضوع، در واقع به معنی تصمیم‌گیری در مورد فعالیت و رفتار تیم شما در اینستاگرام است. شما باید این جزئیات را در سندی یادداشت کنید و آن را در اختیار تمام اعضای تیم قرار دهید، تا همگی به نحوی هماهنگ عمل کنند:

برای تصمیم‌گیری در مورد نحوه نوشتن کپشن‌ها، نحوه صحبت با مشتری، و نحوه آپلود پست‌ها، به سوالات زیر در تیم‌تان پاسخ دهید:

  • برند شما چه نوع محتوایی پست می‌کند؟
  • برند شما در طی چه فواصل زمانی پست‌هایش را به اشتراک می‌گذارد؟
  • از چه هشتگ‌هایی باید استفاده شود؟
  • از چه هشتگ‌هایی هرگز نباید استفاده شود؟
  • از چه نوع ادبیات و لحن گفتاری باید در کپشن‌ها، کامنت‌ها و دایرکت مسیج‌ها استفاده شود؟ آیا لحن برند شما خودمانی و دوستانه است یا رسمی؟ آیا هنگام صحبت با مخاطبان از طرف خودتان صحبت می‌کنید یا فقط از طرف کل برند صحبت می‌کنید؟
  • آیا از ایموجی استفاده می‌کنید یا نه؟
  • آیا به افرادی که شما را در پست‌ها و استوری‌های شان تگ و منشن می‌کنند پاسخ می‌دهید؟ به چه نحو؟
  • گفتن چه کلمات و چه موضوعاتی ممنوع هستند؟

تأکید می‌کنیم که برای بازاریابی اثربخش در اینستاگرام هیچ پاسخ صحیح یا غلطی در مورد این سوالات وجود ندارد. اما واجب است که کل تیم به نحوی هماهنگ عمل کنند و در دراز مدت به پاسخ این سوالات متعهد بمانند.

برقراری ارتباط با مخاطبان بسیار مهم است، بنابراین اطمینان حاصل کنید که پست‌های شما به نحوی طراحی می‌شود که مخاطبان به کامنت گذاشتن تشویق شوند. اطمینان حاصل کنید که آن‌ها پاسخی نیز دریافت می‌کنند که آن‌ها را به کامنت گذاشتن دوباره تشویق کند.

این موضوع، یکی از قدمهای مهم در تدوین استراتژی بازاریابی اینستاگرام است که بسیاری افراد آن را دست کم می‌گیرند؛ بنابراین اگر شما کمی وقت بگذارید و این مرحله را طی کنید، یک قدم از آن‌ها جلوتر خواهید بود.

بریم ببینیم هر k در اینستاگرام چقدر است

فرایند پیشرفت‌تان را بررسی و تحلیل کنید

هنگامی که صحبت از استراتژی بازاریابی در اینستاگرام به میان می‌آید، باید بدانید که شما همیشه در حال تجربه، یادگیری و بهینه‌سازی محتوای‌تان هستید.

صرف وقت و منابع برای محتوایی که به اهداف خود نرسد، بیهوده است؛ بنابراین هنگام تدوین استراتژی بازاریابی در اینستاگرام، حتماً معیارهایی که به شما کمک می‌کنند محتوای تان را ارزیابی کنید را نیز در نظر بگیرید.

ابزارهایی نیز در این زمینه وجود دارند که به شما در ارزیابی عملکردتان کمک می‌کنند. مثل Instagram Insights یا Hopper HQ Analytics. در مرور زمان پست‌های تان را دائماً بررسی کنید و پست‌هایی که بیشترین موفقیت را داشته‌اند را پیدا کنید.

زمانی که موفق‌ترین پست‌های تان را پیدا کنید، می‌توانید متوجه شوید که مخاطبین شما چه چیزی می‌خواهند.

برای مثال، اگر می‌بینید که پست‌هایی که از پشت صحنه‌هایی که با همکاران‌تان دارید اینگیجمنت بیشتری دارند و امکان گفتگو با مخاطبان‌تان را بیشتر به شما می‌دهند، آن‌ها را در اولویت قرار دهید. برای این مرحله حسابی وقت بگذارید! چرا که به‌طور قطع یکی از مهم‌ترین مراحل بازاریابی اثربخش در اینستاگرام است.

بخوانید:
پادکست کسب و کار
تیک آبی اینستاگرام

اینستاگرام مارکتینگ چه اشتباهاتی را نادیده نمی گیرد؟

دوری از اشتباهات در اینستاگرام مارکتینگ

خوب است اگر بدانید که برندهایی که به بازاریابی و تبلیغات در اینستاگرام می‌پردازند، چه اشتباهاتی مرتکب می‌شوند.

برای موفقیت استراتژی بازاریابی اینستاگرام، کافی نیست که فقط کارهای صحیح را انجام بدهید. بلکه بازاریابی اثربخش در اینستاگرام زمانی اتفاق می‌افتد که کارهای اشتباه را انجام نمی‌دهید! چند مورد از عوامل شکست استراتژی بازاریابی اینستاگرام را در ادامه ذکر می‌کنیم:

بهینه‌سازی نکردن بیو اینستاگرام

مهم نیست که صفحه شما شخصی است یا کاری. در هر حال، قسمت «بیو» در اینستاگرام برای شما مثل یک پیام خوش آمد گویی، یک بیزینس کارت، و یکی از اولین عوامل جذب مخاطب در پیج شما است! بیو در واقع فرصتی است که می‌توانید از طریق آن تأثیر اولیه بسیار خوبی بر روی مخاطبان‌تان بگذارید.

یک بیو موفق، حداقل از دو مورد از معیارهای زیر برخوردار است:

  • نه تنها بیزینس تان را تعریف می‌کند، بلکه نشانگر ارزش‌ها و مأموریت بیزینس‌تان نیز هست.
  • از کلمات کلیدی که مردم ممکن است استفاده کنند، در آن استفاده شده‌است.
  • با مخاطبان هدف، از طریق لحن گفتار و استایلی که آن مخاطب می‌پسندد صحبت می‌کند.
  • از @ یا # در آن استفاده شده‌است تا خواننده را به پست‌ها، کمپین‌ها یا پروفایل‌های مربوط دیگر هدایت کند.
  • استفاده نادرست از هشتگ

استفاده از هشتگ برای دستیابی به مخاطبین بیشتر، بسیار ضروری است. اما اگر هشتگ‌های درستی انتخاب نکنید، به سابقه‌تان لطمه خواهید زد. هرچند هیچ فرمول جهانی برای استفاده از هشتگ وجود ندارد، اما ۳ اشتباه اساسی را می‌توان در این مورد به قطعیت نام برد:

  • استفاده بیش از حد از هشتگ
  • غلط املایی در هشتگ
  • تحقیق نکردن در مورد هشتگ‌ها

حال، بیایید در مورد هر کدام از این موارد صحبت کنیم:

استفاده بیش از حد از هشتگ

استفاده بیش از اندازه از هشتگ، در واقع اتفاقی رایج است که تأثیر منفی بر روی بازاریابی اثربخش در اینستاگرام دارد.

برخی برندها فکر می‌کنند هرچه از هشتگ‌های بیشتری استفاده کنند، به مخاطبان بیشتری دست پیدا خواهند کرد.

در حالی که با استفاده بیش از اندازه از هشتگ‌ها در یک پست، ممکن است به دیدی که مخاطبان از شما دارند لطمه وارد شود. چرا که ممکن است مخاطبان به چشم «اسپم» به آن نگاه کنند.

سؤال این است که از چه تعداد هشتگ باید در پست‌ها استفاده کرد؟ استفاده از ۳–۴ هشتگ می‌تواند نقطه شروع مناسبی برای شما باشد. اما اگر از نظرتان ضروری است، می‌توانید کمی تعداد آن را بیشتر کنید.

تحقیقات نشان می‌دهند که پروفایل‌هایی که بین 5K تا 10K فالوور دارند، بهتر است از ۵ هشتگ استفاده کنند. پروفایل‌هایی که کمتر از 5K فالوور دارند، بهتر است از ۶ هشتگ استفاده کنند. انتخاب هشتگ درست می‌تواند برای شما افزایش ریچ را به دنبال داشته باشد. این افزایش ریچ یعنی افزایش دیده‌شدن و در نتیجه آن، افزایش فروش خواهد بود.

چطور باید از هشتگ‌های غیر ضروری پرهیز کرد؟ از کلمات کلیدی که به‌طور مستقیم به محصول یا خدمات شما مربوط نیستند استفاده نکنید. علاوه بر این، برخی تاز برندها خصوصیات محصولات‌شان را در هشتگ‌ها توصیف می‌کنند. در حالی که توصیف خصوصیات محصول یا خدمات‌شان در کپشن، انتخاب بسیار بهتری است.

  • هشتگ‌هایی با غلط املایی

قبل از آپلود کردن پست، حتماً هشتگ‌های تان را چند بار چک کنید. حتی یک غلط املایی در هشتگ‌ها می‌تواند اشتباه بزرگی برای شما باشد! چرا که ممکن است باعث شود که در چشم مختاطبان‌تان غیر حرفه ای و بی دقت به نظر برسید. البته این موضوع فقط در مورد هشتگ‌ها صدق نمی‌کند. در کل محتوای‌تان باید به این موضوع دقت داشته باشید.

  • تحقیق در مورد هشتگ

هشتگ‌ها هم مثل کلمات کلیدی، به تحقیقات نیاز دارند. برای بازاریابی اثربخش در اینستاگرام، هشتگ‌ها را نباید بر اساس شانس و اقبال انتخاب کنید. نمی‌توانید بدون تحقیق یک هشتگ انتخاب کنید و امیدوار باشید که موفق از آب در بیاید. از ابزارهای یافتن هشتگ در اینستاگرام مثل Hashtagset استفاده کنید تا بهترین هشتگ‌ها را در زمینه کاری خود پیدا کنید. همچنین، می‌توانید تحقیق کنید که رقبایتان از چه هشتگ‌هایی استفاده می‌کنند.

بیش از حد صحبت کردن در مورد محصول و برندتان

برخی افراد فکر می‌کنند اگر پشت سر هم پست‌هایی بگذارند و در تمام آن‌ها در مورد محصول توضیح بدهند، به مشتریان بالقوه حق انتخاب بیشتری داده‌اند. در حقیقت، صفحه اینستاگرام شما نباید مثل یک کارخانه محصولات به نظر برسد. بسیاری افراد با دیدن چنین صحنه ای، صفحه را ترک می‌کنند.

remembering در اینستاگرام چیست? اینجا بخوانید

نداشتن برنامه مشخص برای تولید محتوا

در دهه پیش، تحقیقات نشان می‌داد که هر چه بیشتر پست بگذارید، اینگیجمنت بالاتری خواهید داشت. اما تحقیقات جدیدتر، این نظریه را زیر سؤال می‌برد.

برای موفق شدن در اینستاگرام، نباید بیش از اندازه پست بگذارید. در حقیقت، پست‌های شما باید در ضرب آهنگ منظم، یعنی در واقع در طی فواصل زمانی منظم، منتشر شوند.

تصمیم‌گیری در مورد این فواصل زمانی، باید از طریق تحقیق انجام شود. همچنین، باید به یاد داشته باشید که اینگیجمنت، تنها عاملی نیست که در این زمینه باید مد نظر گرفته شود.

اگر اشتراک گذاری پست‌های زیاد باعث افزایش اینگیجمنت شما نمی‌شود، اما در هر حال وقت و منابع زیادی از شما می‌گیرد، پس باید پست‌های کمتری منتشر کنید.

از طرف دیگر، اگر فرضاً شما یک کمپانی بزرگ دارید که منابع کافی برای منتشر کردن پست‌هایی با اینگیجمنت بالا به صورت روزانه را دارد، پس می‌توانید به این استراتژی ادامه دهید!

در واقع برای موفقیت بازاریابی و تبلیغات در اینستاگرام، باید به دنبال تعادلی بین کمیت و کیفیت باشید. به اینگیجمنت پست‌های تان توجه کنید تا بدانید که چه زمانی باید تغییری در روندتان ایجاد کنید.

مطلب پیشنهادی: پنهان كردن فالوورها در اينستاگرام

بازی کردن با مخاطب!

نه، منظور بازی و مسابقه‌هایی که در استوری برای مخاطبان‌تان می‌گذارید نیست! بلکه منظور فالو و آنفالو کردن‌های مرتب، گذاشتن کامنت اسپم، خریدن فالوور و کارهایی از این دست است!

این موضوعات نه تنها بر خلاف مقررات اینستاگرام هستند، بلکه وقت شما را نیز تلف خواهند کرد. به علاوه، باعث می‌شوند که وجه خوبی در نزد مخاطبان‌تان نداشته باشید و در نتیجه، آنها با شما ارتباط برقرار نکنند.

شاید به نظر برسد که خرید فالوور یا لایک، راهی سریع برای رشد پیج‌تان است! اما در دراز مدت، این موضوع فقط به شما صدمه وارد خواهد کرد؛ بنابراین برای بازاریابی اثربخش در اینستاگرام ضروری است که این موضوعات را فراموش کنید.

بهترین راه برای بازاریابی و تبلیغات در اینستاگرام این است که بر روی رشد «طبیعی» اکانت‌تان تمرکز کنید.

انتشار تصاویر بی کیفیت

شاید به نظر پیش پا افتاده به نظر برسد، اما این اشتباه هنگام بازاریابی و تبلیغات در اینستاگرام به وفور رخ می‌دهد! هشتگ‌ها، برقراری ارتباط با مخاطبین و … تنها وقتی به خوبی عمل خواهند کرد که شما محتوای خوب منتشر کنید.

به یاد داشته باشید که اینستاگرام، یک پلتفرم بصری است. علاوه بر این، دلیل اصلی که مخاطبان شما را فالو می‌کنند، محتوای شما است؛ بنابراین برای بازاریابی اثربخش در اینستاگرام تصاویری که منتشر می‌کنید عاملی حیاتی هستند.

چطور هنگام بازاریابی و تبلیغات در اینستاگرام از این اشتباه دوری کنید؟

  • تصاویرتان را در طول روز عکس برداری کنید (هنگام طلوع خورشید و غروب خورشید بهترین مواقع هستند)
  • بعد از غروب خورشید تصویر برداری نکنید.
  • در نور مستقیم خورشید عکس برداری نکنید.
  • در نور طبیعی عکس برداری کنید (اگر در محیط بسته عکس می‌گیرید، بهتر است این کار را جلوی پنجره انجام بدهید)

درمورد فن پیج مارکتینگ چه می دانید؟

نتیجه‌گیری

اینستاگرام آمده‌است که بماند! بنابراین از طریق بازاریابی اثربخش در اینستاگرام، از این پلتفرم به بهترین شکل برای گسترش برندتان استفاده کنید. زیاد از حد نگران اشتباه کردن نباشید! تنها کافی است که برای هر پستی که می‌خواهید منتشر کنید، این مقاله را چک کنید و اگر اشتباهی مرتکب شده‌اید، بلافاصله آن را برطرف کنید.

همچنین بخوانید:
لینکدین چیست
لایک استوری اینستاگرام
تنظیمات اینستاگرام

سوالات متداول

بازاریابی اینستاگرام یا اینستاگرام مارکتینگ چیست؟

بازاریابی اینستاگرام زمانی اتفاق می افتد که از اینستاگرام برای افزایش آگاهی از برند و عرضه محصولات یا خدمات بهره برداری کنید. اینستاگرام مارکتینگ فرصتی فراهم می آورد که برند خود را بسازید و به روشی شخصی با فالوورها ارتباط برقرار کنید.

چرا بازاریابی در اینستاگرام اهمیت دارد؟

اینستاگرام بیش از یک میلیارد کاربر فعال را در یک بستر گرد هم آورده و فضایی بی رقیب برای کارآفرینان و صاحبان کسب و کارهای کوچک و بزرگ فراهم کرده است. اینستاگرام به رشد ارگانیک گروه های حقیقی و حقوقی با هر هدفی کمک می کند.

5/5 - (1 امتیاز)

موضوع مرتبط

پیشنهاد میکنیم این مقالات را هم بخوانید

6 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • سلام. تقریبا اکثر پیج های فروشگاهی که با دایان کار می کنند تولید محتوا نمی کنند و فقط محصول بارگزاری می کنند.اکثر پیج های فروشگاهی هم البته همین طور هستند خیلی کم دیده میشه پیج های که محتوا داخل پیج قرار داده باشند.

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      بله چون سیستم کاری دایان به این شکل است که 0 تا 100 محتوا رو در اختیار کاربران میذاره، در نتیجه اکثرا محتوایی تولید نمیکنند. اما پیج هایی که خیلی خوب در اینستاگرام در حال فعالیت هستند، خودشون هم تولید محتوا انجام میدن و همچنین با استراتژی جلو میرن

      پاسخ
  • سجاد مقدم
    آذر 5, 1400 2:07 ب.ظ

    ویدئو به خوبی مطلب رو ادا کرد بیشتر ویدئو بذارین لطفا

    پاسخ
  • باربد هاشم زاده
    دی 19, 1400 2:20 ب.ظ

    سلام وقتتوون بخیر
    اینستاگرام مارکتینگ برای چه کسب و کارهایی مفید هست؟ بطور خلاصه میشه بگین؟

    پاسخ
  • سلام خیلی ویدیو خوبی گذاشته بودین دمتون گرم عالی بود

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست