بلاک کردن فرد در لینکدین چگونه انجام می شود؟ از کجا بفهمیم در لینکدین بلاک شدیم؟ چه روش هایی برای «رفع بلاک در لینکدین» وجود دارد؟ اگر به دنبال پاسخ این سوال ها هستید، تا پایان این مقاله از دایان افیلیت که در حوزه همکاری در فروش فعالیت دارد همراه ما باشید تا بدانید به چه علت یک اکانت را باید بلاک کرد و لزوم آن در چیست. در ادامه با نحوه بلاک کردن فرد در لینکدین با راهنمای گام به گام تصویری و همچنین روش های آن در لینکدین آشنا خواهید شد.
PDF نحوه بلاک کردن فرد در لینکدین را همین الان با یک کلیک دانلود کنید!
دلایل بلاک کردن در لینکدین
بلاک کردن در لینکدین برخلاف تصور کار دشواری نیست و به سادگی می توانید از طریق گوشی همراه، لپ تاپ یا سیستم شخصی آن را انجام دهید. این موضوع با توجه به افزایش محبوبیت و گسترش لینکدین، اهمیت زیادی پیدا کرده است.
LinkedIn فرصت مناسبی را برای دانشجوها و پژوهشگرها فراهم ساخته تا با ارائه رزومه تحصیلی و کاری خود، موقعیت های مناسب تحصیلی و شغلی را پیدا کنند. همچنین این شبکه برای معرفی خدمات و محصولات هر کسب و کار اینترنتی نیز، بستر بسیار مناسبی محسوب می شود. به همین دلیل بسیاری از بیزینس های آنلاین معتبر در LinkedIn فعالیت گسترده ای دارند و از طریق این شبکه نیروهای زبده و مناسب را هم جذب می کنند.
هدف بلاک کردن در لینکدین، عموماً محدودسازی فعالیت اکانت هایی است که از این بستر برای بازاریابی سنتی و فروش محصولات خود استفاده می کنند. البته باید به این موضوع توجه داشت که فعالیت مناسب در LinkedIn می تواند به ارتقا سئو صفحه کسب و کار در موتور جستجوی گوگل کمک کند که این موضوع در بازاریابی موتورهای جستجو، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
کسب درآمد از آپارات، شدنیه؟ آموزش 0 تا 100 درآمدزایی از Aparat را با یک کلیک ببینید!
اهمیت لزوم بلاک کردن در لینکدین
استفاده از LinkedIn بر روی گوشی موبایل، نسبت به دسکتاپ و کامپیوتر، متداول تر است. برای دانلود این اپلیکیشن، باید ترجیحاً به گوگل پلی مراجعه نمایید و نسخه معتبر آن را دانلود کنید. بعد از نصب برنامه و ساخت پروفایل، می توانید اکانت خود را با نوشتن کامل سوابق تحصیلی، سوابق کاری، علایق، مهارت ها، افتخارات، مقاله های منتشر شده و… کامل کنید.
بعد از ارتقا اکانت، می توانید با دوستان و افراد مختلف ارتباط برقرار کنید و تعداد Connection خود را بالا ببرید. این اتفاق یک جنبه مثبت و یک جنبه منفی دارد. جنبه مثبت آن، آشنایی با افراد مجرب و تحصیل کرده و همچنین معرفی رزومه کاری و تحصیلی به آن ها است. اما جنبه منفی این اتفاق، هجوم اکانت های سودجو برای بازاریابی های پیش پا افتاده است که باید آن ها را بلاک کنید.
معمولاً پروفایل های سودجو با ارسال پیام در قسمت Message برای شما مزاحمت ایجاد می کنند. شبکه LinkedIn برای کسب درآمد، بستر مناسبی محسوب می شود، اما این درآمدزایی باید از طریق ارائه کامل رزومه شغلی، تحصیلی و پیدا کردن موقعیت های مناسب باشد.
اگر کاربر لینکدین هستید، این مطلب نیز به کارتان می آید: آدرس پروفایل لینکدین چیست و چطور می توان آن را تغییر داد؟
نحوه بلاک کردن در لینکدین
برای «بلاک کردن در لینکدین» با توجه به پلتفرم مورد استفاده، روش های مختلفی وجود دارد که در ادامه آن ها را تشریح می کنیم.
بلاک کردن در لینکدین با موبایل
- برای انجام این کار ابتدا باید وارد نرم افزار LinkedIn شوید و وارد پروفایل شخص مورد نظر شوید. در قسمت پروفایل در سمت راست صفحه، روی آیکون سه نقطه افقی بزنید.
- با انجام این کار، گزینه های متعددی پیش روی شما خواهد بود که باید گزینه Report or block را انتخاب نمایید.
- در ادامه منویی برای شما باز خواهد شد که باید گزینه آخر که به معنای بلاک و مسدود کردن صفحه مدنظر است، انتخاب کنید.
- در انتها، شبکه مجدد از شما در خصوص بلاک پروفایل انتخابی، سوال می پرسد که باید نوار آبی رنگ با نوشته block را لمس کنید تا پروسه تکمیل شود.
سیستم شخصی و لپتاپ
لینکدین از طریق مرورگرهای مختلف مثل فایرفاکس، کروم و… قابل دسترس است و به سادگی می توانید با استفاده از این مرورگرها وارد پروفایل خود شوید. بعد از ورود به پروفایل، باید مانند حالت قبل، به صفحه شخص مدنظر بروید و این بار روی قسمت more کلیک کنید.
- پنجره ای برای شما باز خواهد شد که شامل گزینه های مختلف از جمله Report/block است که باید روی گزینه block کلیک کنید.
- در انتها آن را تایید کنید تا اکانت آن شخص برای شما مسدود شود.
نکته قابل توجه در خصوص اکانت های Spam در LinkedIn این است که هرکاری که شما انجام دهید، بلافاصله برایتان پیام می فرستند. معمولاً صاحبان این اکانت ها از کشورهایی هستند که هیچ آشنایی با مفاهیم عمیق مارکتینگ مثل آمیخته بازاریابی ندارند و صرفا تیری در تاریکی می فرستند تا شاید ثمری برایشان داشته باشد.
نکات مهم برای مسدودسازی در LinkedIn
- زمانی که شما اکانتی را در LinkedIn مسدود کنید، آن اکانت نمی تواند دیگر برایتان پیام بفرستد و ارتباطی با شما برقرار کند.
- در صورتی که قصد بلاک کردن اکانت های دیگر را ندارید، می توانید در پروفایل خود محدودیت ایجاد کنید تا صرفاً بخش های مشخصی از آن برای دیگران قابل مشاهده باشد. این محدودیت ها می تواند شامل عکس، قسمت مشخصات و سوابق تحصیلی، شغلی و… باشد.
- در صورت مسدودسازی هر پروفایلی، آن account از قسمت connection حذف می شود، اما می توانید با فالو کردن افراد دیگر، مجدد connection خود را ارتقا دهید.
روش های آن بلاک کردن در لینکدین
اگر از بلاک کردن در لینکدین پشیمان شدید و می خواهید مجدد صفحه مورد نظر را در ارتباطات خود داشته باشید، جهت رفع بلاک در لینکدین باید مراحل زیر را طی کنید.
- ابتدا باید وارد اکانت خود شوید و روی گزینه Settings & privacy کلیک نمایید.
- در پنجره باز شده، آپشن Visibility را انتخاب کنید.
- در ادامه باید در منو Visibility of your profile & network، آپشن blocking را بزنید.
- در این حالت، پنجره ای باز خواهد شد که شامل لیست اکانت هایی است که شما قبلاً آن ها را مسدود کرده اید.
- بعد از باز شدن پنجره، ابتدا باید هر کاربری که قصد Unblock کردن آن را دارید انتخاب کنید و نوار Unblock بغل آن را فشار دهید.
- اگر بعد از این اتفاق، از شما رمز عبور خواسته شد، باید آن را وارد کنید و Unblock member را فشار دهید.
از کجا بفهمیم در لینکدین بلاک شدیم؟
اگر شما از سوی اکانتی در LinkedIn مسدود شوید، دیگر نمی توانید با وی ارتباط برقرار کنید و پیامی بفرستید. همچنین نمی توانید پست ها، مقالات و پوزیشن های فرد مورد نظر را ببینید. در صورتی که قبلا می توانستید پست ها و عکس های یک اکانت را ببینید؛ اما در حال حاضر این شرایط برای شما وجود ندارد، حتما از طرف آن شخص بلاک شده اید.
محدودیت های LinkedIn
طبق آمارهای منتشر شده، حدود 690 میلیون اکانت از کشورها، فرهنگ ها، تحصیلات و شغل های مختلف در LinkedIn فعال هستند. این شبکه یک مرجع عالی برای بسیاری از کسب و کارها محسوب می گردد تا مانند روش های اینستاگرام مارکتینگ و تلگرام مارکتینگ، از این شبکه نیز برای بازاریابی اصولی، پیدا کردن مشتری و نیروهای مناسب استفاده کرد.
زمانی که شما در شبکه LinkedIn ثبت نام می کنید، قوانینی را می پذیرید که باید براساس آن فعالیت کنید. طراحان این شبکه، نسبت به هک و دست کاری حساب های کاری بسیار حساس هستند، به طوری که حتی الامکان از فعالیت ربات ها و نرم افزارها جلوگیری نمایند.
به طور مثال وقتی اکانتی، پیام های متوالی برای حساب های دیگر بفرستد و فعالیت عجیبی از خود نشان دهد، LinkedIn آن را مسدود می کند. این موضوع برای افراد تازه کاری که نسبت به تکنیک های انواع بازاریابی آشنا نیستند و خیلی سطحی برای همه پیام ارسال می کنند، خبر ناگواری است.
LinkedIn نسبت به نگارش غیر عادی نام کاربری، مسائل نژادپرستانه، توهین به زبان های مختلف و همچنین تبلیغات و پست های با مضامین خلاف عرف و جنایتکارانه، به شدت برخورد می کند و هر کاربری نیز می تواند این موضوعات را گزارش دهد.
نحوه ارسال رزومه در لینکدین بصورت حرفه ای
جمع بندی
در این مقاله تلاش شد تا روش های بلاک کردن در لینکدین بیان گردد و به پرسش «از کجا بفهمیم در لینکدین بلاک شدیم» پاسخ داده شود. همچنین روش های رفع بلاک در لینکدین نیز گفته شد تا با استفاده از آن بتوانید اکانت های مختلف را از این حالت خارج کنید. در ادامه با محدودیت های لینکدین آشنا شدید و متوجه شدید که این رسانه به چه فعالیت هایی حساس است. اگر مواردی را می دانستید که ما در این مقاله نیاورده ایم، حتما برای ما کامنت کنید!
سوالات متداول
معمولاً اکانت های مزاحم که دائماً پیام های تبلیغاتی ارسال می کنند، بیشتر در معرض block قرار دارند.
بله، شما می توانید هر اکانتی که قبلا مسدود کرده اید را در از لیست block خود خارج نمایید و مجدد ارتباط عادی را با آن برقرار سازید.
3 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
اپشن بلاک کردنو عجیب دوس دارم
سلام ببخشید اگه کاربری رو بلاک کنیم می تونه پروفایلمون رو ببینن؟
سلام اگر فرد با پروفایل دیگری شما رو سرچ کند بله می تواند پروفایل شما را ببیند.