می‌دانید دیجیتال مارکتینگ چیست؟ آیا میدانید که بهترین دیجیتال مارکترها از چه ابزاری استفاده می‌کنند؟ در این مطلب می‌خواهیم ابتدا توضیحی مختصری در مورد بازاریابی دیجیتال و سپس به معرفی ابزارهای دیجیتال مارکتینگ آن بپردازیم.

دیجیتال مارکتینگ چیست؟

می‌خواهم توصیفی از Neil Patel، دیجیتال مارکتر معروفی که در دنیا جزء ۱۰ نفر برتر است، در مورد دیجیتال مارکتینگ چیست، بیان کنیم:

او می‌گوید دیجیتال مارکتینگ به هر بازاریابی خدمات یا محصولات گفته می‌شود، که از دستگاه‌های الکترونیکی برای انجام آن استفاده می‌شود.

در واقع بازاریابی دیجیتال این امکان را برای شرکت‌های کوچک به وجود می‌آورد که بتوانند از طریق اینترنت مشتری‌های زیادی را به سمت سایت خود بکشانند.

تفاوتی که بازاریابی دیجیتال با بازاریابی سنتی دارد؛ در نحوه دسترسی به مشتریان است.

یکی از دلایلی که این صنعت را بسیار گسترده کرده‌است همین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ هستند. ما لیستی از بهترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ را تهیه کرده‌ایم که از طریق آن‌ها می‌توان به یک استراتژی بازاریابی دیجیتال درست رسید و برنامه بازاریابی خود را پیش برد.

حتما بخوانید: ریتنشن مارکتینگ

انواع ابزارهای دیجیتال مارکتینگ چیست؟

این ابزارها در ۵ بخش زیر دسته‌بندی می‌شوند:

  • ابزارهای ایمیل مارکتینگ
  • ابزارهای شبکه‌های اجتماعی
  • ابزارهای تولید محتوا
  • ابزارهای تجزیه و تحلیل
  • ابزارهای سئو و بهینه‌سازی سایت

ابزارهای ایمیل مارکتینگ

ابزارهای ایمیل مارکتینگ

ایمیل مارکتینگ یک معامله پر سود برای دیجیتال مارکتینگ است. این استراتژی یکی از راهکارهای پر سود برای تمامی مشاغل است. استفاده کردن از ایمیل برای ارسال خبرنامه‌ها یا پشتیبانی محصولات و خدمات یکی از بهترین راهکارها برای حفظ و ایجاد ارتباط با مشتریان است.

به جای اینکه خودتان کدنویسی کنید و یک ساختار ایمیلی تشکیل دهید یا یک سیستم ارسال انبوه ایمیل راه اندازی کنید؛ بهتر است از سیستم‌های ایمیل مارکتینگ استفاده کنید.

در این مقاله ما سعی کرده‌ایم ابزارهایی را به شما معرفی کنیم که تماماً در ایران قابل دسترس هستند.

بله همان‌طور که حدس زدید برخی ابزارها ایران را تحریم کرده‌اند و ما نمی‌توانیم از خدمات آن‌ها استفاده کنیم. اما نگران نباشید تمامی ابزارهای زیر توسط تیم دایان افیلیت تست و بررسی شده‌اند.

میل چیمپ (Mailchimp)

یکی از بهترین ابزارها برای ایمیل مارکتینگ پلن استفاده از سیستم میل چیمپ است.

برای استفاده از این سرویس هم می‌توان به صورت رایگان از آن استفاده کرد و هم نسخه پریمیوم و پولی آن را استفاده کرد.

با این ابزار در یک زمانبندی مشخص و به صورت خودکار می‌توان برای مشتریان ایمیل ارسال کرد. همچنین با استفاده کردن از بخش تجزیه و تحلیل این سرویس می‌توان استراتژی خود را طبق نیاز و خصوصیات مشتری طراحی کرد.

طبق آماری که نیل پتل ارائه کرده‌است از هر ۱۰ بازاریاب ۸نفر آن‌ها از سرویس‌های ایمیل مارکتینگ برای پیشبرد استراتژِی‌های بازاریابی دیجیتال خود بهره می‌برند.

MailChimp با بیش از ۱۲ میلیون مشتری یکی از بهترین و برترین سرویس‌های بازاریابی دیجیتال به‌شمار می‌رود. گرچه ابزارهای دیگری نیز هستند که می‌توان از آن‌ها استفاده کرد اما به دلایلی که در زیر مطرح می‌کنم بهترین ابزار همین میل چیمپ است.

  • از سال ۲۰۰۱ شروع به فعالیت کرده‌است. این یعنی زمانی که بسیاری از شرکت‌ها اصلاً از ایمیل برای بازاریابی استفاده نمی‌کردند.
  • پشتیبانی قوی، که باعث می‌شود به سرعت مشکل خود را برطرف کنید.
  • برای کسانی که کمتر از ۲۰۰۰ مشتری و در ماه بیش از ۱۲۰۰۰ ایمیل ارسال می‌کنند، رایگان است.

در ابتدا که کسب و کارتان را شروع کردید احتمالاً بیشتر از ۲۰۰۰ مشتری نخواهید داشت پس امکاناتی که در سرویس رایگان به شما داده می‌شود برای بازاریابی ایمیلی شما مناسب است.

Mailer Lite

این سرویس قبلاً توسط نمایندگی که در ایران داشت جزء برترین سرویس‌ها برای ایرانیان بود اما الان نمایندگی ندارد و صرفاً با همان امکاناتی که روی سایت قرار گرفته می‌توان از آن استفاده کرد.

میلرلایت در اکانت رایگان خود اجازه داشتن ۱۰۰۰ مخاطب و ارسال کردن ۱۲۰۰۰ ایمیل در ماه را می‌دهد. برای بهره بردن از بقیه امکانات و داشتن یک شبکه گسترده‌تر از مشتریان می‌توان اکانت‌های پریمیوم آن را تهیه کرد.

Emma

اما (Emma) مخفف Email Marketing است.

بستری که علاوه بر امکان دستیابی به مشتریان از طریق ایمیل، خدمات بهتر و بیشتری هم دارد که می‌توان به مشتریان ارائه کرد.

بیشترین کاربردی که این سرویس دارد، برای درک رفتار مشتری است. از دیگر امکانات این ابزار می‌توان به انجام A/B تست اشاره کرد چون با استفاده کردن از این ابزار برای هر ایمیل قابلیت ارسال چند پیام متفاوت را داریم.

نجوا

از این سرویس برای ارسال پوش نوتیفیکیشن‌ها و ایمیل‌های انبوه استفاده می‌شود.

قابلیت‌های این سرویس هم در حد سرویس‌های خارجی است. در سرویس رایگان امکان ارسال ۳۰۰۰ ایمیل در ماه را دارید و برای خرید سرویس‌های پیشرفته‌تر با صرف هزینه‌ای امکان پذیر است.

ابزارهای دیجیتال مارکتینگ در بخش ایمیل مارکتینگ تماماً در ایران هم کاربرد دارند و بدون محدودیت می‌توان از آن‌ها استفاده کرد.

ابزارهای بازاریابی شبکه‌های اجتماعی

ابزارهای بازاریابی شبکه های اجتماعی

شبکه‌های اجتماعی یکی از راه‌های تولید نوآوری در کسب مهارت‌های دیجیتال مارکتینگ است.

داشتن ابزاری برای مدیریت شبکه‌های اجتماعی تفاوت زیادی میان شما و رقیبان ایجاد می‌کند. برخی از این شبکه‌ها خودشان سرویس‌هایی برای مدیریت دارند؛ به‌طور مثال فیسبوک در Creatorstudio امکان زمانبندی پست‌ها و مدیریت شبکه‌های اجتماعی خود را دارد. اما استفاده از این ابزارها امکانات بیشتری را در اختیار شما می‌گذارد تا کمپین قوی‌تر و بهتری را برای بازاریابی خود داشته باشید.

Nanigans

این پلتفرم برای مدیریت صفحه فیسبوک طراحی شده‌است. البته که می‌توان از این ابزار برای مدیریت شبکه‌های اجتماعی توییتر و اینستاگرام هم استفاده کرد اما بیشتر برای بازاریابی با استفاده از فیسبوک طراحی شده‌است. اگر دنبال داده‌های دقیق تری از کاربرانتان هستید می‌توان از این ابزار استفاده کنید.

Buffer

اگر شما هم دنبال این هستید که با توجه به اهمیت دیجیتال مارکتینگ بتوانید از رقبا عقب نمانید و محتوا را درست در یک زمانبندی مشخص در شبکه‌های اجتماعی خود منتشر کنید بافر یک انتخاب درست و ایده‌آل است.

در سیستم مدیریتی بافر امکان ویرایش تصاویر و به اشتراک گذاری آن وجود دارد. همان‌طور که اشاره کردم بافر از شبکه‌های اجتماعی مثل فیسبوک، اینستاگرام، توییتر، لینکدین و پینترست پشتیبانی می‌کند. کافیست زمان ارسال پست را تنظیم کنید و با خیالی آسوده به کارهای روزمره خود برسید بافر تولید محتوا را برای شما انجام می‌دهد.

Hootsuite

این ابزار هم کاری مشابه بافر انجام می‌دهد و کافیست بعد از ثبت نام و شناسایی صفحه خود در شبکه‌های اجتماعی پست خود را زمانبندی کرده و منتظر به اشتراک گذاری آن باشید.

Facebook Creator Studio

این یکی از ابزارهای مهم در دیجیتال مارکتینگ است.

پیش آمده که افراد چندان تمایلی به استفاده از سرویس‌های جانبی برای مدیریت شبکه‌های اجتماعی خود ندارند. یا بعضاً دیده شده که شبکه اجتماعی مثل اینستاگرام پیج‌هایی که از ربات‌های دیگر برای مدیریت پیج‌شان استفاده می‌کنند را جریمه می‌کند.

از این رو فیسبوک که مالک اینستاگرام است سرویسی را طراحی کرده که با استفاده از آن می‌توان به صورت رایگان از تمامی امکانات از قبیل زمانبندی پست‌ها آنالیز کاربران و … استفاده کرد.

شاید بهترین مزیت این ابزار نسبت به رقبای خود رایگان بودن آن است. قبلاً مقاله‌ای در مورد تفاوت دیجیتال مارکتینگ و نتورک مارکتینگ منتشر کرده‌ایم که توصیه می‌کنم حتماً مطالعه کنید.

Sendible

یکی از برترین ابزارهایی که برای دیجیتال مارکترها وجود دارد Sendible است. جالب است بدانید در زمانی که از این ابزار استفاده می‌کنید دیگر نیاز به یک آنالیزور ندارید و تمام کارهای آنالیز و مدیریت شبکه‌های اجتماعی خود را می‌توان با استفاده از این ابزار پیاده‌سازی کرد. قطعاً تجزیه و تحلیل‌های مداوم می‌تواند روند رو به رشدی برای یک صفه اجتماعی به وجود آورد.

Biteable

شما چطور از ویدئوها سود می‌برید؟ ویدئوها یکی از بهترین روش‌ها برای تعامل کاربران است. اما تولید یک ویدئوی خوب و به ارمغان آوردن بهترین نتیجه برای آن یک کار بسیار سخت است.

در این ابزار با استفاده از قالب‌های آماده می‌توان ویدئوهای کوتاه و با کیفیت بالایی را تولید کرد. این پلتفرم به قدری ساده طراحی شده؛ شخصی که حتی اطلاعاتی در خصوص ویرایش ویدئو هم نداشته باشد می‌تواند یک ویدئوی جذاب و خارق‌العاده خلق کند.

Instasize

نوبت به یک ابزار بسیار قدرتمند برای کسانی که می‌خواهند مهارت دیجیتال مارکتینگ را با استفاده از موبایل خود بهبود ببخشند رسید. ابزاری که با کمک آن می‌توان تصاویر را در اندازه‌های متفاوت تنظیم کرد.

افکت‌های جذابی به آن‌ها داد و از کلاژهای متفاوتی برای زیباتر نمایان شدن آن‌ها استفاده کرد. ابزاری که مرتب در حال به روز رسانی است و ویژگی‌های جدید همواره به آن اضافه می‌شود.

ابزارهای تولید محتوا

ابزارهای تولید محتوا

یکی از اصلی‌ترین و بهترین ابزارهایی که نقشه راه دیجیتال مارکتینگ را هموار می‌کند تولید محتوا است. رکن اصلی بازاریابی دیجیتال محتوا است. زمانی که محتوایی را در اینترنت منتشر می‌کنید دو چیز اهمیت دارد: یکی ایجاد و دیگری نظارت. ابزارهایی که معرفی می‌کنیم برای کمک به بازاریابی محتوایی شما ساخته شده‌اند.

Landscape

برای اینکه بتوانیم یک محتوای تأثیر گذار به کاربر نمایش دهیم به المان‌هایی بیشتر از متن نیاز داریم.

تصاویر به یک از چالش‌ها برای بازاریابان تبدیل شده‌است؛ کما اینکه بعضی از آن‌ها تجربه کارهای گرافیکی را ندارند و حالا باید دست به خلق تصاویری جذاب بزنند.

این ابزار بیشتر برای طراحی تصاویری در مقیاس‌های مناسب برای انتشار در شبکه‌های اجتماعی یا وب‌سایت‌ها است. ابزاری به شدت کاربردی برای آن‌هایی که نمی‌خواهند درگیر دست و پنجه نرم کردن با نرم‌افزارهای گرافیکی شوند.

Feedly

در شرح وظایف دیجیتال مارکتینگ پیدا کردن ایده هم کار نسبتاً سختی است. با استفاده کردن از فیدلی می‌توانید منابع را به خوبی پیدا کنید و از الگوی آن‌ها ایده بگیرید و روند خود را طی کنید. البته با توجه به اهمیتی که تولید محتوا دارد پیدا کردن منابع و ادغام آن‌ها در قالب یک مقاله می‌تواند رتبه‌های بالا را نصیب شما کند.

Canva

شاید بیشتر با Canva آشنایی داشته باشید. ابزاری فوق‌العاده برای ویرایش تصاویر با امکاناتی بی نظیر. این ابزار یک نسخه وب هم دارد که در صورت لزوم می‌توان از آن هم استفاده کرد.

ابزارهای سئو و بهینه‌سازی سایت

بخش عمده‌ای از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ را سئو تشکیل می‌دهد. سئو یکی از روش های جذب مشتری اینترنتی از طریق موتورهای جستجو است. در این بخش بهترین ابزارهایی که یک سئوکار باید با آن‌ها آشنا باشد را مورد بررسی قرار داده‌ایم.

گوگل سرچ کنسول

ابزاری که توسط خود گوگل معرفی شده‌است و از طریق آن تمام اتفاقات سایت را می‌توان مورد بررسی قرار داد. با تحلیل و بررسی سرچ کنسول می‌توان رتبه خود را روی کلمات متفاوت افزایش داد و ورودی سایت را بسیار بالاتر برد. استفاده کردن از این سرویس کاملاً رایگان است.

Moz

بخش دیگری از سئو تحلیل کردن رقبا است، در این راه Moz کمک بزرگی می‌تواند به شما کند. از این ابزار برای بررسی بک لینک رقبا، تحقیق کلمات کلیدی و… استفاده می‌شود. از این سرویس می‌توان به صورت رایگان استفاده کرد اما بخش عمده امکانات این ابزار به صورت پولی است.

Semrush

کارایی ابزار Semrush تقریباً همانند سرویس Moz است. با این تفاوت که این ابزار امکانات بیشتری را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. همانند گزینه‌های قبلی بخشی از خدمات این ابزار رایگان است و برای استفاده کردن از کلیه خدمات آن باید اکانت پریمیوم آن را خریداری کرد.

Ahref

سرویس قدرتمند دیگری که برای تحلیل سایت از آن استفاده می‌شود. این ابزار هم خدمات جدیدی را ارائه می‌کند که نسبت به رقبای خود در بعضی موارد ابزار بهتری است.

Screaming Frog SEO Spider

ابزاری تخصصی برای بررسی لینک‌های داخلی و خارجی، با این ابزار می‌شود ساختار لینک دهی و لینکسازی سایت را مورد بررسی قرار داد. در نسخه رایگان امکانات محدودی در دسترس کاربران قرار دارد اما با خرید اکانت پریمیوم آن می‌توان از تمامی امکانات آن بهره برد.

افزونه Yoast SEO

اکثر سایت‌های ایرانی از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می‌کنند.

بدون شک بهترین افزونه برای کمک کردن به سئوی درست صفحات افزونه یواست است.

این افزونه برای راهنمایی سئو سایت به کمک مدیران خواهد آمد. در نسخه رایگان امکاناتی تقریباً کامل را به کاربر ارائه می‌دهد که بیشتر نیازی به نسخه پریمیوم پیدا نخواهید کرد. برای سئو، ابزارهای دیجیتال مارکتینگ زیادی وجود دارند که در اینجا بهترین‌ها را معرفی کرده‌ایم.

Lighthouse

ابزاری برای طراحان سایت و سئوکارها که از طریق آن ایرادات سایت را مورد بررسی قرار می‌دهند. این ابزار برای سئوی تکنیکال مورد استفاده قرار می‌گیرد. از طریق اکستنشن‌های مرورگر می‌توان این ابزار را نصب و فعالسازی کرد و استفاده از آن هم رایگان است.

ابزار تست اسکیما

از اسکیما برای نشانه گذاری صفحات وب استفاده می‌شود. افرادی که با این ابزار آشنایی دارند به خوبی می‌دانند که استفاده از این ابزار چقدر می‌تواند در افزایش نرخ کلیک کاربر تأثیرگذار باشد. زمانی که از این کدها در وب‌سایت خود استفاده می‌کنید می‌توانید با این ابزار تست کرد که آیا کدها به خوبی جایگذاری شده‌اند یا خیر.

Mobile Friendly Test

امروزه استفاده از گوشی‌های هوشمند به قدری بالا رفته که بیشتر جستجوهای وب از طریق این گوشی‌ها انجام می‌شود؛ بنابراین بهینه‌سازی سایت برای گوشی‌های موبایل از اهمیت بالایی برخوردار است.

از طریق ابزار معرفی شده می‌توان سایت خود را مورد بررسی قرار داد تا ببینید آیا برای موبایل هم به درستی بهینه شده‌است یا خیر.

ابزارهای ساخت لینک UTM

اگر می‌خواهید لینک‌های خود را رصد کنید و تعداد و منبع کلیک‌ها را مشخص کنید، قطعاً استفاده کردن از این ابزار می‌تواند کمک زیادی به شما کند.

لینک‌های ساخته شده توسط یو تی ام توسط ابزارهای گوگل مثل گوگل آنالیتیکس به خوبی قابل رصد است. این ابزار با اضافه کردن پارامتری به آخر لینک آن را از بقیه متمایز می‌کند و از طریق این شناسه تمام فعالیت‌ها قابل رصد است.

بیشتر بخوانید: لینک UTM چیست؟ 3 روش ساخت لینک UTM

ابزارهای تجزیه و تحلیل

برای شخصی که می‌خواهد یک دیجیتال مارکتر شود قطعاً قدرت تجزیه و تحلیل بسیار مهم است. به صورت دستی این تجزیه و تحلیل بسیار سخت است و نمی‌توان به درستی آن را انجام داد. اما اگر از ابزارها استفاده کنید این کار بسیار برای شما راحت‌تر می‌شود.

گوگل آنالیتیکس

یکی از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ بسیار قدرتمند که توسط خود گوگل معرفی شده‌است.

مهم‌ترین ابزار در کنار گوگل سرچ کنسول، گوگل آنالیتیکس است که با استفاده از آن از امکانات بیشمار و فوق‌العاده آن می‌توان بهره برد.

این ابزار تمامی نیازهای یک دیجیتال مارکتر را برطرف می‌کند؛ از نمایش تعداد ورودی‌ها از طریق موتور جستجو تا مکان جغرافیایی کاربران سایت همگی توسط این ابزار قدرتمند قابل رصد است.

گوگل تگ منیجر

تگ منیجر به نوعی مکمل گوگل آنالیتیکس است. از تگ منیجر برای شناسایی رفتار کاربر در سایت استفاده می‌شود. زمانی که از تگ منیجر استفاده می‌کنید به راحتی می‌توان تگی ایجاد کرد که کلیک‌های کاربر را بررسی کند و میزان اسکرول کردن صفحه را به نمایش بگذارد. استفاده از این سرویس کاملاً رایگان است.

Hotjar

ابزار Hotjar هم به نوعی مثل تگ منیجر کار می‌کند.

این ابزار هم برای رصد رفتار کاربر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

عمده استفاده این ابزار برای تشخیص مکان‌های پر کلیک صفحه مورد استفاده قرار می‌گیرد. نکته‌ای که در مورد ابزارهای شناسایی رفتار کاربر وجود دارد، تعیین قیف فروش است که با طراحی آن می‌توان متوجه شد که کاربران در چه مرحله‌ای از خرید منصرف می‌شوند.

این ابزار برای سایت‌های با حداکثر ۲۰۰ هزار بازدید در روز رایگان است، اما اکانت پریمیوم آن هم امکانات بیشتری در اختیار شما قرار خواهد داد.

Alexa

ابزاری جهانی برای رتبه‌بندی سایت‌ها بر اساس میزان بازدید روزانه، همچنین یک ابزار تحلیل رقبا با بهره‌گیری از ویژگی‌های پر قدرت خود. برای چک کردن رتبه سایت‌ها می‌توان به صورت رایگان از آن استفاده کرد اما برای استفاده از تمامی امکانات سایت نیاز به تهیه نسخه پولی آن ست.

similarweb

این ابزار همانند دیگر ابزارها است. در نسخه رایگان سه ماه می‌توانید از سایت خود نهایت بهره را ببرید و آمار بازدیدتان را کنترل کنید. البته که در نسخه رایگان دسترسی محدودی به امکانات آن دارید و برای استفاده از تمامی امکانات باید نسخه پولی آن را تهیه کنید.

ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی

قبل از اینکه بخواهیم محتوایی را تولید کنید باید بدانید کاربر به دنبال چه چیزی است. فهمیدن این امر تنها با استفاده کردن از ابزارهایی که در اختیارتان قرار دارد امکان‌پذیر است.

Google Keyword Planner

باز هم گوگل سرویسی را برای راحت کردن کار دیجیتال مارکترها ارائه کرده‌است. البته که این ابزار مربوط به بخش تبلیغات گوگل است اما از آن می‌توان برای تحقیق عبارات کلیدی استفاده کرد. در این پلتفرم به‌طور حدودی میزان جستجوی عبارت کلیدی توسط کاربر ارئه می‌شود.

این ابزار هم مثل بقیه ابزارهای گوگل به صورت رایگان در دسترس وبمسترها قرار گرفته‌است.

Google trend

گوگل در هر زمینه‌ای به شما کمک می‌کند.

این ابزار برای آینده نگری در حوزه فعالیت شما طراحی شده‌است.

عبارت کلیدی که در این ابزار وارد می‌کنید آمارهای جالبی به شما ارائه می‌کند؛ شاید برایتان جالب باشد که کلمات کلیدی شما بیشتر در چه شهرها یا کشورهایی جستجو می‌شوند؛ یا عبارت مورد نظر روند رو به رشدی داشته یا در حال منسوخ شدن و فراموشی است. از این ابزار دیجیتال مارکتینگ هم می‌توان به صورت رایگان استفاده کرد.

Keywordtool

ابزاری فوق‌العاده برای پیدا کردن کلمات مرتبط با حوزه فعالیت؛ تفاوت این ابزار با دیگر ابزارها در این است که زمانی که شما عبارتی را می‌خواهید وارد کنید می‌توانید در انواع شبکه‌های اجتماعی یا اشتراک ویدئو آن را مورد بررسی قرار دهید.

در نسخه رایگان به بخش محدودی از کلیدواژه‌ها دسترسی دارید اما در نسخه پولی آن می‌توان از تمامی امکانات آن بهرمند شد.

Keyword everywhere

افزونه قابل نصب در تمامی مرورگرها که از طریق جستجوهای شما کلمات کلیدی مد نظر را برای شما به نمایش می‌گذارد.

مزیت این ابزار بخش تشخیص رقابت کلمه است که تا حدودی دقیق میزان سختی رقابت در یک عبارت کلیدی را به نمایش می‌گذارد. در نسخه رایگان می‌شود از امکانات آن استفاده کرد اما مثل بقیه ابزارها با محدودیت‌هایی روبرو هستید.

ابزارهای مدیریت پروژه

برای اینکه بتوانید پروژه‌ای را مدیریت کنید حتماً و باید از ابزارهای مدیریت پروژه استفاده کنید. خصوصاً اگر بخواهید به صورت تیمی روی یک موضوع خاص کار کنید نیاز است که از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ که برای مدیریت پروژه طراحی شده‌اند استفاده کنید. بهترین و رایج‌ترین ابزار در ایران ترلو است.

ترلو

ابزاری قدرتمند و محبوب که با امکانات رایگانی که دارد جای هیچ رقیبی برای خود نمی‌گذارد. به هر تعدادی که می‌خواهید برد درست کنید و پروژه‌های خود را ساماندهی کنید.

با زدن یک کارت می‌شود یک کار را ایجاد و افرادی را در آن سهیم کرد. در بسته رایگانی این ابزار تمامی امکانات وجود دارد اما برخی مواقع که به ندرت پیش می‌آید نیازمند نسخه پریمیوم ابزار هستید که می‌توان با قیمت‌های پایینی که دارد اشتراک‌های ماهیانه دریافت کرد.

ابزارهای پشتیبانی و چت آنلاین با کاربران در سایت

هر چقدر هم که در سایت بخواهیم مخاطبان را به سمت صفحه تماس با ما بکشانیم اما افرادی هستند که به دنبال راه‌های سریع‌تری برای پاسخگویی به سوالاتشان هستند.

با استفاده از سیستم‌های چت آنلاین برای سایت می‌توان این فاصله را بسیار کمتر کرد و باعث شد که درصد فروش سایت بسیار بالاتر برود. ابزارهای دیجیتال مارکتینگی که جدای از امکان ارسال پیام برای مشتری، می‌توان انواع فایل‌ها را تا یک حجم محدود ارسال کرد.

Crisp

ابزاری محبوب در بین ایرانیان، که اگر به بسیاری از سایت‌ها اگر دقت کرده باشید خواهید دید که از این ابزار قدرتمند استفاده کرده‌اند.

البته که این ابزار برای سیستم مدیریت محتوای وردپرس در دسترس است. در این پلتفرم می‌توان از ربات‌های چت برای پاسخگویی به مشتریان استفاده کرد. سرویس رایگان این ابزار به صورت محدود در اختیار شما قرار می‌گیرد و برای تهیه نسخه‌های پیشرفته‌تر آن می‌توان پکیج‌های آن را خریداری کرد.

Tawk.to

تنها سرویسی که برای چت کردن رایگان است! البته تا الان! این ابزار تمامی امکانات پلتفرم‌های دیگر را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. کافیست به سایت آن‌ها سر بزنید تا با قرار دادن اسکریپت آن در سایت از امکانات این سیستم پشتیبانی استفاده کنید.

ابزارهای کوتاه کننده لینک

لینک‌های کوتاه در موارد بسیاری مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای ساخت بکلینک یا قرار دادن آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی و …. البته که از لحاظ تجربه کاربری بهتر است که از لینک‌های کوتاه استفاده کرد اما در برخی مواقع واقعاً این امر امکان‌پذیر نیست و نیاز است که از ابزارهای کوتاه کننده لینک استفاده کرد.

Bitly

این سایت ابتدا اگر بخواهید لینک‌های کوتاه اختیاری بسازید تنها اجازه ساخت ۵۰ لینک را به شما می‌دهد. اما برای ساخت لینک‌های تصادفی محدودیتی قرار نداده، اما اگر می‌خواهید از لینک‌های کوتاه اختیاری بیشتری استفاده کنید باید نسخه‌های پولی آن را خریداری کنید.

سرویس‌های تبلیغات کلیکی

PPC یا تبلیغات کلیکی به شیوه‌ای از تبلیغات گفته می‌شود که به ازای هر کلیک که روی لینک یا تصویری که به سایت شما هدایت می‌شود پرداخت می‌کنید گفته می‌شود. شیوه تبلیغی به صرفه که باعث شده از محبوبیت بالایی بین صاحبان کسب و کارها برخوردار شود.

اگر بخواهیم بهترین سرویس تبلیغات کلیکی در دنیا را معرفی کنیم باید گفت که هیچ‌کدام از شرکت‌ها به خود گوگل نمی‌رسند. گوگل یکی از بهترین پلتفرم‌ها در زمینه بازاریابی عملگرا است که امکانات فوق‌العاده‌ای دارد و می‌توانید استراتژی‌های مختلفی را برای کمپین‌های خود تدوین کنید.

با توجه به توضیحی که در بخش تحقیق کلمات کلیدی با استفاده از ابزار Google Keyword Planner، باید گفت که این ابزار بهترین سیستم برای طراحی یک کمپین تبلیغاتی است.

اما با توجه بالا بودن نرخ تبلیغات برای سایت‌های ایرانی، سرویس‌های داخلی زیادی هستند که با راه اندازی سرویس تبلیغاتی در سایت‌های داخلی با هزینه‌ای به صرفه‌تر تبلیغات را برای سایت شما انجام می‌دهند.

ابزارهایی برای تست سرعت سایت

یکی از دلایل مهمی که دیجیتال مارکترها از ابزارهای تشخیص سرعت سایت استفاده می‌کنند تجربه کاربری است که سرعت سایت می‌تواند داشته باشد.

هرچه سرعت سایت پایین باشد تجربه کاربری بدی به جای می‌گذارد و این مستقیماً روی فروش، بازدید سایت و… تأثیر دارد. پس یک دیجیتال مارکتر باید با ابزارهای دیجیتال مارکتینگ برای تشخیص دادن سرعت سایت آشنا باشد.

Gtmetrix

این ابزار که در ویرایش جدید خود از سرویس Google Page Speed استفاده می‌کند؛ یکی از بهترین و معروف‌ترین سرویس‌های سرعت سایت است.

جی تی متریکس در بخش‌های مختلفی سایت شما را مورد بررسی قرار می‌دهد و اطلاعات کاملی از نحوه بارگذاری و تست سرعت سایت را در اختیارتان قرار می‌دهد.

اگر می‌خواهید سابقه تحلیل سرعت سایت در پروفایل کاربری شما ذخیره شود می‌توانید با ثبت نام در این سایت تا ۳ سایت را به پروفایل خود اضافه کنید اما برای اضافه کردن سایت‌های دیگر نیاز به تهیه اکانت پریمیوم است.

Pingdom

ابزاری مشابه Gtmetrix که کارایی تقریباً یکسانی دارد با این تفاوت که این ابزار به شکل خیلی دقیقی و ریزی به بررسی نمی‌پردازد.

Page speed insights

باز هم گوگل در این بخش هم ابزاری را برای کاربران طراحی کرده‌است. ابزاری که برای گرفتن بالاترین نمره در آن یک راه سخت را بر سر راه وبمسترها قرار می‌دهد. این ابزار هم به صورت رایگان در دسترس همگان قرار دارد؛ و با استفاده از راهنمایی‌هایی که در هر مورد انجام داده می‌توان سایت خود را به کیفیت و سطح بالاتری از تجربه کاربری رساند.

جمع‌بندی

ابزارهایی مورد استفاده برای دیجیتال مارکترها از تنوع بالایی برخوردار هست که می‌توانید از آن‌ها برای بهبود فرآیند مارکتینگ کسب و کارتان از طریق پلتفرمهای مختلف در فضای آنلاین، استفاده کنید. در این مقاله لیست بهترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ به تفکیک در حوزه‌های مختلف را برای شما آماده کردیم. اگر شما هم تجربه کار کردن با ابزاری مشابه رادارید در کامنت‌ها به اشتراک بگذارید تا توسط ما و دوستانتان مورد بررسی قرار گیرد.

امتیاز بدهید.

موضوع مرتبط

پیشنهاد میکنیم این مقالات را هم بخوانید

3 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • وقت بخیر
    کاربرد ابزارهای دیجیتال مارکتینگ چی هست؟

    پاسخ
    • مدیر سایت
      خرداد 19, 1401 9:28 ق.ظ

      سلام
      ابزارهای دیجیتال مارکتینگ به بازاریابان کمک می کنند که بتوانند کمپین های تبلیغاتی را ایجاد کنند و عملکردشان را بسنجند و سایت خود را بهبود ببخشند.

      پاسخ
  • بهترین ابزارهای تولید محتوا رو اورده بودین بنظرم کار قشنگی بود

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست