هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی چقدر است؟ اگر شما قصد راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی را داشته باشید، قطعاً یکی از مهمترین دغدغههای شما این است که باید چقدر بودجه برای این کار در نظر بگیرید. یا بهعبارتدیگر سرمایه لازم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی چقدر است؟
قطعاً راه اندازی فروشگاه اینترنتی سختیهای مخصوص به خود را دارد؛ بایستی مراحل زیادی را پشت سر بگذارید تا یک کسب و کار موفق، آنهم بهصورت آنلاین مدیریت کنید. اگر در حال مطالعه این مطلب هستید، از مزیتهای یک سیستم کسب درآمد از طریق اینترنت مطلع هستید.
وبسایتها یا صفحات مختلفی را دیدهاید که از زمان شیوع بیماری کرونا ایده های کسب و کار خود را آغاز کردهاند. اگر شما هم همین امروز دستبهکار شوید، دستکم یکقدم از سایر رقبای خود جلوتر خواهید بود؛ اما اول لازم است بدانید که هزینه راه اندازی سایت یا پیج اینستاگرامی چقدر است؟
فرض را بر این میگذاریم که شما صاحب یک کسب و کار خانگی هستید. محصولات و ایدههای خود را طراحی، تولید و به فروش میرسانید.
اگر به این فکر هستید که پا را فراتر گذاشته و مشتریهای بیشتری از نقاط مختلف جذب و محصولات خود را در جغرافیای بزرگتری به فروش برسانید، مهمترین قدم از این راه را پیمودهاید.
برای کسب موفقیت و رسیدن به رؤیای کسب درآمد بالا از اینترنت باید نکات مهمی را فرابگیرید. انتخاب نام کسب و کار، اطلاع از مجوزهای لازم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی و … برخی از این موارد است؛ اما میدانیم که اولین سؤال برای شما این است که هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی چقدر است؟
برای شفافسازی این موضوع لازم است بدانید که راه اندازی فروشگاه آنلاین عموماً به چند روش قابلاجرا است. طبعاً هریکی از این روشها فرصتها و مزیتهایی برای شما دارد. درنتیجه سرمایه موردنیاز نیز در هریکی از این روشها متفاوت است؛ اما نگران نباشید، برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی و شروع کار نیازی به سرمایههای نجومی نیست و راههای اقتصادی خوبی نیز وجود دارد. اجازه دهید برای شروع مفصلاً دربارهٔ روشهای ایجاد فروشگاه آنلاین و نکات مهم دربارهٔ راه اندازی فروشگاه اینترنتی صحبت کنیم.
روشهای راه اندازی فروشگاه اینترنتی
هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی در پلنهای مختلف متفاوت است. برای شروع کسب و کار اینترنتی راههای متنوعی پیش روی شما است.
روش اول این است که خودتان فروشگاه آنلاین خود را طراحی و راه اندازی کنید. البته اگر دانش تخصصی برای این امر را داشته باشید، یکی از بهصرفهترین و اقتصادیترین راهها برای شروع کار است؛ اما اگر هیچ پیشزمینه و تخصصی برای راه اندازی وبسایت و فروشگاه آنلاین ندارید، بایستی این امر را به شرکتها و اشخاص متخصص بسپارید.
این روش عمدتاً هزینههایی برای شما در پی خواهد داشت که با توجه به شرکت یا شخصی که انتخاب کردهاید، تفاوتهایی خواهد داشت.
همچنین روش دیگری براش شروع کار وجود دارد و آن وبسایتهای آنلاین فروشگاه ساز هستند که بهراحتی پلتفرمی برای فروش آنلاین و اینترنتی در اختیار شما قرار میدهند؛ اما به هر ترتیب با نکاتی که در این مطلب ذکر میکنیم، میتوانید دستکم بهصورت سرانگشتی هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی را محاسبه کنید.
برای توضیحات بیشتر تصمیم گرفتیم تا از سادهترین و کمهزینهترین روش راه اندازی فروشگاه اینترنتی آغاز کنیم.
هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی با کمک فروشگاه ساز آنلاین
سرمایه اولیه برای شروع کسب و کار اینترنتی و هزینه راه اندازی فروشگاه آنلاین با این روش بسیار هیجانانگیز است.
خوب است بدانید که یکی از سادهترین روشها برای شروع کسب و کار آنلاین، راه اندازی سایت با فروشگاه سازها است.
چقدر سرمایه اولیه برای شروع کسب و کار اینترنتی خود در نظر گرفتهاید؟ اگر بودجه اولیه شما برای شروع کار اندک است، این روش برای شما مناسب است.
بهسادگی و با کمترین هزینه میتوانید از فروشگاه سازهای آنلاین استفاده کنید.
فروشگاه سازها یک پلتفرم آنلاین برای فروش اینترنتی محصولات با نام انحصاری شما در اختیارتان قرار میدهند.
مزیت مهم این فروشگاهها علاوه بر هزینه کم، عدم نیاز به مهارت است. بهعبارتدیگر برای فروش اینترنتی محصولات و خدمات خود از طریق فروشگاه سازها نیازی به هیچ مهارت، دانش و تخصصی نخواهید داشت.
تنها کافی است محصول موردنظر خود را در فروشگاه خود وارد کرده و بفروشید.
البته فراموش نکنید که کسب درآمد از اینترنت کار سادهای نیست و برای این کار لازم است نکات فروش اینترنتی را بهخوبی بدانید. بایستی بتوانید برای محصولات خود بازاریابی کرده و مشتریهای خود را پیدا کنید. اگر محصولات شما از جذابیت کافی برخوردار باشند، میتوانید مشتریهای خود را داشته باشید.
خبر خوش اینکه دیگر نیازی به اجاره مغازه و فروشگاه، پرداخت مالیات و اجارهبها ندارید. بلکه با تمرکز و صرف زمان روی فروشگاه خود میتوانید درآمدهای خوبی کسب کنید.
با صرف یکبار هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی از طریق فروشگاه سازهای آنلاین، کار خود را با کمترین سرمایه آغاز کنید؛ اما اجازه دهید به پاسخ سؤال اصلی بپردازیم. سرمایه اولیه برای شروع کسب و کار اینترنتی از طریق فروشگاه سازها چقدر است؟
وبسایتهای زیادی وجود دارند که فروشگاه ساز آنلاین ارائه میدهند؛ بنابراین ممکن است تعرفههای هر شرکت و وبسایت، متفاوت باشد؛ اما برای راحتی کار شما با یک مشاهده و جستجو حداقل و حداکثر هزینههای راه اندازی فروشگاه ساز را برای شما جمعآوری کردیم. هزینههای ذکرشده، برای یک سال محاسبه میشود.
- هزینه راه اندازی فروشگاه کوچک: حداقل در حدود یکمیلیون تومان
- هزینه راه اندازی فروشگاه استاندارد: حداقل ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
- هزینه راه اندازی فروشگاه پیشرفته: حداقل ۵ میلیون تومان.
مزیتهای فروشگاه ساز آنلاین
شاید تصور شما قبل از مطالعه این مطلب این بود که هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی بسیار بالا است و باید سرمایه زیادی کنار بگذارید؛ اما یکی از مهمترین مزیتهای فروشگاه سازها این است که میتوانید صرفهجویی زیادی در سرمایه اولیه برای شروع کسب و کار اینترنتی داشته باشید؛ اما این فروشگاهها مزیتهای دیگری نیز برای شما خواهند داشت.
برای مثال:
- هزینههای کمتر و اقتصادی بودن
- عدم نیاز به دانش فنی و مهارت خاص
- عدم نیاز به اخذ درگاه بانکی برای پرداخت
- سرعت بالای دسترسی به پنل کاربری
- سادگی و سهولت کار با پنل
- دریافت پشتیبانی ۲۴ ساعته
- و غیره
سرمایه لازم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی توسط خودمان
سرمایه لازم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی در این روش نیز بسیار بهصرفه است. این روش یکی از بهترین راهها برای شروع کسب و کار و فروش آنلاین است.
اگر دانش و مهارتی درزمینهٔ طراحی و راه اندازی وبسایت داشته باشید، با این روش میتوانید ازنظر مالی صرفهجویی کنید. همچنین اگر علاقهمند باشید، میتوانید شروع به یادگیری وردپرس کرده و خودتان فروشگاه آنلاین خود را راه اندازی کنید.
برای این کار دو راه پیش روی شما است. راه اندازی وبسایت با وردپرس، راه اندازی سایت با CMSهای اختصاصی. اگر قصد دارید خودتان فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنید، هزینه شما بسیار کمتر بوده و فقط بایستی یک سری هزینههای اولیه برای خرید دامنه و هاست را کنار بگذارید.
اگر بخواهید فروشگاه خود را با دامنه ir راه اندازی کنید هزینه آن بهصرفهتر است؛ اما دامنههای بینالمللی همچون com. گرانتر هستند. همچنین در زمان رزرو و خرید دامنه میتوانید پنلهای مختلفی همچون یک ساله، سه ساله و پنج ساله را انتخاب کنید. در این صورت هزینه اولیه دامنه در تعداد سال موردنظر شما ضرب میشود.
طبق آخرین مشاهده و جستجوها هزینه دامنهها به شرح زیر است:
- هزینه خرید دامنه:ir حداقل 4 هزار تومان برای یک سال
- هزینه خرید دامنه:com حداقل ۲۰۰ هزار تومان برای یک سال
- هزینه خرید دامنه net: حداقل ۲۰۵ هزار تومان برای یک سال
- هزینه خرید دامنه org: حداقل ۲۰۵ هزار تومان برای یک سال
- هزینه خرید دامنه info: حداقل ۱۱۰ هزار تومان برای یک سال
- هزینه خرید دامنه co: حداقل ۴۱۵ هزار تومان برای یک سال
- هزینه خرید دامنه me: 240 هزار تومان برای یک سال
- و غیره.
همچنین شما به یک شرکت هاستینگ نیز نیاز دارید. با فرض اینکه در شروع کار شما نیازی به حجم بالایی ندارید، میتوانید از پنلهای اقتصادیتر استفاده کنید.
خرید یک هاست خوب و پرسرعت حداقل چیزی در حدود ۴۰۰ الی ۵۰۰ هزار تومان برای شما هزینه خواهد داشت. همچنین میتوانید از هاستهای ابری استفاده کنید که عموماً استفاده از آنها رایگان است.
خیلی خب تا به اینجا دربارهٔ سرمایه اولیه برای شروع کسب و کار اینترنتی با دانش خودمان صحبت کردیم؛ اما بعد از خرید دامنه و هاست باید سراغ مرحله اصلی بروید و سایت خود را راه اندازی کنید. یکی از این روشها را انتخاب کرده و شروع کنید.
راه اندازی فروشگاه آنلاین با وردپرس
وردپرس یکی از معروفترین سیستمهای مدیریت محتوا در جهان است؛ که کار کردن با آن بسیار سادهتر نیز است. کار با وردپرس بسیار ساده است.
درواقع یک گروه قبلاً زحمت کشیده و آن را کد نویسی و طراحی کردهاند؛ بنابراین شما تنها باید زحمت نصب وردپرس بر روی هاست را بکشید. به همین راحتی میتوانید سایت خود را بر بستر وردپرس بالا آورده و فروشگاه خود را راه اندازی کنید.
یک سیستم مدیریت محتوای مشهور در جهان است، در حقیقت وردپرس یک سایت از پیش برنامهنویسی شده است و شما با نصب آن روی هاست میتوانید ظاهر دلخواهتان را روی آن ایجاد کنید.
اما شما به یک قالب برای راه اندازی وبسایت خود با وردپرس نیز نیاز خواهید داشت که هزینههای آن متفاوت است. همچنین برای کار با وردپرس نیاز به یک یا چند افزونه یا پلاگین خواهید داشت. این افزونهها امکانات فوقالعاده و کاربردی در اختیار شما میگذارند.
در ادامه قیمت و هزینه حدودی قالبها و افزونههای ضروری را ارائه کردهایم. فراموش نکنید که در زمان خرید افزونهها و قالبها قیمتها را با چند وبسایت مقایسه و سپس خرید کنید.
- قیمت قالب فروشگاهی وردپرس: از ۹۰ تا ۳۰۰ هزار تومان
- قیمت افزونه Yoast سئو: ۴۵ هزار تومان
- قیمت افزونه صدور فاکتور: ۳۰ هزار تومان
- قیمت درگاه اینترنتی: از ۳۰ هزار تومان.
توجه داشته باشید که ما مهمترین و ضروریترین افزونهها را نام بردیم. در ادامه ممکن است برای ادامه و بهبود کسب و کار خود نیاز به پلاگینهای دیگری داشته باشید؛ که مسلماً هزینههایی برای شما در پی خواهد داشت.
مزیتهای وردپرس
- سادگی و راحتی استفاده
- گزینههای طراحی جذاب
- انعطافپذیری
- امکان افزودن امکانات مختلف
- سهولت مدیریت محتوا
راه اندازی فروشگاه آنلاین با کد نویسی
اگر قصد دارید خودتان فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی کنید، میتوانید با استفاده از علم برنامهنویسی و کد نویسی کار را پیش ببرید.
در این روش دیگر سیستم آمادهای همچون وردپرس در اختیار ندارید و باید همهچیز فروشگاه را از پایه برنامهنویسی کنید. درنتیجه برای اجرای این روش لازم است که به طراحی و برنامهنویسی وب مسلط باشید.
این روش را عموماً فقط افرادی که خودشان طراح و برنامهنویس وب هستند انتخاب میکنند. همچنین لازم است اشاره کنیم که این روش زمان و زحمت بیشتری نیاز دارد؛ اما مهمترین مزیت آن این است که میتوانید همهچیز را مطابق با سلیقه خود طراحی کنید.
هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی توسط شرکتها یا اشخاص
هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی در این روش متفاوت با روشهای قبلی است. اگرچه این روش مشابه با روش قبلی است؛ اما تفاوت آن در این است که شما بایستی کار را به افراد متخصص سفارش دهید. درنتیجه شرکتها یا اشخاص بابت زمانی که صرف پروژه شما میکنند، هزینههای زیادی از شما طلب میکنند.
این هزینهها با توجه به اعتبار و سابقه شخص یا شرکت متفاوت است. همچنین بستگی دارد که شما مایل باشید فروشگاه شما بر بستر وردپرس باشد یا کد نویسی اختصاصی شود.
اگر شرکت موردنظر فروشگاه شما را از پایه کد نویسی کند و یک CMS کاملاً اختصاصی در اختیار شما قرار دهد، شما به سرمایه حداقلی ۲۰ میلیون تومانی نیاز خواهید داشت؛ اما اگر شرکت یا شخص موردنظر، فروشگاه اینترنتی شما را بر بستر وردپرس ایجاد کند، رقمی که از شما دریافت میکنند معمولاً از ۶ تا ۱۰ میلیون تومان متفاوت خواهد بود.
سخن آخر
در این مطلب هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی را بررسی کردیم. در اقتصادیترین حالت ممکن، سرمایه اولیه برای شروع کسب و کار اینترنتی یکمیلیون تومان است.
همچنین سرمایه لازم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی حرفهای و اختصاصی بالای ۲۰ میلیون تومان برای شما آب میخورد؛ اما لازم است تا به شما تبریک بگوییم؛ زیرا شما مهمترین قدم برای موفقیت در این راه را پیمودهاید. حالا با اطلاع از هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی و روشهای مختلف، تنها کافی است عزم خود را جذب کنید و یک برنامه دقیق و مشخص برای شروع کار در نظر بگیرید. از اینکه تا پایان با ما همراه بودید، از شما سپاسگزاریم.
سؤالات متداول
پاسخ به این سؤال به میزان زیادی به میزان بودجه و سرمایه شما بستگی دارد. چقدر سرمایه اولیه برای شروع کسب و کار اینترنتی خود در نظر گرفتهاید؟ کسب و کار شما چقدر بزرگ است؟ ایده فروشگاه اینترنتی شما چیست؟
شاید حتی شما بتوانید از روشهای دیگری همچون همکاری در فروش آنلاین یا کسب درآمد از اینستاگرام شروع به کار کنید؛ بنابراین بهترین روش برای راه اندازی فروشگاه آنلاین کاملاً به شما بستگی دارد.
بهترین کالا برای فروش اینترنتی در شروع کار، کالایی است که تقاضا و محبوبیت بالایی در میان مردم دارد.
البته در این صورت شما رقبای بیشتری نیز خواهید داشت؛ اما با توجه به میزان تقاضا شانس فروش بالاتری نیز خواهید داشت.
همچنین میتوانید به سراغ ایدههای کسب و کار اینترنتی اجرا نشده در ایران بروید و محصولات و ایدههای جدید را اجرایی کنید.
نکات موفقیت برای فروش اینترنتی بسیار گسترده است؛ اما بدون شک تولید محتوای منحصربهفرد، سئو و بهینهسازی فروشگاه، ارائه محصولات باکیفیت، بازاریابی و غیره از مهمترین نکات افزایش فروش در سایت فروشگاهی است.
اگر محصولات خاصی ارائه میکنید، بد نیست که در شروع کار و برای ارائه تصاویر باکیفیتتر از محصولات از ابزارهایی همچون رینگ لایت، باکس نور و یک دوربین حرفهای بهرهمند شوید. البته این موارد الزامی نیستند؛ اما میتوانند کیفیت کار شما را افزایش دهند.
4 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
سرمایه لازم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی چقدره؟
سلام
سرمایه لازم جهت راه اندازی فروشگاه اینترنتی از 200 هزار تومان شروع می شه تا چندین میلیون تومان.
خیلی سپاسگزارم از اطلاعات مفیدتون، همیشه بهترین مطالب رو در سایت شما پیدا میکنم
سلام
ممنونم از بازخورد خوبتون