مجوز کسب و کار اینترنتی چیست؟ نحوه دریافت مجوز کسب و کار اینترنتی چگونه است؟سامانه کسب و کار اینترنتی  چیست؟ ایده های کارآفرینی آنلاین روزبه روز در دنیای اینترنت دارند بیشتر می شوند؛ خیلی از افراد برای کسب درآمد، فروشگاه های اینترنتی راه اندازی می کنند و هر لحظه سعی دارند کسب و کار خود را رونق ببخشند.

از طرفی کاربران هم نسبت به گذشته به خرید آنلاین مشتاق تر شده اند؛ پس باید مجوز کسب و کار اینترنتی برای این مشاغل در نظر بگیریم تا مردم درباره امنیت و قانونی  بودن برند های مجازی مطمئن شوند. اینجاست که حرف از «سایت مجوز کسب و کار اینترنتی» به میان می آید. برای آشنایی بیشتر با این مجوزها و سامانه مجوز کسب و کار اینترنتی با ما در این مقاله از سایت همکاری در فروش دایان افیلیت همراه باشید. در ادامه می خواهیم انواع مجوزهای کسب و کار، اینکه مجوز کسب و کار اینترنتی چیست و به معرفی سامانه کسب و کار اینترنتی بپردازیم.

PDF مقاله را برای شما تهیه کرده ایم.

انواع مجوز کسب و کار اینترنتی

انواع مجوز کسب و کار اینترنتی

برای ایجاد منبع درآمد اینترنتی بدون سرمایه لازم است دو نوع «مجوز کسب و کار اینترنتی» دریافت کنیم: مجوز عمومی و مجوز اختصاصی. مشاغل آنلاین، امروزه جزو بهترین فعالیت های درآمد زایی به شمار می آیند و می توان برای کسب درآمد به تومان روی آن ها حساب کرد. برای شناخت این مجوزها ادامه متن را دنبال کنید:

مجوز عمومی

بین انواع مجوز کسب و کار اینترنتی، نماد الکترونیک بخش عمومی آن را شامل می شودکه آن را به نام نماد اعتماد هم می شناسند برای هر نوع استراتژی کسب و کار آنلاین ضروری است. در ادامه به مدارک و مراحل صدور آن می پردازیم.

مجوز اختصاصی

بخش دیگری از انواع مجوز کسب و کار اینترنتی به انواع اختصاصی مرتبط است. هریک از مشاغل آنلاین باید پروانه کسب یا مجوز صنف مربوطه خود را دریافت کنند تا بتوانند مشغول به کار شوند. انواع مجوز اختصاصی در زیر آمده است:

پروانه کسب

هر گونه کسب و کار کوچک پرسود و اینترنتی که مربوط به صنف خاصی باشد باید برای اخذ پروانه کسب اقدام کند. برای مثال اگر قصد راه اندازی یک فروشگاه آنلاین برای ارائه نرم افزارهای کامپیوتری را دارید، حتماً لازم است تا در کنار دریافت مجوز اینترنتی پروانه کسب هم بگیرید؛ اما اگر هدفتان ارائه آموزش در زمینه عکاسی است چون فقط با تدریس و مشاوره سروکار دارید می توانید به همان مجوز بسنده کنید. اما لازم است از سایت مجوز کسب و کار اینترنتی یا “اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی” صدور مجوز انجام شود که آدرس آن در زیر آمده است:

https://ecunion.ir/

مجوز نظام صنفی رایانه ای

برای انجام فعالیت های آنلاین چه کسب درآمد با گوشی باشد چه، رایانه لازم است مجوز کسب و کار اینترنتی را از این سازمان بگیرید. سازمان نظام صنفی رایانه ای یکی از معتبرترین ارگان هاست که نظارت بر انجام فعالیت های نرم افزاری و سخت افزاری، رایانش ابری، شبکه ای و هر نوع ایده کسب و کار نوپا را بر عهده دارد و باید ابتدای کار برای دریافت مجوز کسب و کار اینترنتی از این سازمان اقدام کنید.

مجوز ساماندهی

تا الان سایت صدور مجوز کسب و کار اینترنتی را شناختید؛ لینک آن را هم در بالا قرار داده ایم. اما الان نوع دیگری از مجوزهای اختصاصی را برایتان معرفی می کنیم که مجوز ساماندهی نام دارد.

اگر قصد راه اندازی یک وب سایت خبری و اطلاع رسانی را داشته باشید باید از ساماندهی مجوز بگیرید. ساماندهی زیرمجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و با نظارت روی محتوای الکترونیکی که شما تولید می کنید جواز فعالیت می دهد.

به وب سایت های آموزشی و فرهنگی زیر نگاهی بیندازید؛ همه این وب سایت ها مجوز کسب و کار اینترنتی خود را از ساماندهی دریافت کرده اند:

  • سایت ابر نور که در حوزه معرفی معارف اسلامی و ادیان فعالیت دارد.
  • کافه بازار که یک استارتاپ و اپ استور موفق داخلی در ایران است.
  • سایت آموزا که در حوزه اطلاع رسانی علم و فناوری روز دنیا مطرح است.
  • سایت بازار کار که در زمینه مالی و اقصادی فعالیت دارد.
  • همگردی، یکی از سایت های معروف که در حوزه فرهنگی و گردشگری در ایران خیلی معروف است.
  • و…

درباره مجوز کسب و کار اینترنتی “ای نماد” چه می دانید؟

مجوز کسب و کار اینترنتی "ای‌نماد"

نماد الکترونیک مهمترین مجوز کسب و کار مجازی است؛ چرا؟

 ثبت نام و دریافت نماد اعتماد الکترونیکی به چه صورت است؟

زیرا وجود آن باعث می شود مشتری به سایتی که برای استفاده از خدمات آن را در نظر گرفته اعتماد کند و به این ترتیب آن کسب و کار رونق می یابد.

خیلی اوقات پیش آمده کاربران موقع خرید اینترنتی به محض این که فهمیدند فروشگاه مجوز لازم ندارد خرید را ثبت نکردند و منصرف شدند! دریافت مجوز میزان تخلفات و کلاهبرداری های اینترنتی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد و امنیت یک سایت را تضمین می کند؛ زیرا بین همه ویژگی های یک فروشگاه آنلاین خوب امنیت حرف اول را می زند!

اخذ مجوز حتی در منابع کسب درآمد برای نوجوانان کار سختی نیست. کسب و کارهای نوپا در کمتر از 5 روز می توانند “ای نماد بدون ستاره” دریافت کنند؛ اما در صورتی که تعداد تراکنش های آن ها در ماه به بیشتر از 50 عدد رسید و میزان هزینه آن از 50 میلیون تومان فراتر رفت آن موقع باید طی ده روز مراحل قانونی تبدیل نماد اعتماد بدون ستاره را به ای نماد ستاره دار سپری کنند!

حتما بخوانید: ایجاد سایت افیلیت

مراحل لازم برای اخذ اجازه کسب وکار اینترنتی

مراحل لازم برای اخذ "ای‌نماد"

برای گرفتن جواز کسب و کار اینترنتی نماد الکترونیک این مراحل را بای انجام دهید:   

  • ورود به سایت   https://reg.enamad.ir/Panel و کلیک روی گزینه ثبت نام و دریافت  نماد در سمت راست صفحه
  • ایجاد حساب کاربری و کلیک روی گزینه تکمیل اطلاعات برای اخذ ای نماد
  • بارگذاری مدارک ثبت نام و وارد کردن دامنه سایت فروشگاهی که در حال حاضر فعالیت دارد.

برای گرفتن مجوز اینترنتی چه چیزهایی لازم است؟

قبل از گرفتن ای نماد از سامانه مجوز کسب و کار اینترنتی باید نسبت به دریافت پروانه کسب و کد مالیاتی اقدام کنید. همچنین یادتان نرود برای گرفتن پروانه کسب باید حضوری به اتحادیه کشوری کسب و کار های مجازی مراجعه کنید و حق عضویت و مدارک تکمیلی خود را ارائه دهید.

اگر می خواهید یک کسب و کار اینترنتی با درآمدهای رؤیایی و شگفت انگیز داشته باشید می توانید پادکست های کسب و کار را دانلود کنید و خوب به آن ها گوش دهید؛ همچنین با مطالعه مقالات سایت دایان افیلیت با پردرآمدترین شغل ایران یا سایر مفاهیم تجاری مانند مدیریت پروژه آشنا شوید و برای داشتن یک زندگی موفق از آن الهام بگیرید.

برای دریافت مجوز کسب و کار مجازی چه مدارکی لازم است؟

برای اخذ مجوز کسب و کار اینترنتی باید یه نوع مدرک ارائه دهید:

مدارک عمومی

  • گواهی گذارندن دوره های آموزشی احکام کسب و کار به همراه گواهی اداره امور مالیاتی
  • نشانی دفتر کار یا محل سکونت، تصویر کارت ملی، تصویر کارت پایان خدمت یا گواهی اشتغال به تحصیل
  • صدور پروانه کسب

مدارک اختصاصی

ارائه مدارک تحصیلی و دانشگاهی، دیپلم فنی یا پروانه فنی و تخصصی

مدارک کارت مباشرت

صفحه اول شناسنامه، کپی برابر اصل کارت ملی و کارت پایان خدمت

مدارک لازم برای دریافت مجوز اختصاصی نظام صنفی رایانه ای

اما لازم است نگاهی به مدارک فاکتور دیگر «مجوز کسب و کار اینترنتی» یعنی نظام صنفی رایانه ای بیندازیم:

  • کپی شناسنامه مدیرعامل به همراه کپی مدرک تحصیلی مدیرعامل
  • کپی اساس نامه و لیست بیمه به همراه آخرین اظهارنامه مالیاتی
  • روزنامه رسمی آگهی تاسیس و تغییرات
  • کپی رتبه بندی شورای عالی انفورماتیک

شرایط دریافت مجوز کسب و کار اینترنتی چیست؟

حال که می دانیم مجوز کسب و کار اینترنتی چیست، نوبت می رسد به شرایط دریافت مجوز کسب و کار اینترنتی:

  • جهت دریافت مجوز کسب و کار اینترنتی، باید بدهی مالیاتی نداشته باشید.
  • باید حتماً دوره های آموزشی احکام و قوانین تجارت و کسب و کار را بگذرانید.
  • باید پروانه تخصصی و فنی یا دیپلم فنی و یا حتی مدارک تحصیلی دانشگاهی مربوطه را داشته باشید. اگر هیچ کدام از مدارک نام برده را ندارید، باید یک نفر واجد الشرایط را معرفی کنید.
  • حتماً باید کارت پایان خدمت نظام وظیفه یا معافیت پزشکی را ارائه دهید.

آیا می توانم بدون جواز کسب و کار اینترنتی درآمدزایی کنم؟

مجوز عمومی کسب و کار اینترنتی یعنی نماد الکترونیک برای همه مشاغل آنلاین اجباری است؛ هیچ استثنایی هم در این زمینه وجود ندارد. این قانون از سال 1399 برای همه سایت ها اجباری شد و الان حتی کاربران عادی هم با ای نماد ناآشنا نیستند؛ یعنی همه این مجوز را به عنوان امن و مطمئن بودن سایت تلقی می کنند و خیالشان راحت می شود.

اما برای کسب و کارهای کوچک موقع شروع سخت گیری وجود ندارد؛ یعنی شما اگر مبتدی باشید موقع آغاز کار می توانید تنها نماد الکترونیکی را از سامانه صدور مجوز کسب و کار اینترنتی دریافت کنید ولی وقتی کارتان گسترده تر شد و میزان تراکنش های پرداختی در سایتتان بالا رفت باید تمام مجوزهای اختصاصی و لازم را دریافت کنید.

این که خیلی از افراد از اخذ مجوز کسب و کار اینترنتی عاجز هستند به دلیل درگیری های اداری و هزینه بر بودن آن است؛ اما اگر می خواهید به یک دیجیتال مارکتر موفق تبدیل شوید باید تمام این مراحل را پشت سر بگذارید!

درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور چیست؟(سامانه مجوزهای کسب و کار)

سایت درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور با هدف بهینه سازی و ارتقای ارائه خدمات به افرادی که قصد راه اندازی یک کسب و کار را دارند بنیان گذاری شد و بر سه عامل کاهش زمان لازم برای اخذ مجوز، کاهش هزینه پرداختی و کاهش مراحل اداری استوار است. این سامانه در تلاش است تا محیط کسب و کار را در مشاغل بهبود ببخشد و نهایت سودآوری را در کار تجربه کنیم. می توانید برای دریافت مجوز کسب و کار مجازی خود از طریق این سامانه اقدام کنید:

https://old.g4b.ir/

سخن آخر

حالا که انواع پروانه کسب و کار اینترنتی آشنا شدید می توانید برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی گام بردارید. کمترین مجوزی که از همان ابتدا لازم است نماد الکترونیک می باشد که باید از طریق سایت مجوز کسب و کار اینترنتی اقدام کنید. سایر مراحل ممکن است کمی دغدغه و پرداخت هزینه برایتان داشته باشد اما فکرش را بکنید اگر بخواهید مثلاً یک بوتیک لباس داشته باشید چقدر باید برای آن سرمایه بگذارید و بروید دنبال کارهای جواز شهرداری و مالیات و…؛ مشاغل اینترنتی مشکلات مشاغل سنتی را ندارند. کافیست بیشتر کارهای اداری را از سامانه مجوز کسب و کار اینترنتی انجام دهید!

سؤالات متداول

مجوز کسب و کار اینترنتی چیست؟

جوازهایی که مشاغل آنلاین موقع راه اندازی باید دریافت کنند؛ این جوازها ای نماد، پروانه کسب، مجوز نظام صنفی رایانه ای و مجوز ساماندهی را شامل می شود.

چرا اخذ جواز اینترنتی اجباری است؟

چرا اخذ مجوز کسب و کاراینترنتی اجباری است؟ چرا که این مجوز نشان دهنده امنیت و قانونی بودن سایت های فروشگاهی برای کاربران است.

5/5 - (1 امتیاز)

موضوع مرتبط

پیشنهاد میکنیم این مقالات را هم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست