4 اشتباه مهلک و بسیار مضر در افیلیت مارکتینگ (همکاری در فروش) وجود داره که شما میتونید آن را کشف کنید. این 4 اشتباه را باید همیشه در ذهن خود داشته باشید تا هیچ گاه آن را انجام ندهید و به دیگران نیز این موارد را بگویید.

تبلیغ محصولی که خیلی مناسب مخاطب شما نیست

شاید بزرگ ترین اشتباهی که مردم در افیلیت مارکتینگ انجام می دهند این است که میخواهند محصولی که خیلی مناسب مخاطب نیست را کاملا متناسب مخاطب جلوه دهند.

شما باید به دنبال محصولی باشید که واقعا به درد مخاطب بخورد و نیاز او را برطرف کند. اگر بدانید مخاطب شما کیست و دقیقا چه چیزی نیاز دارد اون وقت شما یک برنده هستید!

به درصد کمیسیونی که به شما میدهند قانع نشوید!

خیلی اوقات پیش می آید که یک شرکت میخواهد با شما همکاری کند و محصول خود را به شما معرفی میکند. و شما در همان برخورد اول میفهمید که این محصول بدرد مخاطب نمیخورد و میخواهید به راحتی بگویید خیر!

اما موقعی که پیشنهاد یک کمیسیون و یک پول خوب میشود با خودتون میگویید حالا من این محصول را بفروشم، چه اشکالی دارد؟ چه ضرری میرسونه؟

من به شما میگویم که ضرری بسیار عظیم خواهد داشت. از بین بردن اعتماد مخاطبانی که بسیار سخت به دست آوردید.

توصیه ای که میشه به شما کرد اینه که سعی کنید محصولاتی را که خودتون استفاده و تجربه کردید را تبلیغ کنید. چون شما اون محصولات را درک کرده اید و میدانید آیا آن محصول واقعا یک محصول بدرد بخور و کاربردی است یا نه؟

به طور مثال اگه شما در اینستاگرام دنبال کنندگان بالایی داشته باشید، روازنه پیام های زیادی برای تبلیغ محصول برای شما ارسال می شود. اما شما باید دقت کنید در این مواقع. اگر محصول را حتی قبلا هم استفاده کردید و راضی هم بودید باز هم بلافاصه نگویید بله!

چون یک تبلیغ بد و اشتباه میتواند آبرو و اعتبار شما را از بین ببرد و خیلی از افراد ناراحت یا حتی عصبانی بشوند به خاطر آن تبلیغ.

شرکت های مختلف اغلب طبق چند الگوریتم بسیار ساده به شما دسترسی پیدا خواهند کرد پس در شیوه ی رفتار و کسب اعتبار باید بسیار پر تلاش ظاهر شوید.

فکر کنید مخاطبان شما افرادی هستند که به فیلم علاقه دارند و برای شما یک ایمیل از یک شرکت میرسد که مثلا بیا و یک مدل کفش را تبلیغ کن. خب بعد از اینکه حتی اطمینان حاصل کردیم که این کفش، بسیار مناسب و مرغوب هست هم نباید جواب مثبت بدهیم. چون اصلا ارتباطی به مخاطب ما ندارد. ما باید متناسب با مخاطبانمون پیش برویم.

عدم توجه به تجربه ی کاربری مخاطب

این مورد مشابه مورد اول است. اما بیشتر بر روی این تمرکز داره که بعد از اینکه یک محصول برای مخاطب خوب بود و تجربه کاربری رضایت بخشی داشت، حالا چه کارهایی باید انجام دهیم تا آن محصول را بهبود ببخشیم. در واقع این مطلب بر روی بهبود محصول بعد از استفاده رضایت بخش مشتری تمرکز دارد.

باید بگوییم که شما یک محصولی را به تازگی معرفی و تبلیغ کرده اید. همه هم خوشحال هستند، چه شما، چه مخاطب و حتی شرکت. اما پس از مدتی مدیریت شرکت عوض می شود. خب در نتیجه ی عوض شدن مدیر شرکت، برنامه، سیستم و استراتژی نیز میتواند تغییر کند. در نتیجه اینجا میتونه بر تجربه پشتیبانی مخاطب نیز اثر گذار باشد.

خب شما باید آماده این تغییرات باشید و آماده انتقال تجربیات، دیدگاه ها و راه حل های خود باشید.

البته که باید بگویم این اتفاق برای همه نمی افتد اما خب شما باید آمادگی این اتفاق را داشته باشید.

درسی که در اینجا میگیریم این است که ما باید روابط خودمون را با مشتریانمون بسیار نزدیک کنیم مخصوصا برای شرکت هایی که میخواهیم با آن ها به طور بلند مدت کار کنیم. در واقع شما باید تا جایی که میتونید به مخاطب خود نزدیک شوید و با افراد بیشتری ارتباط برقرار کنید.

همه میدانند که ارتباط شما به مشتری به طور نزدیک و مستقیم چقد مهم و با ارزش است.

در واقع در یک دنیای خیلی فانتزی و ایده آل، محصولات و تجربه ی کاربری مخاطبان شما به مرور زمان بهتر می شود. اما باید به این ماجرا به یک شکل دیگه نگاه کرد. این شما هستید که باید هر چه سریعتر این اتفاق را رقم بزنید. اونم از طریق مخاطبان، دانش و تحقیقات.

صادق نبودن درباره یک محصول یا تبلیغ آن

کاری که خیلی از افراد برای درآمد بیشتر و فروش بیشتر محصولات مختلف انجام میدهند اینه که درباره یک محصول و یا یک خدمت به دروغ گفتن روی میارند.

در واقع درباره ی جنس، قابلیت ها و خیلی چیزای دیگه ی اون محصول دروغ میگویند.

شاید اوایل خیلی خوشحال کننده باشه و فروش محصولات زیاد باشه اما بعدا چی؟ بعد از اینکه مصرف کننده محصول را مصرف کرد و متوجه شد که شما دروغ گفته اید و آن محصول اصلا به اون خوبی نبوده است، دیگه شما و برندتان را به عنوان یک دروغ گو میشناسد.

در نتیجه در صورت دروغ گویی، هم فروشتان کم خواهد شد، هم آبرویتان رفته است.

موقعی که شما دارید محصول همکاری در فروش خود را به مخاطب پیشنهاد میدهید باید کاملا صادق باشد درغیر این صورت اعتماد مخاطب خود را از دست میدهید. نتیجه ی از دست رفتن اعتماد مخاطب نیز از دست رفتن فروش خواهد بود.

در واقع مشتری ثابت یا همان مشتری ای که دائما از شما خرید میکند در نتیجه ی یک فرآیند لذت بخش و اعتماد برانگیز به دست آمده است. حتی اگر به همین مشتری ثابت نیز اگر دروغ بگویید ممکن است دیگه از شما خرید نکند.

یک قانونی وجود دارد به نام “قانون متقابل”. موقعی که شما صادقانه با مخاطب خود رفتار کنید او احساس میکند که به وی کمک کردید و در ازای این کمک باید کاری برای شما انجام دهد. این جاست که برگرداندن مخاطب از طریق اقیلیت مارکتینگ شگفت انگیز خواهد بود.

معطوف بودن همه درآمد به همکاری در فروش

به عنوان نکته ی آخر به این موضوع میپردازیم که شما چرا باید تنها منبع درآمدتون از همکاری در فروش باشد؟

این کار 2 مشکل دارد. اول اینکه اگر اون برند دیگه به کار خود ادامه ندهد درآمد شما صفر میشود. گزینه دوم هم این است که اگر شما به هر دلیلی کار را متوقف کنید دوباره درآمد شما صفر میشود.

خب به نظرتون چه باید کرد؟ باید برای ساخت برند شخصی تلاش کنید. باید برند خودتون را بسازید که مشتریان خودتان را داشته باشید و با توجه به سابقتون شما را به عنوان یک فرد متخصص در آن زمینه بشناسند.

و در آخر به مخاطب خود خدمت کنید. برای موفقیت در همکاری در فروش باید به مشتری خدمت کنید. بهترین محصول ممکن مناسب با اون مخاطب را باید برای وی تبلیغ کنید. تا اون فرد علاوه بر این که به شما اعتماد کند، از برندی که برای آن تبلیغ میکنید نیز رضایت داشته باشد.

بخوانید: سایت های همکاری در فروش خارجی

4.7/5 - (13 امتیاز)

موضوع مرتبط

پیشنهاد میکنیم این مقالات را هم بخوانید

4 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • این واقعا مشکل منم هست که اگه دیگه اون برند کار نکنه ما چه کنیم.یعنی با استفاده از محصولات اونا برند خودمونو بزنیم؟

    پاسخ
    • با سلام
      در ابتدا توصیه ما این است که با یک سیستم همکاری در فروش معتبر کار کنند و توصیه دوم اینه که سعی کنند با چند سیستم کار کنند. اینطوری اگر مشکلی برای یک سیستم پیش بیاید شما میتوانید همچنان به سیستم های دیگر کار خود را ادامه دهید.
      با تشکر

      پاسخ
  • مقاله جالبی زده بودین افرین

    پاسخ
  • محمدعلی
    دی 19, 1400 11:04 ق.ظ

    من به همچین مسئله ای برخوردم و احتیاج به مشاوره دارم. راه های ارتباطیتون به چه صورت هست؟

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست