در مورد ترند شدن و همه گیری افیلیت مارکتینگ یا همکاری در فروش در سال های اخیر صحبت های زیادی وجود دارد؛ اما سوالی که بسیار پرسیده می شود این است که: آیا افیلیت مارکتینگ 2021 نیز همچنان کارساز است یا خیر؟ آیا درآمدزایی در زمینه افیلیت مارکتینگ از اوج خود دور شده است و بازار از افیلیت مارکترهای موفق و مشهور اشباع شده است یا همچنان این حوزه برای فعالیت مناسب است؟ استراتژی افیلیت مارکتینگ 2021 چه خواهد بود؟ چطور در 2021 یک افیلیت مارکتر موفق باشم؟
در این مطلب مروری خواهیم داشت بر این موضوع که همکاری در فروش چیست؟ و چطور کار میکند و همچنین با گوشه چشمی بر آمار جهانی بررسی خواهیم کرد چرا افیلیت مارکتینگ 2021 همچنان با ارزش است.در انتها نیز با ارائه چند نکته درمورد استراتژیهای کاربردی و عملی در مورد افیلیت مارکتینگ در سال 2021 و همچنین ذکر 3 منبع اصلی جذب ترافیک در این سال، مطلب را به انتها خواهیم رساند.
افیلیت مارکتینگ 2021 و نحوه کارکرد آن

همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ، یکی از استراتژی های دیجیتال مارکتینگ است که در آن افرادی به عنوان واسطه بین مشتری و فروشنده، قرار می گیرند؛ به همین علت است که این شیوه از بازاریابی، بازاریابی واسطه ای نیز نامیده می شود. در این سستم سودرسانی به صورت وابسته است؛ به این معنی که سود و درآمد هر یک افراد درگیر، در گرو سود دیگری خواهد بود. فروشنده تا محصولی نفروشد درآمدی نخواهد داشت و بازاریاب نیز تا محصول به فروش نرود، کمیسیونی دریافت نخواهد کرد.
همهگیری اینترنت و فراهم آمدن بسترهای لازم برای فروش اینترنتی کالا و خدمات، بازاریابی اینترنتی را به یکی از ایده های کسب و کار کاربردی در عصر حاضر تبدیل کردهاست. ممکن است شما نیز بدون آگاهی از نام و روال سیستمهای همکاری در فروش به عنوان افیلیت از آن سود برده باشید!
چطور؟
زمانی که در حال استفاده از سرویس تاکسی اینترنتی و یا سفارش آنلاین غذا هستید و کد معرف برای دوستان و آشنایانتان ارسال میکنید؛ بدون اینکه بدانید عضوی از یک سیستم افیلیت مارکتینگ بودهاید!
در ازای عضویت افرادی که از کد معرف شما استفاده کنند به شما تخفیف ( همان پورسانت در سیستم افیلیت مارکتینگ!) تعلق میگیرد.
در واقع هم شما و هم آن برند از این مشارکت راضی هستید و هر دو سود کردهاید.
درآمدزایی و عضویت در سیستمهای همکاری در فروش تا همین اندازه آسان و البته شیرین است!
پایه سیستمهای مبتنی بر افیلیت مارکتینگ تقسیم سود حاصل از فروش، در ازای داشتن مشتری بیشتر است.
اما در اینجا قصد دارم به طور خاص از همکاری در فروش کالا صحبت کنم.
فروشندگان کالا با هدف تمرکز بر ارائه خدمات با کیفیت به مشتری و همچنین فروش بیشتر، تبلیغ محصولاتشان را به افرادی بیرون از مجموعه میسپارند و در ازای هر فروش به بازاریاب معرف پورسانت پرداخت میکنند.
همانطور که مشخص است سه عنصر اصلی در این سیستم نقش دارند:
- مشتری
- فروشنده کالا
- بازاریاب
سیستم افیلیت مارکتینگ برای هر کدام از این سه نقش، سودآور است.
چگونه؟
این سیستم به بیزینس فروشنده کمک میکند تا مشتریان بیشتری داشته باشد، بازاریاب در ازای هر فروش کمیسیون دریافت میکند و البته مشتری خریدی آسان را تجربه خواهدکرد.
همانطور که در ابتدا هم اشاره کردم درآمدزایی از طریق افیلیت مارکتینگ با کمترین نیازمندی و بدون محدودیت امکانپذیر است. کافیست به عنوان بازاریاب در یکی از سیستمهای همکاری در فروش عضو شوید و شروع به تبلیغ کنید.
در باب مزایا و نحوه کار سیستم همکاری در فروش گفتنیها بسیار است. از لینک زیر میتوانید در این مورد بیشتر بخوانید:
بیشتر بخوانید: مزایای سیستم های همکاری در فروش
آیا افیلیت مارکتینگ در 2021 همچنان با ارزش است؟
پاسخ قطعی به این سوال مثبت است!
تا زمانی که انسانها از اینترنت استفاده میکنند افیلیت مارکتینگ روندی رو به رشد را خواهد داشت.
فکر نمیکنم هیچ یک از ما بتوانیم در حال حاضر دنیای بدون اینترنت را تصور کنیم!
بنظر من افیلیت مارکتینگ در حال حاضر مانند کودکی نوپاست که در سایه توسعه بسترهای تکنولوژی و افزایش دسترسی آسان افراد به اینترنت، رشد خواهد کرد.
همچنین در وضعیت کنونی که نیاز به کسب و کارهای خانگی و دورکاری و یا شغلهای نیمه وقت در بین افراد یک نیازمندی شاخص محسوب میشود، افیلیت مارکتینگ به عنوان یک شغل با “محدویت کم و درآمد بالا” میتواند پیشرو و یکهتاز کسب و کارهای آنلاین باشد.
افزایش تنوع سبک زندگی و شرایط متفاوت افراد، باعث شده است دورکاری و یا مشاغل پاره وقت اهمیت بالاتری نسبت به گذشته داشته باشند.
با نگاهی به اطرافیان و آشنایان خود متوجه خواهیم شد که نیاز به استقلال مالی در میان دانشجویان، دانش آموزان، زنان خانهدار و حتی افرادی که در مناطق کمتر بهرهمند زندگی میکنند بیش از گذشته پررنگ و حیاتیست.
افیلیت مارکتینگ با انعطافپذیری بالا، درآمد آنلاین برای این اقشار را متناسب با سبک زندگیشان فراهم کرده است و این تضمین را میدهد که در آینده پیشرو نیز یک روند صعودی را طی خواهد کرد.
از طرفی افراد برای عضویت در سیستمهای همکاری در فروش هیچ هزینه اولیهای پرداخت نمیکنند؛ در نتیجه غرامتی را نیز متحمل نخواهند شد!
شروع یک کسب و کار بدون سرمایه اولیه قطعا یکی از نقاط قوتیست است که روز به روز بر ارزش آن کسب و کار اضافه میکند و باعث جذب افراد بیشتری میشود.
در انتها نگاهی به آمارهای ibm نشان میدهد رشد تجارت الکترونیک (eCommerce در سال 2020 همزمان با پاندمی کرونا، با افزایش 5 برابری نسبت به سالهای قبل همراه بودهاست!)
این آمار به خوبی اهمیت و سلطنت خریدهای آنلاین را برای ما مشخص میکند و به احتمال زیاد طبق پیشبینی ها افیلیت مارکتنیگ در سال 2021 نیز کارساز خواهد بود.
سال جدید، کار جدید! افیلیت مارکتنیگ برای مبتدیان در 2021
با توجه به اینکه فعالیت در سیستمهای افیلیت مارکتینگ با کمترین نیازمندی قابل انجام است افراد بسیاری علاقمند هستند که از این طریق درآمد آنلاین داشته باشند.
مشارکت در فروش در بسترهای مختلفی انجام میشود.
یکی از اصلیترین این بسترها وبسایت و بلاگهای افراد است. وبمسترها و یا وبلاگنویسان با قراردادن لینکهای فروش محصولات، از افیلیت مارکتینگ درآمد کسب میکنند.
اما آیا درآمد اینترنتی از افیلیت مارکتینگ بدون وبسایت نیز قابل انجام است؟
قطعا بله.
شبکههای اجتماعی یکی از پرمخاطبترین بسترهایی است که میتوان با تبلیغ از آن کسب درآمد کرد.
برای مثال میتوانید با ایجاد یک اکانت اینستاگرامی و تبلیغ محصولات، درآمد از افیلیت مارکتینگ را تجربه کنید. واضح است تنها نیازمندی شما برای کسب درآمد از افیلیت مارکتینگ، یک دستگاه متصل به اینترنت است!
اولین گام این است که مخاطبینی برای خود دست و پا کنید.
وبسایت شخصی، اینستاگرام، یوتیوب و … هرجایی که افرادی شما را دنبال میکنند میتواند محلی برای کسب درآمد شما باشد. لازم نیست حتما یک اینفلوئنسر باشید یا 10 هزار نفر دنبالکننده داشته باشید.
با هر تعداد مخاطبی که دارید میتوانید شروع به فعالیت کنید.
حرف من این نیست که با تعداد مخاطب کم، موفقیت بزرگی بدست خواهید آورد اما هیچکس از ابتدا در قله فرود نیامدهاست.
برای شروع با هر تعداد مخاطبی که دارید فعالیت را آغاز کنید.
در گام دوم باید یکی از سیستمهای افیلیت مارکتینگ را برای کار انتخاب کنید. اکثر سیستمهای همکاری در فروش، آموزشهای مورد نیاز را در اختیار افراد قرار میدهند.
محتواها و لینکهای خرید از طرف سیستمی که با آن کار میکنید در اختیار شما قرار خواهد گرفت، تمام آنچه نیاز است انجام دهید تبلیغ کالا و قرار دادن لینکهای خرید محصول است.
اطلاعات مفصل و تکمیلی در این مورد را میتوانید از راهنمای جامع همکاری در فروش برای مبتدیان مطالعه فرمایید.
آینده افیلیت مارکتینگ و استراتژیهای کارساز در 2021

تا سال 2020 ارزش کسب و کارهایی که با سیستم افیلیت مارکتینگ کار میکنند حدود 6.8 میلیارد دلار تخمین زده شدهاست (تنها در ایالات متحده و نه همه دنیا!). آنچه که افراد بسیاری علاقمند هستند تا درباره آن بدانند این است که :
آینده افیلیت مارکتینگ چگونه خواهد بود؟
در سالهای گذشته عوامل بسیاری دست در دست یکدیگر کمک کردند تا افیلیت مارکتینگ در مسیر درست قرار بگیرد و سوددهی قابل توجهی داشته باشد.
برای مثال رشد شبکههای اجتماعی نظیر اینستاگرام، فیسبوک، توئیتر و … باعث شده تا تبلیغ و تعامل بین بازاریابان و مخاطبین کارآمد و موثر واقع شود.
همچنین رشد تکنولوژی و توسعه ابزارهای آنالیز به بیزینسها کمک کرده است تا اقدامات موفقتری در حوزه افیلیت مارکتینگ داشته باشند.
این اطلاعات به کمپانیها کمک کردهاست که استراتژی هایی را تدوین و برنامهریزی کنند که واقعا کارساز هستند. به طوریکه از سال 2010 درآمد مجموعههایی که به صورت افیلیت مارکتینگ کار میکنند با نرخ 10 درصد به طور سالیانه افزایش یافته است.
بیشتر بخوانید: استراتژی های همکاری در فروش
پیشبینیها نشان میدهد موفقیت در آینده افیلیت مارکتینگ در گرو توجه به نکات زیر خواهد بود:
- اینفلوئنسرمارکتینگ را به عنوان یکی از روشهای تبلیغاتی موثر جدی بگیرید
- از جستجوهای صوتی غافل نشوید
- کاربران موبایل را در صدر اولویتهایتان قرار دهید و و سعی کنید محتواهایی مناسب برای موبایل تولید کنید.
- از تبلیغات سنتی به صورت پاپآپ و push traffic دوری کنید.
بهترین منابع برای جذب مشتری و ترافیک در سال 2021 کداماند؟
در ادامه 3 منبع اصلی برای جذب ترافیک و مشتری در افیلیت مارکتینگ 2021 را عنوان خواهیم کرد که کمک می کند یک افیلیت مارکتر موفق باشید. همچنین توصیه می کنم نگاهی به لیست بهترین ابزارهای افیلیت مارکتینگ نیز داشته باشید.
البته این بدان معنی نیست که روندها و یا شیوههای دیگری وجود ندارد اما بنظر میآید در 2021 این 3 گزینه، برتر و کارگشا خواهندبود.
شبکههای اجتماعی
با توجه به بیزینسی که در آن کار میکنید و محصولی که انتخاب کردهاید، حضور در شبکههای اجتماعی میتواند برای شما ارزشآفرینی کند.
برای مثال تبلیغات کالاهایی که در دسته مد و فشن قرار میگیرند در شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام، بازدهی بسیار بالایی خواهند داشت.
شبکههای اجتماعی به تنهایی میتوانند بستری برای تبلیغات شما باشند؛ اما اگر وبمستر و یا وبلاگنویس هستید و از تبلیغ در وبسایتتان درآمدزایی میکنید باز هم حضور در شبکههای اجتماعی میتواند برای شما مفید باشد. با اینکه تعامل کاربران در شبکههای اجتماعی تاثیر مستقیم بر رتبه گوگل شما نخواهد داشت، اما منجر به بهبود برندینگ در شبکه های اجتماعی خواهد شد که نهایتا به افزایش آگاهی از برند و افزایش ترافیک وبسایت می انجامد.
توجه به اصول بازاریابی محتوایی
بازاریابی محتوایی، به معنای ایجاد محتوای باارزش به منظور اعتمادسازی و رابطه معنیدار با مخاطب است. این شیوه با هدف رفع نیازهای مخاطبین کمک میکند تا اطمینان مخاطب به برند و بیزنس افزایش یابد با این هدف که مشتری هنگام خرید و تصمیمگیری بین برندهای مختلف بیزنس شما را انتخاب کند.
در عصر امروز، بمباران افراد با تبلیغات باعث شده است که صدای تبلیغ شما به گوش مخاطب نرسد.بازاریابی محتوایی کمک میکند تا مخاطب از بین انبوه برندها و تبلیغات، برند شما را ببیند و این مساله برای ما به عنوان بازاریاب بسیار حائز اهمیت است. از جمله اصول اساسی که در تولید محتوا و کمک گرفتن از بازاریابی محتوایی لازم است به آن توجه کنید، پرسونای مشتری است. شناخت مشتریان کمک می کند تا محتوایی را تولید کنید که باب دل کاربران است و ارتباط بیشتری با آن برقرار می کنند.
تبلیغات پولی

تبلیغات پولی یکی از کارسازترین روشهای جذب ترافیک در افیلیت مارکتینگ2021 خواهد بود.
معروفترین شیوه تبلیغات پولی، تبلیغات گوگل ادز است که افراد بسیاری از آن استفاده میکنند تا در صدر صفحه نتایج گوگل باشند.
در دیگر کشورها تبلیغات در یوتیوب و اینستاگرام نیز از انواع تبلیغات پولی هستند که توسط بیزنسها استفاده میشوند. در کشور ما به توجه به نرخ بالای ارز و همچنین برخی محدودیتها این شیوه از تبلیغات صرفه اقتصادی نخواهند داشت و یا با شرایط سختی انجام خواهندشد.
در عوض میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید:
- تبلیغ توسط اینفلوئنسرهای مرتبط با کسب و کار
- تبلیغ به شیوه پست مهمان
- تبلیغات بنری و کلیکی
- و …
نکته قابل توجه این است که تبلیغات پولی اگر در مکان و موقعیت مناسبی قرار انجام نشوند هزینههای زیادی برای کسب و کار خواهند داشت. جهت انجام یک تبلیغ با کیفیت و هدفمند کسب اطلاعاتی در مورد بازاریابی عملگرا و پرفرومنس مارکتینگ میتواند از هدررفت منابع مالی شما به خوبی جلوگیری کند.
از طرفی تبلیغات پولی عموما تضمینی برای فروش محصول نخواهند بود، بلکه باعث افزایش بازدید، افزایش ترافیک و همچنین افزایش آگاهی از برند خواهد شد.
نتیجه گیری
در این مطلب به این سوال که آیا «affiliate marketing 2021» همچنان پولساز است یا خیر پاسخ دادیم و در کنار آن چند استراتژی افیلیت مارکتینگ 2021 برای جذب ترافیک و مشتریان جدید را عنوان کردیم. توجه به بازاریابی محتوایی، برندسازی در شبکه های اجتماعی و همچنین تبلیغات پولی از جمله راهکارهای اساسی در توسعه کسب و کارهای مرتبط با همکاری در فروش است. همچنین توجه به برخی استراتژی های بازاریابی اینترنتی مانند: نیچ مارکتینگ، اینفلوئنسر مارکتینگ، توجه به سرچ های صوتی و فراگیری استفاده از آن و بهینه سازی پلتفرم ها برای این دسته از کاربران می تواند مسیر پیشرفت را برای افیلیت مارکترها در 2021 هموار تر کند. شما نیز اگر به تازگی در مورد بازاریابی اینترنتی تکنیک یا ترفندی را مطالعه کرده اید در بخش “دیدگاه ها” با ما به اشتراک بگذارید.
یادتان نرود بخوانید:
همکاری در فروش لباس ورزشی مردانه و زنانه
سایت های همکاری در فروش خارجی
سوالات متداول
بله، قطعا. ارزش کسب و کارهایی که در این حوزه کار می کنند در سال 2020 حدود 16 میلیارد دلار تخمین زده می شود و این عدد در سال 2021 با توجه به پیشرفت صنعت تجارت آنلاین، قطعا رشد بسیاری خواهد داشت.
نزدیک شدن به رفتار کاربران مانند بهینه سازی پلتفرم های تبلیغ برای دستیاران صوتی، استفاده از اینفلوئنسر مارکتینگ، توجه به نیچ مارکتینگ، توجه به برندسازی در سوشال مدیا، توجه به بازاریابی های فصلی، تبلیغات بومی، بازاریابی b2b، ویدیو مارکتینگ و …
ورود به سیستم همکاری در فروش هیچ هزینه ای ندارد و شما می توانید با عضویت در یک برنامه افیلیت، یک افیلیت مارکتر باشید.
لوازم تکنولوژی و دیجیتال مانند گوشی موبایل، لپتاپ، محصولات گیمینگ، انواع پوشاک، انواع محصولات در حوزه مد و فشن، لوازم آرایشی و بیوتی، بسته های آموزشی و …
شبکه های اجتماعی یکی از بهترین بسترها برای فروش محصول در 2021 خواهند بود.
منابع: quora – highpayingaffiliateprograms.com
3 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
سلام و سپاس بابت این مقاله خوب
به نطر میاد که وضعیت ایران باتوجه به اضافه شدن رقبای مختلف در بازار تو همکاری در فروش بهتر میشه
دیگه الان باید میزدین 2022 خیلی وقته 2021 تموم شده هااااا
ازونجایی که هنوز همکاری در فروش در ایران خیلی جا نیوفته و بازارش بکر هستش، خیلی میشه توی این زمینه مانور داد و به نتایج خوبی رسید.